My day
// Allmänt

Sov hos Annie igår! Och imorse gick vi upp tidigt och gymmade. Sen träffade vi Moa, Filippa och Oliwer. Vi drog typ till donken. Känns bra efter man tränat, haha... Men så blev det iallafall. Sen gick jag och köpte nya jogging skor och vårjackan. Men vet inte om jag vill byta den eller inte! Åh. Nu har jag egentligen inte några planer för kvällen, skulle på fest men de blev inte av. Så vi får se vad jag hittar på, kramis.


Vad jag har gjort de senaste dygnen..
// Allmänt

Hejhej. Förlåt för dålig uppdatering men det är sportlov och dagarna är fullspäckade. Dagen efter jag och Amanda sov över hos Annie så åkte vi sen in till stan och kollade efter vårjackor. Kan ju säga att vi inte var de ända som letade efter vårjackor, vi fick nämligen kriga efter att få tag på rätt storlekar osv och vänta medans folk testade jackor för att vara först att ta den ifall de inte skulle köpa den. Haha! Men hittade dock ingen jacka som jag gillade bättre än den från Flash så den blir min imorgon. På kvällen träffade jag Matilda och vi gjorde lite stuffs och sen sov hon, Sune och Sampa över här. Nu på morgonen åkta Matilda hem och jag blev kvar med Sune och Sampa och vi åkte och träffade Filip. Vi drog till pizzan, fortfarande proppmätt fast det var några timmar sen. Nu håller jag på och kollar sl för ska dra mig in mot stan och träffa Annamaja så ska vi gymma! Känns bra att gymma bort kebabpizzan. Haha! Hoppas jag orkar nu för jag sov inte så bra inatt.. haha!


Mysig kväll
// Allmänt

Haft en mysig kväll med mina bäste tjejor! Vi började med att kolla in Odd Molly butiken, hittade en skit snygg väst men annars fanns de dock inte så snygga kläder i just den butiken. Ganska liten! Sen gick vi hem till Annie och gjorde tacos, mumsmums. Vi kollade sen på bio, Zero night thirty. Sög. Haha! Nu är vi hemma hos Annamaja alla 3 och de dricker te och jag sitter vid datan. Alla är super sociala med iphones och grejer, haha. Sov gott nu, förresten. Hänt en grej som ni gärna skulle vilja veta.. men de får ni inte just nu ;) puss! 


Jackan
// Allmänt

Vad tycker ni..? Ska jag köpa den? Kommentera nu allihopa, need help!! 


At home
// Allmänt

Hej sötnosar! Hoppas ni alla haft en bra dag. Det har jag, tagit de lite för lugnt dock så måste plugga nu. Efter skolan åkte jag och Nikita och kollade lite kläder. Lägger upp bild på jackan jag snackade om tidigare snart så ni får se! Kommer antagligen köpa den men ska först åka in till stan och kolla om jag hittar någon liknande jag gillar mer. Annars köper jag den på måndag! Nu är jag och Nikita iallfall hemma hos mig och vet inte vad vi ska hitta på. Pusspuss.


Godnatt
// Allmänt

Godnatt sötnosar. Efter jordgubbar och choklad som påminner om sommaren så ska jag också drömma om sommaren. Hihi vad romantisk jag låter. Haft en mysig dag med min goa Annie och hoppas ni haft de lika bra som mig. Puss & kramar dröm sött. ♥


At Annies place
// Allmänt

Åkte till Annie och vi gjorde smoothies som såg fett failade ut.. Men har aldrig druckit godare! Annars har vi bara legat i Annies säng och tagit de lugnt, snackat osv. Men snart måste vi sätta igång och plugga. Ska sova över här inatt och försöka ge er ett morgoninlägg imorgon. Förresten, ni där ute som har över 2000 följare på instagram och är sugna på s4s gå in på irrees och kommentera min "s4s" bild med hur många följare ni har. Goodie, puss!


