Videoinlägg med Moa
// Videoblogg


Moas blogg har ni här.


Haft svårt att blogga...
// Allmänt

Har varit både hel vilt och helt lugnt de här sista dagarna. Träffat massor med kompisar så har verkligen inte kunnat blogga. Men nu håller jag på med en ny design, hoppas på att den blir klar någon gång den här veckan. Men jag uppdaterar snart och berättar om vad som händer idag på valborg för mig! Puss.


haha vet inte
// Videoblogg



Outfit
// Allmänt

Det här hade jag på mig idag. Tröja från Hm & jeans köpta i Grekland. Finns liknande på Ginatricot om ni ville veta liksom.. Har varit i skolan nu, ska snart på träning. Lite speciell för det är talangträning. Då tränar man med folk från olika lag.. skriver mer sen, puss


Tävling
// Tävlingar


Nu tänkte jag köra på en tävling där du kan vinna design!
Får ofta frågor om designer osv och eftersom jag tar betalt så blir det här en chans för er liksom.. Så, de du måste göra är att skriva "jag är med" men för att ha större chans att vinna måste du länka mig i din blogg. Utser en vinnare på lördag och då får den skicka ett mail till mig med bilder och hur den vill ha design.. Good luck everybody!


Enkel
// Outfits

Godmorgon på er. Har precis fixat till mig lite snabbt. Orkade inte fixa håret eller sminka mig speciellt mycket. Outfiten fick bli de nya linnet från Grekland, mina svarta midje byxor och en vit kofta. Väldigt enkelt!


The best shoes
// I love it


Ett par Marc by jacobs ballerina, Jeffrey cambell, Converse & ett par kilklackar och du behöver aldrig vara orolig över att inte hitta ett par skor att ha på dig. Skulle sitta bra i min garderob! Synd bara att det handlar om money, money, money.. annars hade dessa snygga skor varit mina för länge sen!


Just a joke..
// Allmänt

Det här med att jag skulle bo i Grekland i 3 månader, det var bara ett litet skoj. Höhö.. Förlåt alla, känner mig lite små dum. Ville bara lura mina kompisar och inte er mina läsare. Det var darför jag inte skrev något inlägg om det på bloggen eller så men fick kommentarer om det iallafall. De jag ville lura var mest av allt Rania & Mickis och de gick på de så jag lyckades! Wiho. Är hemma nu och det är sjukt skönt. Kommer blogga skit mycket nu så håll utkik babes! Nu kör vi. 


Nagellack
// Allmänt

Har precis testat mitt nya nagelack.. var väl snyggt! Lyser upp outfiten lite sådär..


Top model Sverige
// Åsikter/tankar

Lite sent kanske men är så jävla sur för att Alice vann! För det första så skulle Jamilla ha vunnit egentligen och sen när de står mellan de här 2 väljer de Alice?hon syndes knappt i början. Klara har varit med hela tävlingen. Klara var en värdig vinnare och det var inte Alice enligt mig. Nej, jag är sjukt förbannad. Klara skulle vunnit de här! Spelar ingen roll om Alice vann vårt lilla "top model" här i Sverige för det är ändå Klara som kommer bli stor. Vem hejade ni på?


Angående om inlägget ..
// Allmänt


Det är inte jag som skrivit det här! Antagligen är det min elaka broder. Hoppas på det annars kan någon annan mitt lösenord och de vill jag inte. Men iallafall, jag ska inte sluta blogga och det kommer inte hända på väldigt många år!


Vilken hårfärg..?
// Tävlingar

Färgar håret nu.. så, vilken färg tror ni det blev?den som gissar rätt får en länk! Lycka till. ;)


Sirius hotel
// Allmänt

Hej på er!tänkte berätta lite om vad jag gjort de senaste dagarna.. har varit med min bror & fikat på ett skit nice cafe. Alltså de känns som om man sitter i vattnet, de ända man ser ut genom fönstrerna är liksom havet. Så kommer nog dra dit några gånger i sommar!hans kompisar var iallafall skit shyssta. Sen träffade vi de lite snabbt nästa dag också. Sen igår så åkte vi till min brors gudmor och sov där. De äger ett 4 stjärnigt hotell så vi var där nästan hela tiden och det är så himla nice. Sen cyklade vi en ganska lång bit till en strand också och det var nog bra det för då fick jag träna min kondition. Haha, börjar ju tappa den somsagt.. men bloggar imorgon!puss.


