Still sick
// Allmänt

Lunchade på Salladsbaren i veckan med Linn..

Sjukt jobbigt att inte bli frisk! Ännu jobbigare att behöva vänta tills imorgon då vårdcentralen öppnar. Förstår inte hur min halsfluss inte kan vara borta än, vill bli av med den NU. Därför uppdateringen ser ut så här tyvärr.


Snyggt från Nelly
// Mode

HÄR / HÄR (86 kr!!) / HÄR / HÄR / HÄR


Take me back
// Allmänt

Åh det ser så härligt ut! Förlåt för uppdateringen, men har fått halsfluss IGEN.. och har inte orkat göra något alls. Idag har jag fått medicin så mår mycket bättre. Har så mycket saker kring mig som måste göras nu, idag blev en sak avklarad då jag och mamma fixade gymkort. Vi hörs mer imorgon, nu ska rummet städas och naglarna filas. Kram!


Banan & keso plättar
// Träning & kost

Idag är jag ledig, jippie! Så då fanns det tid till att göra en lite godare frukost. Det blev banan och keso plättar och smoothie till det. Försöker man äta mindre kolhydrater som jag så är dessa lite bättre! Under får ni recept för 1 portion.

Du behöver: 1/2 banan, 2 ägg, 1/2 dl keso, 1/2 msk mjölk (godare med kokosmjölk), 1 krm vaniljpulver och smör att steka i.
Mixa banan och ägg slätt med en stavmixer i en bunke.Tillsätt resten och rör till en smet, sen är det bara steka!


Ny mascara
// Shopping, Skönhet & ytligheter

Köpte mascaran jag visade er tidigare i lördags. För 350kr blev den min. Testade den för första gången imorse, och ja fransarna blev väldigt långa och oklumpiga! Är väldigt nöjd med mitt köp men tycker den är lite svårare att applicera då jag inte är van vid den här typen av borste. Men tror jag blir bättre på det om ett tag! Kan man tänka sig att betala lite mer för en lite bättre mascara kan jag rekommendera den här! Riktigt bra.


Video från i fredags
// Videoblogg

Somsagt.. Vi köpte en MASSA onyttigt, jag hamnade i matkoma och Alma spydde. Fresh! Men ska man ändå äta onyttigt kan man köra all in eller ingenting. Mysig kväll med spel, film, snack osv. Tre kill kompisar kom även och gjorde oss sällis lite senare, very cozy. 



Fredags mys
// Allmänt

Idag har jag och tjejerna valt att bara ha en slappa kväll med en massa gott hos Sara! Vi har stor shoppat på Willys, ni kommer få se imorgon.. hehe! Och just nu sitter vi och spelar spel och senare ikväll hade vi tänkt att kolla film och träffa några kill kompisar. Behöver verkligen det här just nu så de känns super!


Haremsbyxor
// Outfits


Linne - Ginatricot / Byxor -  Ginatricot / Skor - Converse / Klocka - Ur & pen

Det här har jag haft på mig idag! Egentligen borde jag nog ha valt klänning/kjol, så himla varmt. Enkel och bekväm outfit men snygg på samma gång! Ikväll ska jag sova hos Alma, myspys.


Neon gult med leo mönster
// Skönhet & ytligheter, Videoblogg


Fick absolut ingen bra bild så blev video istället. Fina naglar, trevlig tjej, super nöjd! 


Fika + naglar
// Allmänt

Idag när jag var på väg till skolan fick jag reda på att jag var ledig.. Irriterande att jag inte fick veta det liite tidigare. Men ska väl inte klaga! Stannade kvar där rätt länge, fikade med en vän och efter det hade jag nageltid hos en jätte trevlig tjej som heter Bella. Resultatet kommer upp imorgon!