Ny duschad och cam bilder
// Allmänt

Cha babes! Hur mår ni? Själv mår jag faktiskt väldigt bra om man jämnför med igår. Hade en jobbig dag och kvällen gjorde dagen inte bättre. Så jag sprang hem gråtandes till Amanda barfota. Har nog aldrig sprungit så sanbbt i hela mitt liv. Det var lätt värt de. Jag orkade inte prata om de som hade hänt så mycket.. Men kändes bara bra att vara i hennes närhet. Skippade skolan idag pga detta och ska snart åka till Annamaja men kommer vara tvungen att svara på lite frågor jag fått ifrån skolan ikväll. Jätte snygga bilder under, verkligen! Haha. 


Snyggt till våren
// Mode


Jeans - Levis / Jacka - Goosecraft / Skor - ? / Blus - Odd molly / Väska - Michael Kors

Åh vad jag bara älskar denna outfit! Vet dock inte om mocka på jackan är riktigt min grej. Men den där jackan var väldigt snygg! Vill själv ha en brun/beige jacka nu i vår fast vill inte ha skinn jacka. Älskar att det är ljusa färget förutom jackan och skorna då. Tror blusen är min absoluta favorit av alla Odd molly blusar! Älskar guldetaljerna på både jackan och blusen. Vita jeans har jag bara börjat tycka är så snyggt! Passar till hunters men säkert lika bra till Ballerina. Love it! 


He stole my ♡
// Allmänt

Så jobbigt att gilla någon och veta att den gillar en tillbaka men att de aldrig skulle funka. Jag är tvungen att lämna han hur mycket jag än vill stanna men det kommer såra mig i slutet. Saknar honom redan. 


Svar på tal
// Q/A

Känner att det blivit väldigt många svar på tal.. Så efter det här kommer jag lägga upp frågestund antingen ikväll eller imorgon så jag kan få alla frågor under samma inlägg så blir det inte lika rörigt. Men jätte kul med frågor iallafall! Forstätt så. 
Q - hhaha störd, bloggar man verkligen när det är stressigt och man är försenad?
A - Jag skulle endå ta en senare buss och inte första som gick för isf hade jag varit framme vid lunch så ja, jag kan blogga även om jag är försenad när jag är hemma och väntar på bussen. 

Q - Vilka inställningar på din kamera använder du? Jag har en likadan som dig, men du verkar ha fått till ett riktigt bra ljus, så jag tänkte bara kolla hur du gör?
A - Alltså, mina bilder har inte häller speciellt bra ljus men jag brukar ibland gå in på "A" så du kan justera inställningarna själv. Istället för "Auto", "utan blixt" osv. Men det som gör mina bilder bättre framförallt är att jag redigerar ljuset i photoshop. Bilderna blir ju 100 gånger bättre då! Så det är det jag gör.  

Q - Kan du göra videobloggar med din system kamera asså att du inte håller i den får du blir det så flummit utan att du ställer den still?
A - Jag och Wilma försökte faktiskt göra det men de blev inge bra! Men ska försöka någon gång men kan inte lova något. 

Q - Vem ska göra design till dig?
A - Nathalie Torpenberg! Åh blir så glad när du påminner mig. Hon är grym och lätt värt pengarna!  

Q - 
Vet inte ifall du gjort det redan men kan inte du visa bild på ditt rum?
A - Då har jag liite för mycket att städa först så vi får se. Men säkert någon gång när jag städat! 

Q - Hejhallå, vilken storlek har du i dina Hunters? Tyckte du att dom var stora eller små i storleken? 
A - Hejsan! Jag har 38 i mina hunters men min riktiga skostorlek är 36-37 men villa få plats med socka. Nej asså Hunters är normala i stoleken! 

Q - Vartifrån är jeansen på sista bilden? Sjukt bra blogg!
A - Det kan du se om du går in på under kategorin "Drömoutfits" och letar upp just det collaget. Åh tack!

Q - Skriv vart det kommer från också. Skulle va super !
A - Det gör jag jämnt, bara gå in på katerogien "Drömoutfits" så ser du de. Nu var bara ett litet "snabb inlägg" där jag frågade om ni ville att jag skulle forsätta med de och visade några gamla. Men det gör jag jämnt. ;) 

Q - Vart gör du dina collage? 
A - I photoshop!