Inget att blogga om..
// Allmänt

Alltså jag ber verkligen om förlåtelse för min uppdatering men jag lovar att jag ska ta tag i bloggen till nästa vecka. Sitter och planerar lite inlägg och så jag ska skriva och så då så vänta bara så ska ni få se att det kommer bli bättre än någonsin!måste bara fixa lite saker innan liksom.. men nästa vecka är det full fart här på irres.se!puss så länge sötnosar.
- Gammal bild.. (ända som fanns på min brors dator)


So many thing I need to say to you..
//




Video från när de tände..
// Videoblogg


Video när de tände eld på "Neodas" som han kallas. Haha, älskar när jag skriker och blir rädd osv... tyvär fick jag inte med de på film men hela den där långa plankan som går rakt upp rasade rakt ner i marken. Som tur så hade alla redan insett att den skulle ramla så vi hade bakat jätte långt. Var verkligen jätte läskigt att se den ramla!


Påsk...
// Allmänt

Nu är det påsk här i Grekland! Inte samma sak här som i Sverige, litte större här och enligt mig lite bättre.. Har en video så ni får se hur det går till, ska ladda upp den senare. Men fast det inte är påsk i Sverige så säger jag till er Kalo paska (glad påsk på Sv). De flesta gick hem från kyrkan men vi var lata nog och tog bilen. Det var jätte fint när man såg alla gå med sina ljus på väg hem. Ha de bra, kram!



Videoblogg
// Videoblogg


Ofixad


From Greece
// Allmänt

Hej mina fina läsare. Hur har ni det?idag har vi ätit min favorit rätt! Fyllda tomater med ris. Imorse vaknada jag av att pappa frågade mig om jag ville åka in till Chania och fika, fråga inte varför jag svarade nej.. hade ju varit mysigt men antar att jag var trött. Idag ska vi måla ägg och förbereda de sista inför morgon dagen. Sen ikväll ska vi kolla när de går runt med de här korset eller vad de är runt alla kyrkor. Ska försöka fota, puss!


Bilder här ifrån, usel kvalitet.


Svar på frågestunden
//

Hade du och vicktor sex?
Svar: Nej, det hade vi inte.

vem vill du förlora oskulden med säg namn?
Svar: En person som är speciell för mig och som jag verkligen älskar. Vet inte hans namn än.

hur sminkar du dig? visa gärna upp bilder och vart man kan köpa dom osv?
Svar: Kan visa detta i ett inlägg någon gång.

vem hånglade du med senast?
Svar: Av de jag kan namnet på, Marcus.

Vilken skola är bästa som du gått i?
Svar: Antingen den jag går i nu eller Ribbyberg. Vet faktiskt inte.

Bloggförebild?
Svar: Har ingen "bloggförebild" men om jag skulle säga vem jag tycker har bäst blogg av stor bloggarna så är det Kenza. Men hon är absolut inte min förebild.

Kmr du ha guldkort?

Svar: Nej det kommer jag inte.

Månadspeng? Hur mkt?
Svar: 300 i månaden och sen får jag 100 varje vecka. Alltså blir det sammanlagt 700 kr.

Favoritaffär?
Svar: Kanske Bikbok, är inte riktigt säker.

Har du photoshop ? iaf kan du vissa vilket pogram du ladda ner det på ? Var det gratis ?
Svar: Ja jag har photoshop 8. Jag har inte laddat ner det utan köpt det i butik. Tror jag köpte det på on off om jag minns rätt. Och nej det var inte gratis, kostade runt 1000:- .

Önskar dig i födelsedags pressent ?
Svar: Ingen aning, kläder och pengar antar jag. Kanske ett nytt objektiv till min kamera.

Favorit affärer ? (top5)
Svar: Somsagt, vet ju inte säkert men kanske Bikbok, Zara, Hollister, Vero moda & Ginatricot.

