Tjejvkäll!
// Allmänt

Är fortfarande hemma hos Merve, har varit här sen 17.00 med Selma, Johanna, Effis, Lollo och Aylin.


Tjockaste kvällen ! hahah



Min första beställning!
//


Har gjort min första beställning nu till Emilia Falk. De kostade 50kr, är inte helt klar med allt i bloggen men snart.. Hoppas du blev nöjd cheyen :)


Små köp..
// Shopping


Thank you mami!


Vill utomlands, nu!
// Allmänt

Vill tillbaka till Turkiet!vill bara sola,bada och softa. Vill bort från kalla Sverige, ska åka till Grekland i vår. Längtar, då får jag träffa pappa, brorsan och släkten också!hur skönt som helst.



I woke up, still king.
// Allmänt



Förlust mot Enskede..
// Allmänt

De här var årets viktigaste match och den torska vi. Men jag tyckte vi gjorde de bra, speciellt i första halvlek!sen sprack vårat försvar i andra, hade vi haft kvar libron tror jag vi hade kunnat vunnit. Men de var en tuff match tjejer, vi gav dom en rejäl utmaning i första. Dom vann serien de visar ju att de var ett bra lag vi mötte!nu tar vi de här året i div 2 och tar oss upp i elit!de klarar vi, bajen kommer alltid tillbaka! 



Fuldag..
// Allmänt

Hade verkligen en fuldag idag!hann inte platta håret imorse eller sminka mig så kanske darför?jaja ska tagga till träningen nu vi hörs senare! puss 


Små köp..
// Shopping


Var i handen med Emma precis, vi träffade Sofie sen men de var typ precis innan jag gick. Har precis ätit och nu ska jag forsätta på en design.. Kanske bloggar senare, vi får se. Kram! 


Kapten Röd - Saknade vänner
//




Dresscode
// Outfits



Kvällsmys!
// Allmänt


Ska kolla på film och bara mysa lite framför tvn nu!ha en bra kväll, puss! 


Back from school
// Allmänt

Hemma från skolan nudå!har matte att plugga och hann inte jobba klart i No så får se om jag måste ta hem imorgon..?jaja, ska laga mat och fixa mig inför träningen sen får vi se om de blir någon tid över till datan!

Fan vad jag blivit ful!


Vill ha nu!
//


Åh vill verkligen ha en systemkamera!Min kompis har Nikon D3100 och den finns på rea så mamma har nästan gått med på de!eller "till julklapp" men de funkar bra de med!haha, någon av er som har/har haft den och tycker ni den är bra? 


Right now
// Allmänt


Just nu sitter jag och skriver med en tjej från min gamla klass, hon ska ha fest! wihoo! ska välja kläder till imorgon och städa klart mitt rum.. sen har jag lovat johanna en grej som måste göras! 


Fottat..
// Allmänt

Va just ute och fottade med Johanna, blev typ ingen bra bild men ni kan få en iallafall, haha snål jag är! 

Ser ni någon skillnad på mig fresten? :)


Godmorgon
// Allmänt

Godmorgon alla söta!sitter här med Johanna nu vi ska kolla på film.. haha!hon gnällde hela natten på att jag skulle flytta in mer mot väggen. Haha! jaja inge mer och skriva ni får en bild istället ;)



Ny design
//


Vad  tycker ni om min nya design?tycker den blev ganska enkel men ändå fin! 


Brunnet nu!
// Allmänt


- Innan

- Efter


Foto del 1
//

Modell: Jag Fotograf: Issi


Tjuvtitt...
// Shopping

Ni får en liten tjuvtitt på vad jag köpte i Täby centrum idag ;) Imorgon får ni se ordentligt! 


Från Hollister, måste bara säga att affären var sjukt ball och skit fina kläder! men dyrt va de allt..


Min blogg är inte i min stil..
// Allmänt

Tycker min blogg är sjukt jävla ful och absolut inte min stil.. de känns helt fel! Ska fixa lite grejer i bloggen nu så fixar jag designen imorgon. Ska träffa Issi och hon ville ta bilder på mig, haha skit kul ju!jaja jag bloggar när min blogg är fixad, puss! 


2 av alla bilder vi tog sist..


Dresscode..
// Outfits




Tingsrätten..
// Allmänt

Haha de va några personer som trodde att jag hade gjort något men nej jag var där med klassen och vi fick kolla på en rättegång!okej, så första vi fick kolla på handlade om någon kille som hade haft kniv på en allmän plats och hamnat i bråk. Den var jätte tråkig tog typ 5 minuter sen var dom klara. Men som tur var fick vi kolla på en till och de handlade om en kille som hade andvändt narkotika tidigare och fått ett straff att han skulle åka och få hjälp på vissa ställen men han hade aldrig åkt dit så hans straff hade förlängst flera gånger.. Vi fick inte se klart de va synd eftersom att han nu kanske skulle få fängelse, kul att veta liksom.. Varför skulle han hålla straffet just den här gången?jag hoppas på att de blev fängelse :D haha!