Q - Kan du ge tips på hur en bra blogg ska vara?
A - Har ju gjort ett inlägg för länge sen där jag skrev tips för att få en bättre blogg. Här hittar du det inlägget. Men kan säga att de bloggar jag gillar att läsa är de som lägger upp snygga outfits de har på sig. Bra bilder, ljusa bilder. Uppdaterar minst en gång om dagen och ordentliga inlägg. De ska inte bara handla om vardag utan om mode också. De är de bloggar jag gillar, mode bloggar. Eller foto bloggar! 

 Q - Hej! Hur kan du ha så bra hy? Jag använder mej av typ alla "bra" ansikttvättar, dagkräm, nattkräm osv , typ allt iaf. Men får ändå aldrig bättre hy. Har du några tips?
A - Tack så mycket! Jag vet inte, gör egentligen inget speciellt förutom att jämnt ta bort sminket. Jag vet inte hur du menar att din hud inte är bra.. Men om de är det att du har mycket finnar så hjälpte det iallafall för mig att sluta äta choklad och dricka cola. Det var det jag slutade med när jag hade finnar! Började tvätta ansiktet mer och dricka mycket vatten. Fast mina finnar försvann nog mest för att min "finn period" var borta om man säger så. Haha! Men jag vet faktiskt inte på vilket sätt din hud är dålig så svårt att ge tips.. Speciellt när jag inte gör något speciellt med min. 

 


Följ mig på instagram : Irrees
// Allmänt



A funny stuff
// Allmänt

Ja försov mig ju som jag skrev.. När jag kommer fram till skolan är det en lektion kvar. Läraren var sen så vi står och väntar en kvart, efter det får man ju gå. Så kändes väldigt onödigt att åka till skolan, resan tar 1 timme liksom.. Bara för att åka tillbaka. Åkte istället till Handen och kollade runt lite efter snygga vår jackor men det är ju bara militär och skinn jackor överallt. Är inte sugen på något av de! Haha. Hittade dock en snygg beige jacka, exakt en sån jag letat efter. Jag får köpa den för mamma om jag vill men den är S och jag skulle velat ha den i XS. Så är osäker.. Wellwell får leta vidare. Måste berätta en rolig grej som hände också, var inne på en butik och så är det en äldre dam runt 40 år kanske som går ut och så börjar det pipa. Så ber de om hennes påse och ber henne gå ut igen för att kolla om det piper. Piper gör de, men kvinnan frågar bara varför det börjar pipa när hon går ut osv och sen pekar hon på sina skor och säger att hon köpte de i en butik längre bort. Hon som jobbar i butiken säger bara gå hem och kolla du och låter henne gå. Hah? Vilket skämt. Hon hade tagit något jag är helt säker på de! Hennes skor såg inte ens nya ut de var helt smutsiga. Och varför skulle de pipa pga de? Varför lät de henne bara dra utan att kolla igenom..? Hahah.. Tur för henne iallafall! 


Försenad..
// Allmänt

Åh var så dum igår.. Fick för mig att dygna så jag gjorde de och satt och kollade på PLL hela natten. Eller, dygnade gjorde jag ju inte eftersom att vid 4 fick jag för mig att gå och "vila". Somnade och vaknade sen av att mamma var sur på mig för att jag inte gick upp och det var första gången jag hörde henne på morgonen. Hade inte märkt att hon sagt något tidigare och stått och tjatat på mig att kliva upp ur sängen. Iallafall så åkte mamma till jobbet och jag fortsatte sova.. Vaknade för ungefär en timme sen och ska kolla buss nu och dra till skolan. Have a nice day everybody!  


Börja lägga upp "dream outfits" igen..?
// Mode

Har tänkt på att jag aldrig gör dream outfits längre! Vilket jag brukade göra ganska ofta förut. Var det något ni tyckte var kul och borde jag börja med det igen? Här är 3 av mina favoriter.





Jag & Wilma
// Allmänt

Här får ni lite fina bilder från idag! Känns som det var jätte länge sen jag laddade upp bilder på mig med min kamera..? Kanske för att minneskortet varit borta och innan har jag aldrig orkat fota mig själv. Måste dock ta nya bilder nu, ordentliga! För världens bästa blogg designer hörde av sig idag och sa att hon kunde göra ett undantag men skulle dock få betala lite extra! Gissa hur glad jag blev.. hatar ju min blogg som den ser ut nu. Så tråkig! Längtar tills bilder till designen och själva designen är klar. Men det tar nog ett tag. Kramis!