Lägg ut bilder på dina syskon
Svar: För det första så har jag bara ett syskon och för det andra är det min blogg och jag blandar inte in min familj osv i den. Tror absolut inte min bror vill att jag lägger ut bilder på han här egentligen men det kan hända ibland iallafall. Skulle ju kunna fråga han om det var okej men jag kan sätta pengar på att han kommer säga nej.

Ditt bästa minne?:)
Svar: Har alldelles för många minnen för att kunna välja ut ett men kanske en gång jag, pappa, Venizelos och en massa kompisar till oss åkte till en jätte fin strand långt bort och var där hela dagen. Det var så himla mysigt där och vi var med så himla mycket kompisar. Vi var väldigt små då men jag kommer ihåg det iallafall. Kommer aldrig glömma den dagen, på något sätt var den speciell.

Du har sagt att din Pojkvän heter Victor, vem är han? Vad heter han i efternamn? Kan du lägga ut en bild på honom? & hur gammal är han? Puss!
Svar: Mitt ex hette Vicktor ja. Han var en kille i min skola, ett år äldre än mig. Vicktor Kihlberg, om jag vet rätt så har ni snackat en del så du vet vem det är. Har ingen bild på han och ingen lust att lägga ut en häller. 97a. Puss.

Favoritaffär?
Svar: Svaret på din fråga finns högre upp..

Har du godis/chips förbud?
Svar: Yes! Det är mitt nyårslöfte att inte äta socker. Men jag gör undantag.

Hur ofta tränar du?
Svar: 8 gånger i veckan om man räknar med våra idrottslektioner i skolan. Går ju i idrottsklass så det kan vara riktigt hårda pass ibland, speciellt på onsdagar då vi har styrka/kondition. Förutom det tränar jag styrka hemma och kan även gå ut och springa lite då och då. Plus matcher på helger.

vilken skola går du i?
Svar: Det vill jag inte nämna här på bloggen, egentligen ingen big deal men jaja..

Hur tränar du?
Svar: När jag tränar hemma så går jag oftast först ut och springer i 10 minuter/en kvart. Sen letar jag upp lite övningar på internet och bara kör lite olika övningar. Standard övningar för mig är väl sit ups, plankan och rumpövningar. Tränar inte super duper hårt hemma än men det kommer väl hoppas jag.

Kär i någon?
Svar: Mina ögon är väl lite små kära i en väldigt söt kille, men jag känner han tyvär inte så bra och då kan man ju inte riktigt vara kär.. men vi håller på och lär känna varandra så vi får se om det blir något!

Oskuld?
Svar: Yes.

Vem gillar du?
Svar: Ingen riktigt än, men är på väg..

På G med någon?
Svar: Halft på G skulle jag säga.

Ditt favorit-klädesplagg?
Svar: Vet inte om du menar av det jag äger eller bara över huvudtaget. Men om jag kommer ihåg ska jag göra ett inlägg om det här på bloggen då jag har tid. Annars får ni påminna mig om jag glömmer det.

Använder du string?
Svar: Yes det gör jag.

Tycker du det e tidigt när man e 13 år?
Svar: Nej det är väl ungefär då de flesta börjar andvända det tror jag. Men det beror ju helt på vad man själv känner för, tycker man det är bekvämare med string så är det väl bara andvända de. Det finns ingen ålderårsgränr på string så de är väl bara andvända det när man vill. Sen visst, de är väl lite fel om en 9 åring kommer med string enligt mig.

Hur ska jag säga till min mamma?
Svar: Enklast är ju att inte säga någonting utan bara låta henne märka det. Sen får du väl se vad hon säger. Det brukar vara så att man gör det värre än det är. Hon lär inte bli sur och om hon skulle bli de är det väl bara förklara att du är tillräckligt stor för att välja själv vad du ska ha på dig.

Hur ofta pullar du?
Svar: Varannan minut.

vilken butik shoppar du bäst på och rekomenderar?:)
Svar: Skulle jag rekommendera en affär för någon shopping sugen som inte varit i Sverige förut skulle det vara Bikbok. Snygga kläder och inte alls speciellt höga priser.

Favorit bloggar?

Svar: Vet inga speciellt bra bloggar just nu... Kanske http://tinkerbella.blogg.se/ men hon uppdaterar ganska sällan.. tråkigt nog.