Hemma från träningen
// Allmänt

Har precis dushat ska snart äta och sen sova för imorgon blir de tingsrätten.. haha puss! 


Bara några dagar kvar..
// Allmänt



Ny designat!
//

Ändrat menyn som någon kanske ser?sen har jag lagt upp en ny design som jag gjorde på ungefär 5minuter darför den inte blev så fin.. Men jaja, vad tycker ni? 

Tryck F5 om designen inte syns..


Länk till min vän..
// Allmänt

Måste bara länka min vän Emelie som för än gång skull har börjat blogga på riktigt. :) Tycker ni borde kolla in den HÄR



Vallen med Emelie och Elin
// Allmänt

Är med Emelie och Elin nu och vi ska snart dra till vallen och kolla på 98ornar match!skojskoj, hare bra puss!

Från i torsdags..


Svar på er kommentar..
// Q/A

"hjärtat, ditt löshår är inte din färg.."

Svar: Har redan berättat för dig men känns bra att alla andra också vet!de är inte mitt löshår de är min kompis och jag hade bara på mig de när jag var där och jag brukar ha de för de är liksom kul! ;)

"Hur gjorde du så du fick ".se" ? :ooo"

Svar: Jag köpte ett domän, sök på google "köp domän" så kommer de nog upp massa olika sidor där du kan köpa domänamn alltså ".se" ".nu" osv..

"Oj,hur ska du kunna klara dig utan oboy? ;)"

Svar: De blir nog svårt men de ska nog funka! :D

"Känner mig som en fet kossa nu när liksom du säger att du vill gå ner i vikt och du väger mycket mindre en mig!"

Svar: Nejmen gud de ska du absolut inte göra!jag menade inte att jag var tjock/fet jag är ganska nöjd med min kropp vill bara få lite smalare mage!jag ber om ursäkt ifall du tog de fel de var inte meningen..

"Ville bara säga att din blogg är mycket roligare när du bloggar mer, spelar ingen roll om det är korta eller långa inlägg alltid lika bra! ;)"

Svar: Åh vad jag blev glad av den här kommentaren! tack så mycket :)


Tyresö är bäst!
// Allmänt

Var med hemma hos Linnea och Maja idag till typ 3/4 tror jag sen hämtade mamma mig och vi stannade i någon affär på vägen hem. Så kom hem ganska sent iallafall.. Så har inte gjort så mycket men tänkte ladda ner någon film och spela lite wordfeud nu när jag entligen laddat ner de!haha, sen imorgon ska jag träffa Emelie och Elin :)

haha trött..


Från och med nu..
// Allmänt

Ska jag sluta äta godis, skräpmat och socker!jag lovar att jag ska klara minst 1 månad. Jag väger runt 49 kg och jag skulle vilja väga runt 45 så.. Jag tycker inte att jag är tjock men jag skulle ändå vilja bli lite smalare!hejdå mcdonalds, oboyen och allt annat onyttigt och hejsan grönsaker.



Nästa dushen..
// Allmänt


Ska hoppa in i dushen nu känner mig så ofräsh..


Party hos tvillingarna!
// Allmänt

Jag, Tobbe och Frida ska sova hos Maja och Linnea inatt!fett kul... Fast vet inte om vi kommer sova, tänkte faktist gå och vara lite social nu för dom kollar på film och jag sitter liksom vid datan! hihi 

drogat ansikte - I know


Outfit
// Outfits


Jeans: Bikbok  Spetslinne: HM


Emelies place
// Allmänt

Är hemma hos Emelie nu, vi håller på och tar bilder och lite sånt.. Ska sova här!gjorde de i måndags också, tänkte flytta in hit :) Har iallafall haft en bra dag och hoppas ni haft de med! nu ska jag forsätta leka med min barbie och hennes systemkamera, puss! 


Välkommen till min nya blogg!
// Allmänt

Hej alla gamla/nya läsare.. Jag har bloggat på http://irrees.blogg.se i 15 månader och innan de på http://irenemantonanakis.blogg.se i 6 månader men den har jag skaffat lösenord eftersom att man nu efteråt skäms lite.. haha!jag är iallafall en tjej på 13 somrar som älskar att shoppa, sporta och umgås med kompisar!jag hoppas ni kommer tycka de är kul att läsa mina blogg och jag hoppas ni stannar. puss!