Sista ön
// Allmänt

Vet inte vad sista ön vi var på hette, men här stannade vi bara en natt och åkte tidigt på morgonen till Fyrudden där jag tog bussen hem. Det var riktigt mysigt och på kvällen hade jag och Andreas världens deep talk och jag pratade ut om alla mina känslor. Vi pratade även om läskiga saker vi varit med om när vi var mindre, pinsamma och vi var vakna ungefär till 4. Bilderna får säga resten! 


Birkskär
// Allmänt

Jag kommer faktiskt inte ihåg om vi var här en eller två nätter. Men vi gjorde samma sak som på de flesta andra ställen vi varit på. Sola, bada, åka jolle, kort och sen grillade vi även mashmellows. På kvällen spelade jag och Frånlund en massa kort och dagen efter så åkte vi till någon ö som jag ska skriva om i nästa inlägg. Då åkte vi ensamma! Alltså inte med de andra båtarna.


Arkösund
// Allmänt

Då är vi alltså på 3 stället vi var på, Arkösund. Då låg vi inne i en hamn. Super skönt då de finns vanliga duschar, toaletter, butiker, resturanger osv. Här stannade vi 2 nätter! Det blev inte alls mycket bad här då vi låg inne i en hamn, fanns en strand man kunde gå till men de orkade vi aldrig. Vi köpte glass och gick på promenad med hundarna första dagen då vi även gick på resturang på kvällen. Det var en av de bästa dagarna här tyckte jag! Fördelen med hamnen var att man kunde duscha, känna sig fräsh och att man kunde handla och man var liksom på fast land. Nackdelen var att det inte blev lika mycket sol och bad! 


Kallhamn
// Allmänt

Hej sötnötar! Imorgon är det dax för mig att ta mig hem men nu ska jag skriva om andra ön vi var på, Kallhamn. Där mötte vi upp resten av gänget och badade, solade och de som vi gjort mest de här dagarna. Vi spelade även en massa kort och kollade på Solsidan. På kallhamn tog vi även ett nattdopp och efter de var vi ute till kl 3. De andra dagarna har vi gått och lagt oss rätt tidigt! På kallhamn stannade vi bara en natt, men på morgonen så hände något väldigt läskigt. En kille stog på sin båt och fick ett eplepci anfall (stavfel) och föll i vattnet. Vi kände då inte honom men våra vänner som hade båten bredvid reagerade snabbt och Patrik som han heter hoppade i vattnet men såg inte mannen för han sjönk så snabbt eftersom han hade eplepci anfall. Men tillslut lyckades Patrik få tag i han och räddade alltså livet på honom. Jag såg inte när de hände eftersom jag fortfarande sov men det lät väldigt obehagligt. När jag hade vaknat iallafall så badade vi, solade lite och begav oss sedan till Arkösund som nästa inlägg kommer handla om. Men det skriver jag nog hemifrån, pusspuss! 


Ringsön
// Allmänt

Tänkte att jag lägger upp min "båtresa" här på bloggen genom att skriva ett inlägg om varje ställe jag varit på. Är dock fortfarande ute med båten så vet inte när alla inlägg kommer upp. Första ön vi åkte till var Ringsön och där stannade vi 2 nätter. Jag åkte alltså ut med Andreas och hans familj men vi åker flera båtar ihop. Eftersom vi kom fram rätt sent till Ringsön så hann vi bara spela kort och kolla på film.

Andra dagen på Ringsön så var det bara vi som låg kvar en natt till. Då blev det mycket sol och bad, grymt väder. Hade lite mini träning också och gjorde 30 armhävningar, tyvärr, pinsamt nog så fick jag träningsverk dagen efter. Vi tog även en liten tur med jollen och sen åt vi en god middag och kollade på Sverige-Italien dam fotboll. Efter det somnade vi ganska direkt.


Usel bloggning
// Allmänt

Jag tror faktiskt att det lätt blir lite dålig bloggning på sommaren. Det kanske nu man egentligen borde blogga som bäst för att man har tid till att ta fina bilder, fota fina somriga outfits och hinner göra roliga saker folk vill läsa om. Men jag har så fullt upp hela tiden, jag vrider på dygnet, är nästan aldrig hemma osv osv. Så förlåt! Åker också ut med båten imorgon och blir ute i 5dagar-1vecka. Ska åka med Andreas och hans familj! Kommer bli super kul för Oscar ska också åka med och tror Danne. Bada, sola, åka båt. Men lovar att ta massa bilder med kameran! 


Tumme ner
//

• Ginatricots nya pikér - Jag var inne på Ginatricots sida och så kommer det upp ett par pikér och jag tycker de ser skit snygga ut! Tänker att det där är ett sånt plagg som man kan köpa i en billigare butik men som ser lite "finare ut". Sen trycker jag och kommer närme in på bilden.. Så står de under märket, ginatricot. Förstör hela grejen. Det är nästan som att vara utomlands, köpa en fejk LV väska så står det "made in china". Nej men typ.. Jag vill iallafall inte gå runt med kläder där de står hm, ginatricot eller bikbok synligt. De har snygga kläder men de punkt markerar att det är en sämre verision av Ralph lauren när de stämplar Ginatricot. 

• Halv hög hals - Om man går in på t.ex Bikboks startsida så kommer de upp 2 tröjor i början som har hög hals. Så inte min smak, men det kanske håller på att bli inne..? Kanske handlar om en vane sak men än så länge har jag inte sett någon kompis med de! Diss enligt mig iallfall. 

• Belle shoes -  Så sjukt snygga saker men så dålig kvalité. Är bara tvungen att dissa kvalitén där. Men kommer säkert handla något mer därifrån bara för att de har så uber snygga grejer!