Min och Wilmas frukost ♥
// Allmänt

Hej babes. Tänkte skiva godmorgon eftersom att bilderna passar ett godmorgon inlägg men klockan är 3.. haha! Igår så träffade jag Nellie, Jeppe, Jeppe, Wilma, Jonte och Filip och vi var hemma hos Wilma. Vi gjorde tacos, kollade på the hunger games, lyssnade på musik och umgicks. Sen runt 11 drog de och jag stannade kvar och sov över hos Wilmisen. Idag har det inte hänt något alls. Vi vaknade runt 11 och gick upp och gjorde den goda frukosten på bilerna under, sen duschade jag, vi fixade oss osv. Bilder på mig och Wilma kommer senare. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av PLL, kramis! 

OBS, NI SOM LÄNKATS HIT FRÅN BLOGG.SE STARTSIDA. GLÖM INTE KOLLA HELA BLOGGEN! LOVAR ATT JAG HAR MASSA ANDRA FINFINA INLÄGG ATT BJUDA PÅ SÅ TA ER EN TITT! 


Svar på tal
// Q/A

Q - Vart ligger gymmet? Hur gammal måste man vara för att gymma där?
A - Det gymmet du frågade om ligger i Tungelsta och man måste väl som på alla andra gym vara 15 egentligen men det har speciella tider för underåriga där och de gör undantag för yngre. Som det kan göra på de flesta andra gym också så länge du har fått bekräftat att det är okej från dina föräldrar!

Q - Vad heter gymet? 
A - Vet inte vad de i Tungelsta hette och vill inte säga här var de i stan hette för vill inte att alla ska kunna se vart ja gymmar. Eller, jag och mamma har en regel och det är att jag inte ger ut vart jag går i skolan, vart jag bor osv för att hon ska kunna känna sig säker med att jag har en allmän hemsida på nätet. So I cant tell you guys! Men ni kan fråga privat på facebook om ni vill veta.

Q - Hur mycket kostar gymkortet?
A - Vet fortfarande inte på de i Tungelsta men där jag gymmar 440 i månaden ungefär. 

Q - Vilken sjukt härlig tjej du verkar vara! ;) Måste bara fråga, är den rosa datorn din? :) Isåfall, vart har du köpt den och vad är det för modell osv?
A - Först och främst tack så myckte! Nej det är inte min dator men skulle inte tackat nej till den, så snygg. En bild från weheartit så jag har ingen aning men det är en mac ju. ;) 

Q - Åh fin tröja! Och ditt hår är perfekt! Hihi vart har du köpt tröjan btw?
A - Tack så jätte mycket för båda komplimangerna! Tröjan är från märket Super dry men är dock osäker på om den finns ute i butik eftersom att jag fick den när den var från den nya kollektionen som inte kommit ut. Alltså fick jag exemplaret de hade visat upp osv så den hade inte kommit ut i butik. Var bara jag som hade den! Haha, men den kanske har det nu. Sök på deras nät butik! 


Q - Kan du inte göra ett collage med fina vårkläder?
A - Jo fast jag vet ju inte ens själv snygga vårkläder.. Haha helt out of mind. Vet bara snygga sommar kläder, tänker jag på hela tiden eftersom jag längtar sååå mycket. Men ska försöka hitta ihop några snygga vårkläder och göra ett collage! 

Q - Vart har du köpt ditt domän?
A - Jag vet inte, min mamma fixade det åt mig. 

Q - Hello. Jag har en liten fråga till dig och den lyder såhär, vad har du för kamera? Och vad använder du för objekt? Skulle vara jätte schysst om du svarade. 
A - Såklart jag svarar! Nikon D3100 och objektet som följer med när man köper kameran tror jag..? haha! 