Brukar du fixa naglarna?
Svar: Det händer men inte prio nummer ett.

Vilka städer har du varit i i Sverige?
Svar: För många för att rabbla upp de här..

Vilka länder har du varit i?
Svar: Grekland, Turkiet, Finland, Sverige, Norge & Danmart. Väldigt några, men lovar att när jag blir äldre kommer jag resa utomlands sjuuuukt mycket.

Bh- storlek?
Svar: 70C.

Bästavän?
Svar: Linnea & Maja.

Har du husdjur?
Svar: Nej inte i Sverige men i Grekland har vi en hund.

Har du sett American horror story? och isåfall vad tycker du om den och vilken är din favoritkaraktär? :)
Svar: Nej det har jag tyvär inte..

vem/vilkla är dina bästa tjejkompisar och killkompisar? och varför?
Svar: Rania, Miquela, Linnea, Maja, Frida, Julia, Amanda och Annie är mina bästa/närmsta tjejkompisar. För att de är personer man kan lita på och vänner jag har allmänt kul med och delat 1000 minnen med. Ganska många, I know. Men alla betyder lika mycket. Sampa & Emil är mina bästa killkompisar. Det är 2 underbara killar som jag älskar så sjukt jävla mycket. Jag kan lita på de och jag har för kul med de. Kärlek till alla er.

Hur lärde du känna Ranja? Ni verkar vara jätte bra kompisar, är det sant?
Svar: Vi splar i samma handbolls lag. Ja vi är sjukt bra vänner, hon är nog den jag spenderar mest tid av mitt dygn med. Vi är så lika men ändå inte, vi har samma humor och förstår varandra så bra de bara går att göra.

Hur löser det sig med skolan när du är i Grekland? :)
Svar: Jag börjar i skola här! :)


Video från iförrigår..
// Videoblogg


Förlåt för att jag håller på med mitt hår 24/7..


Grekland
// Allmänt

Hej sötisar!äntligen kan jag uppdatera. De här dagarna har jag varit med min kusin, vi har träffat lite av hennes kompisar och fikat osv.. idag drog vi till stranden, tog lite bilder somsagt. Inga bra typ.. Det är skit varmt nu här i Grekland!och jag har de sjukt bra just nu. Hur mår ni själva?och är det någon som kan tala om för mig vad de är för väder..?videoblogg från igår kommer snart. Puss!


Sommar/vår
// Mode



Slängde ihop ett snabbt collage, vad tycker ni?


Shopping i Grekland
// Shopping

Igår var jag och pappa i Chania och handlade. Det här var vad jag fick med mig hem. Snäll pappa man har eller hur?jag älskar den beige vår jackan på den 2 bilden. Kanske ska byta ut den vita bodyn vi får se..



Förlåt för den usla kvaliten på bilderna.


In Greece
// Allmänt

Mitt första inlägg från Grekland nudå! Hur har ni de i Sverige?jag själv har det toppen. Idag åkte jag och pappa förbi stranden. Var tänkt att jag skulle bada men det var faktiskt ganska kallt. Haha! Så jag skippade det och solade bara. Inte alls länge, bara någon kvart. Var så himla blåsigt, man fick sand upp i ansiktet hela tiden. Mysigt.. nu när jag ändå har datan kan jag passa på att säga också, jag har ingen egen dator utan det här är min brors så jag kan endast blogga när jag får låna den av honom och det är ytterst sällan. Sen har jag inte samma program på den här datorn som på den i Sverige så bilderna blir i sjukt dålig kvalite och färg. Men det får duga, bättre än ingenting. Kram på er!


Packar
// Allmänt


Snart åker vi!ska lägga ner de sista i veckan nu sen kör vi iväg. Bloggar därifrån då jag kan. Kram!