JULIARESAN 2013
// Allmänt


Ta er alla de här 16 minutrarna för de här barnen och alla runt om i världen som tyvärr drabbats av cancer. För de som förlorat någon nära. Och för er som vill skänka pengar, alla pengar går direkt till barncancerfonden. 

Julia25 (för 25kr)
Julia50 (för 50kr)
Julia100 (för 100kr) till 72072


Lagat middag
// Allmänt

Jag och Vagge har lagat mat idag, hyfsat bra! Vi gjorde kött och sallad + vitlöksbröd till mamma då vi inte vill få i oss kolhydrater. Jag smakade dock, kan inte motstå.. Men det var i en liten mängd och därför helt okej! Har även synts på blogg.se startsida idag, lite kul. Någon av er kanske såg de? Men har iallafall inte mått toppen idag och därför segat hemma. Men imorgon ska jag ta mig ut! Ska vara social med Vagge nu, puss. 


2 bilder från igår
// Allmänt


Bilder lånade av Juliah


Helium
// Videoblogg

Idag träffade jag Nora, mötte först upp henne i TC och där väntade vi på Lovisa och Anna. Vi mötte även på Simon, Micke och några. Sen drog vi till Subway där 3 kompisar till Nora var, Juliah som jag pratat med förut och även Sebbe och Jennifer. Efter att vi varit på Subway drog vi till Espresso house där jag köpte en frappino, så god! Sen gick vi 7 till Kungsträdgården för att bara sitta där och snacka, umgås. Så gick vi förbi fridays och gick in och tog helium ballonger! En video under på 4 sekunder, men eftersom jag inte har någon bild förns imorgon då Juliah tog kort med sin kamera så får den duga. Puss! 



Questions/Answers
// Q/A

Q - Hej! Det du skriver är alldeles rätt och ja önska att jag kunde va som dej... Jag har gjort ett stort misstag.. Jag har skickat två bh bilder på mej till två olika killar och nu har båda fått reda på att jag har skickat till dom:'( allt blev bara så fel och jag ångrar det så mycket..! Den ena killen ja skicka till är ja grymt kär i och för två dagar sen tror jag att vi nästan var på G. Den andra killen gillade jag för ett tag sen men inte nu. Hur ska jag göra???
A - Jag vet inte... Sånt är svårt! Men du får förklara för killen du gillar nu att du inte har känslor för den andra längre. Men det som är viktigast är att försäkra dig om att bilderna inte läcker ut. Om du inte litar på någon av de 2 så tycker jag att du borde vara säker på att bilderna raderas på något vis. Resten får du bara förklara hur du känner, för båda killarna. Lycka till! 

Q - Vilket program använder du? tacksam för svar.
A - Jag använder mig av Photoshop Elements 8. Jätte bra men tycker dock att Photoshop CS5 är bättre! 

Q - Fin outfit! :) har du fotat länge?
A - Tack så mycket! Om du menar allmänt fotat från hur "ung", så har jag fotat sen 3 år tillbaka men fick dock min systemkamera och började fota mer "seriöst" för kanske 2 år sen. 

Q - Kan du göra mer videobloggar?:)
A - Ska försöka få till någon! Men känns bättre när man har något att prata om. 

Q - Har varit på samma hotell :) nära chania på Kreta va?
A - Åh vad kul! Nja, ligger i Platanias men det går nog rätt snabbt att åka in dit. Inte jag som bodde där, utan Mathilda. 

Q - Vart badade ni?! Fett nice ju!
A - Årsta havsbad, ja det är väldigt mysigt där. 

Q - Bikini överdel från?
A - Den är från Victoria Secret! 


Bilder från igår
// Allmänt

Alltid kul med bilder! Var egentligen inte planerat att träffa Filip och David men sen blev det så och det var jätte kul. Filip gick i min klass förut och vi är riktigt bra vänner, några av er känner säkert igen han. Hade inte träffats på länge så det var kul! Men nu ska jag snart dra på fest så har typ jätte bråttom, pussar och så hörs vi imorgon.


Stranden
// Allmänt

Idag så vaknade jag väldigt sent, vid 3. Då åkte jag och träffade Alma, Emelie och Lovisa vid Årsta. Men Emelie och Lovisa drog ungefär direkt när jag kom men vi träffade Sampa och Jesper där så vi var kvar med de. Sen drog även Alma och jag blev kvar med killarna och vi badade osv. Åt vindruvor och myste! Ikväll ska jag på fest med Emma och Emelie sen kanske Johanna och Anna följer med också! Kommer bli väldigt kul. Kommer ett inlägg om gårdagen snart, pusspuss. 


Gårdagens outfit
// Outfits

Tröja - Ginatricot / Jeansleggings - Cubus / Hunter med klack - NK / Väska -  Longchamp


I stan med babes
// Allmänt

Precis köpt en frappino. Är i stan, har kollat lite butiker men har brutalt ont i ryggen så knappt orkat... Helt ärligt har vi mest suttit ner. Åkte in med Alma och först träffade vi Annie en snabbis och sen Filip och David. Nu ska vi alla till mig! Puss hörs senare, btw designen kommer ikväll plus outfit osv.



Working, working, working..
//

Idag har varit en lugn hemma dag! Bara suttit och jobbat på en design.. Det tar faktiskt flera timmar tills man kommit på exakt hur man vill ha den, hur man ska göra osvosv. Och jag är inte klar än! Där uppe ser ni som en "skiss". Nu ska jag göra så att allt blir "perfekt". Tycker det är svårt att bli nöjd med mina designer nuförtiden men hoppas jag blir det den här gången! Designen ska vara uppe till ikväll, puss. 


Some pictures from today
// Allmänt