Q - Kan du lägga upp ett inlägg med vårjackor under 1000? Vet inte vilken jag ska ha i vår och du har jättefin stil! 
A - Tack så mycket! Samma svar här, ingen koll på snygga vår jackor förutom Jofama by kenza och de är inte under 1000 lappen.. Ska leta runt men har knappt några tankar på vad jag själv ska ha för vår jacka än. 

Q - Har du gjort temat på din tumblr själv?
A - Nope, laddat ner den från typ "theme by james" tror jag de hette.

Q - Hur gör man design till sin tumblr?
A - Alltså jag är nybörjare på det här med tumblr och så så jag har ingen aning. Men tror det är stilmallar osv precis som med en blogg? Fast helt annat uppdelat. Jag laddade ju ner en design (tema) och klistrade bara in så så enklelt var det.

Q - Mina bilder kommer bara på led rakt ner på min tumblr men hur får man bilder överallt , snälla svara ?
A - Alltså du får byta tema! 

Q - Hej irene! Har du en weheartit sida?
A - Hej på dig! Yes det har jag, "Irrees". :)





Tillbaka från gymmet
// Allmänt

Nu har jag gymmat på rosa gymmet i stan! Gud så fräsht det var. Det som är skönt är ju att bara tjejer får gymma där, något jag tycker är skönt iallafall. Gymmet var super, de mesta är i rosa och omklädningsrummen är perfekta. Haha! Allt finns där, bastu osv och de har hårfön, plattång, hårspray och jätte bra shampo och balsam mm. Mode tidningar, haha alltid bra om man väntar på någon kompis eller så. ;) Nej men det var jätte bra! Började med 30 minuter på crosstrainern, cyklade sen 10 minuter och 20 minuter PW. Då var jag stolt! 60 minuter rörelse alltså. Efter det blev det en massa styrka och jag är övertygad om att jag har träningsverk imorgon. Ska laga mat nu även om det blev väldigt sent och vänta på att mamma kommer hem för hon har tydligen bra nyheter. Låt mig höra! Haha. Sen blir det väl sova direkt antar jag men det kommer svar på lite frågor antingen ikväll eller imorgon. Puss & glad alla hjärtans dag allihopa! 


Alla ♥ dag
// Allmänt

Yes idag är det Alla hjärtans dag.. And I have a lover.. Men! Jag ska spendera min dag med mina bästavänner Annamaja och Amanda istället. Vi ska gymma! Kommer fota där. Åh vad jag har längtat efter idag, ska bli så kul att få träffa de små trollen. Vi har frilufsdag dessutom och jag ska inte vara med på hockeyn så kommer bara sitta och kolla på, fett chill dag. Weeey! Vi hörs senare, kramis.


www.irrees.tumblr.com
// Allmänt

Har skapat en tumblr sida som jag tycker ni borde kolla in! Och ni som har tumblr kanske vill följa mig? Tycker det är skit kul att lägga upp inspiration och ska fortsätta med det lite till. Har ju bara lagt upp lite få bilder nu. Men där kan ni kolla in om ni vill ha inspiraton! Tryck här för att komma dit.

WWW.IRREES.TUMBLR.COM


Med Felicia
// Allmänt

Cha babes. Nu har jag varit ute och sprungit med Fia, 30 minuter. Kändes sjukt bra! Efter det gick jag hem och duschade och sen drog Fia hem och Felicia kom hit. Men nu ska hon snart dra för om 45 minuter ska jag sova.. Gick ju och la mig alldeles försent inatt och det var darför jag inte orkade gå upp imorse och får inte missa  något alls i skolan. Men det har varit en bra dag iallafall och jag känner mig stolt som gymmat och varit ute och sprungit osv. Ska göra lite styrketräning innan jag går och lägger mig, rumpa, mage och rygg bara enkla övningar här hemma. Maten jag gjorde på bilden under ↓ Hörs. 


Fil & bär
// Allmänt

Äta efter träning är viktigt och det har jag gjort nu. Fil och flingor är både bra, gott och enkelt att göra. Haha låter som någon reklam typ men yes hiss till det. Känns så bra att ha gymmat, speciellt när jag inte tränat på över en månad. Ska dock träna imorgon tror jag och sen får vi se om jag fortsätter med handboll. På torsdag, alltså på alla hjärtans dag ska jag test gymma på ett gym i stan med Amanda och Annamaja. Det är ett rosa gym som är tillägnat till tjejer så det är alltså bara tjejer som gymmar där. Skönt, då slipper man tycka det är pinsamt.. haha! 