Snackar av mig om lite allt möjligt..
// Åsikter/tankar

Vi alla har varit med om tuffare tider, tider då man inte mått så bra. Vi kan göra fel och det är mänskligt. Så länge du ändrar på dig och inte gör om samma fel igen då är det okej. Vi människor idag, vi dömmer varandra efter rykten och vi gör upp en bild av personen fast vi knappt träffat den eller ens sagt hej till varandra. Tycker vi att en människa visar för mycket kropp på en bild t.ex då är hon plötsligt en hora och det kan man kalla henne också. Det är inte okej, att dömma någon så hårt efter en bild. Berättar en kompis något om en person som varit dum mot den då går man själv imot den personen också. Istället för att bara låta det vara eller lära känna personen själv och få en egen uppfattning av personen så börjar vi kommentera onödiga kommentarer och sman själv börjar snacka om henne/honom. Jag menar inte att jag aldrig själv skrivit en onödig kommentar eller snackat skit om någon jag inte gillar eller så men det här är långt ifrån bra. Facebook är jordklotets nya namn. Allt idag händer på fb. Vi måste sluta dömma folk efter rykten och bilder. Det finns så mycket skit snack i världen idag så man inte vet vad som är sant och inte. Vad kommer allt skit snack ifrån då?jo det kommer ifrån skit snackare. Varför sprider de här skit snackarna falska rykten då?det är något vi vetat länge. Avundsjuka. Tänker inte folk idag på att allt man gör och säger får sina konsekvenser. Tänk om du själv hade 1000 rykten efter dig och blev träffad med jobbiga blickar och dumma ord varje dag, hur hade du känt dig?vi människor vi är underbara på våra egna sätt men ibland helt idiotiska också. Det jag vill säga med den här texten är, öppna ögonen. Idag lever vi på skit snack. När man pratar med någon idag är det mest skit om någon annan. Tänk vad mycket tid du lagt ner på att prata illa om någon istället för att bara leva livet och ge varandra kärlek. Tänk er för nästa gång ni dömmer någon ni inte känner.

Jag vet att jag själv har dömt personer jag själv inte känner efter rykten och jag vet att det är fel. Jag vett att jag själv snackat skit och jag vet att det är fel. Jag vet att detta kommer hända igen och jag vet att jag inte är perfekt. Men jag tänker på det jag sagt och försöker förbättra mig, så ni behöver inte kommentera om att jag snackat skit och så också. Jag vet det.


Lets start!
// Allmänt



Varför jag bloggar så sjukt dåligt..
// Allmänt

Ska ju åka utomlands så måste plugga gärnet nu och bli klar med de sista innan jag åker. Dessutom händer det mycket, min hjärna går i 180. Alla har lite svårare stunder, även jag. Kommer självklart försöka blogga så bra och ofta som möjligt ville bara att ni skulle veta. Se you. 



Så inte coolt
// Mode


Toppar från Ginatricot topparna på bilden nedan är så sjukt fula!tycker det skriker 80 talet om hela dom. Varken formen, färgen eller mönstret på de är snyggt.

Midjeskärp aldrig gillat och gillar det inte nu häller. Tycker det är grymt fult!speciellt de här tjocka och så är det tight på övre delen om skärpet och sen blir det "puffit"/slappt på andra sidan skärpet. Känns liskom ungefär så som folk gick klädda när dom var yngre och inte hade stil. 

Hms bikinis kommer ihåg att Hm hade väldigt fina bikinis förra året och att många handlade därifrån. Vet dock inte vad som hänt nu för gillar inte alls deras bikinis i år. På bilden har jag ju ioförsej tagit 2 av de jag tycker är snyggast och de är väl rätt hyfsade men hade förväntat mig mer. Well, no big problem. Bara köpa från en annan affär liksom. ;)



Skypar med Hanna
// Allmänt

Hej dear readers. Hur har ni haft det idag?jag har iallafall tagit det väldigt lugnt och jag vet inte riktigt vad jag gjort hela dagen egentligen. Städat och gjort läxor, vad mer?laddar för en ny vecka med nya tag. Ska verkligen ta i nu i plugget sista veckan för sen blir det Grekland och det kommer bli riktigt jävla nice. Kommer såklart sakna alla här i Sverige men nu saknar jag ju alla i Grekland så de blir liksom the same thing. Men nu skypar jag med Hanna iallafall och ska forsätta göra det. Puss!


Grekland - Kreta
// Allmänt


Snart så sitter jag på ett flyg med min älskade bror som går till mitt hemland. Där ska jag umgås med mina nära och kära, äta gott, ta det lugnt och får se om de blir ett dopp i havet. Längtar så otroligt.