Gymmat
// Allmänt

Åkte till gymmet runt 3 med Daniella. Vi körde 10 minuter spinning, 15 minuter crosstraining och en massa styrke övningar. Känns riktigt bra nu efteråt. Håller på och fryser bär så att jag äter något nu efter träning. Sen ska jag plugga Biologi och efter det blir det en spring tur, sen duschen och efter det ska jag städa rummet byta lakan osv. Efter det ska jag försöka få tag på någon som vill ses! Kramis. 


Home
// Allmänt

Godmorgon eller godag! Haha.. Vaknade för inte alls länge sen och försov mig så blir ingen skola för min del. Ska bara plugga lite matte och biologi här hemma istället. Ska laga mat nu och sen kolla på ett avsnitt av PLL för jag har kommit igång med det igen! Superkul. Vet inte vad som händer resten av dagen, hade jag haft pengar nu hade jag dragit och solat solarium men det har jag tyvärr inte. Min statestik blev över 1000 läsare igår, satt fint men vet att den idag kommer vara som vanligt igen tyvärr. Vi hörs senare, kramis. 

Ful & osminkad men dont pallar bry mig. 


Svar på tal
// Q/A

Q - Åhh vilken snygg klocka !! Vart har du köpt den?
A - Tack så mycket! Den är köpt på glitter faktiskt.

Q - När du hade löshår, var det extensions som du liksom satte i varje dag eller var det sånna där som satt i hela tiden? Vilka använder du och hur mycke kostar det? :)
A - Alltså har ju haft olika, när jag var brunnet hade jag klips (alltså sånna man sätter i varje dag) från Rapunzel och de rekommenderar jag verkligen! Skit bra, men de kostade dock runt 1500 tror jag? Kanske blandar ihop det med någon annan nu men ja. Sen när jag var i Grekland och fixade så skulle löshåret och att sätta in det kostat 3000 egentligen men eftersom vi kände hon som gjorde det så fick vi de för 300. Väldigt stor skillnad! Det var skit bra löshår det också men har ingen aning om vart det kommer ifrån. Det jag hade nu senast hade jag i knappt 3 veckor för det var så sjukt fult och blev rufsigt direkt men vet inte vart det var ifrån men ska ta reda på det och ge de löshåret en stor fet diss. Weey! 

Q - Varför började du blogga?
A - Det var typ femman och för att min bror sa till mig att alla tjejer gjorde det och att jag också borde börja. I början var det oseriöst och bloggade aldrig, sen blev jag seriösare och seriösare och gillade det mer när jag själv började läsa andra bloggar också. Även om jag var seriös var jag ju hur dålig som helst på att blogga i början men ja.. Haha kul att kolla tillbaka faktiskt och det är kul att kolla hur jag utvecklats! 

Q - Hej :) väldigt fin blogg ! gör du länkbyten? :D
A - Hej och tack! Ibland men då vill jag att personen jag gör det med har ungefär lika mycket läsare som mig men man kan ta kontakt med mig på facebook @Irene Mantonanakis. 

Q - Vilken app använder du för att få effekten? :)
A - Instagram, haha! 

Q - Kan inte du göra ett inlägg där du lägger upp varsin bild på dina närmsta vänner, så att man har koll liksom?
A - Jo men det är väldigt svårt eftersom jag har väldigt många vänner som är mina närmsta men ska försöka!

Q - Vart gjorde du ditt hår, hos vilken frisör?
A - Jag vet inte, haha! 

Q - Har du slutat måla dina ögonbryn? Mycket finare nu :)
A - Nja alltså jag orkar bara inte längre.. Men ska köpa en ljusare färg nu när jag är blond för annars ser det inte speciellt bra ut. Tack! 

Q - Hej! Gör du gratis designer? :) super fin blogg
A - Hej! Nej det gör jag tyvärr inte men kan hända att jag lottar ut en design på någon bloggtävling någon gång. Tack! 

Q - Bara en fråga, hittade ju dig i blogg.se's poängspotlightsak, och får man välja vilket inlägg man vill ska hamna där eller väljer blogg.se det? Tacksam för svar!:D
A - Yes du väljer vilket inlägg och vilken bild. Så bra! :D 


Godmorgon
// Allmänt

Godmorgon sötnosar! Min mamma hämtade mig, Angela och Celine för runt 2 timmar sen och körde hem oss till mig. Vi satte direkt på oss shorts och tshirt och gick och la oss igen. Men ingen kunde somna så vi gick upp och gjorde pannkakor. Jag ska antagligen träffa Nicole senare idag men nu tror jag vi ska träffa Bastian och Philip igen en stund, de verkar så iallafall. Tror de är på väg hit men jag fattar inte helt.. Haha! Vi snackar med de nu så ja.. Ha en toppen dag! Kramis. 



Hos Philip
// Videoblogg

At philles crib



Friday night
// Allmänt

Somsagt så är det fredag.. Vilket innebär näst bästa dagen i veckan, efter lördag. Då får man ju sovmorgon också! Iallafall så var jag hos frisören och precis som jag sa tidigare träffade jag Annamaja. Vi åt och så här, tog de lugnt och sen drog vi till Emanuel och träffade han och Fredrik. Kollade på film och så, ummgicks bara. Pictures from the day ↓



Från frisören
// Allmänt

Cha babes. Nu har jag äntigen gjort något åt mitt hår men är redan sugen på ännu ljusare hår eller fler slingor. Men man måste ju starta någonstans så att det blir bra färg. Iallafall, här har ni en bild innan, medans och efter. Vad tycker ni? Jag är iallafall nöjd men saknar löshår. Haha! Puss.



Hos frisören
// Videoblogg

Slingar håret



Godmorgon
// Allmänt

Gick upp lite för sent.. Vore det inte för att mamma sa "är du inte i hysad tid till skolan struntar vi i frisören" så hade jag antagligen legat i sängen nu. Ibland kanske det är bra att muta iallafall? Haha. ;) Tog iallafall på mig det närmaste till hands så det blev ett par mjukisar, en vit topp och en mjukiströja. Kul outfit på en fredag! Men har med mig jeans och en blus till efter skolan. Längtar så mycket tills jag får se hur mitt hår blir. Även om jag vill ha löshåret nuuu också. Känner mig så ful och obekväm utan. Vi hörs ikväll, ni vet redan mina planer! Ska försöka fota, har med mig kameran. Kramis! 


Helgens planer
// Allmänt



Skolaskolaskola
// Allmänt

Det är det ända jag skriver om.. "Nu har jag varit i skolan, kom precis hem från skolan" osv osv. Men ja på dagarna gör man ju inte så mycket annat än att gå i skolan så.. Sitter iallafall och laddar ner PPL för har bestämt mig för att se klart. Ska gå ner och rosta lite mackor med ost. Haha feeett gott. Sen imorgon ska jag blondera håret eller slinga det, inte bestämt mig för vad än. Men det kommer bli awesome hoppas jag. Sen ska jag få nytt löshår om ungefär 2/3 veckor. Buhu vill ha nytt nu men jaja.  


Back from school
// Allmänt

Kom försent.. Men gjorde bra ifrån mig på de lektionerna jag var med på! Förutom bilden då då när jag var skit trött och inte orkade göra ett skit.. Men låg ändå lite före alla andra så nu ligger alla lika som mig. Har haft en skit kul dag i skolan faktiskt, även om det inte är så kul med lektioner osv. Längtar galet till helgen eftersom jag har stora planer för lördagen. Nej ska inte överdriva men tror det kommer bli skit kul! Iallafall nu ska jag gå och göra en grej med min bror och hans polare, pussilipuss. 


Svar på tal
// Allmänt

Q - Röker du?
A - Nej.

Q- Kan du tipsa om serier?
A - Kan inga bra serier, eller är paradise hotel en serie? Och Top model Sverige? Sen PLL måste ju vara en serie. 

Q - Snälla kan du lägga ut mer bloppis grejer?
A - Ska göra det så fort jag orkar ta bilder och kolla igenom vad mer jag har att sälja. 

Q - Hade inte du utegångsförbud?
A - Jo men eftersom att jag hade varit hemma och varit sjuk i flera dagar tyckte mamma bara att det var bra om jag kom ut och fick lite luft och gjorde något. Så jag fick gå ut ifall jag lovade att plugga nästa dag, and I did! 

Q - Vart är din blus ifrån?
A - Den är från Ohio! 

Q - Vart är din mössa ifrån?
A - Den är från Hollies. 


Planer för sommaren 2013
// Allmänt

Jag längtar så sjukt mycket! Ska umgås massor med vänner, festa, bada, sola, äta. Haha allt ska göras! Samma dag som skol avslutningen är ska jag dra och grilla osv med kompisar och tälta på någon strand. Asså det måste göras, och så fira med lite "festande" den kvällen också. Haha if you know what I mean. Sen ska sommarlovet bara rulla på och jag ska sola och bli brun, bada, hänga med mina vänner och träffa nytt folk. Ska gå runt i snygga midje shorts med söta linnen till och blondt hår med nya fräsha extensions. Ska införköpa mig nya klackskor, sen ska jag även ha köpt min Michael kors väska inför sommaren så kommer ha den i lysrosa. Alla kommer se mig! Haha. Ska sola mig jätte brun och ha rosa läppglans och rosa nagellack. Ska åka till Grekland men har inte bestämt mig för hur länge jag vill stanna nere, ska även ta med någon vän men har inte hunnit bestämma vem och så än men de ska planeras. Ska ta en massa fina bilder på mysiga sommar kvällar som kommer spenderas på båten med familjen, på landet och här i Stockholm med alla mina underbara vänner. Hoppas på att jag även i år kommer få uppleva Partille cup igen för det är de bästa som finns, den bästa veckan varje år. Sen har jag och några vänner även pratat om Sports camp men får se hur många olika grejer mamma vill betala för, resan till Grekland kostar ju och även Partille kostar några tusen, ska få en iphone 5 i sommar och ja allt kostar helt enkelt. Men hoppas kan man alltid göra! Ser fram imot allt så mycket. Kan verkligen inte sluta längta! Kommer bli så awesome. 


Träningstips
// Träning & kost

♥ Det viktigaste av allt är viljan, du måste verkligen vilja upp till 100% för att kunna lyckas. Det är de första steget, att vilja. Du måste ha viljan av att vilja kämpa, vilja träna, vilja äta nyttigt, vilja få din dröm kropp. Det går inte om du bara är halvt intresserad av att göra allt för att lyckas. Du måste alltså bestämt dig för att du vill och att du ska lyckas. 

♥ Sätt upp mål, vad är det du vill uppnå? Hur vill du att din kropp ska se ut och när är du nöjd? Enligt mig ska man inte tänka "jag ska gå ner 10 kg" utan jag tycker det är bättre att man kollar sig i spegeln och ser resultat. När du ser att du t.ex fått dina dröm ben smala och muskliga eller den där platta magen och de där små synliga musklerna. Kanske den fasta rumpan du suktat över? Då kan du tänka på målet/målen du har medans du tränar och komma ihåg att inte ge upp, att allt de jobbiga är värt det. 

♥ Tänka på vad man stoppar i sig. Kan vara viktigt speciellt för de som vill gå ner i vikt, för om man äter en massa godis och chips, läsk mm så hjälper det kanske inte speciellt mycket även om du tränar. Då blir det mer än jämn nivå varken går upp eller ner. Jag menar inte att ni ska gå på en diet utan något som är smart t.ex är bara att inte äta så mycket socker. Strunta i bea såsen när du äter pommes t.ex. Inget godis och inte ens smaka lite av dina vänner för efter ett tag kommer du inte ens känna godis sug längre. Strunta i ketchupen till makaronerna mm och när du är på väg att ta oboy, skippa oboyen och ta ett glas kall mjölk istället. Tänk på att även äta mycket grönsaker. Drick mycket vatten så du inte blir lika törstig vid träningen. Små ät inte utan ät ordenliga måltider istället men inte så att du blir proppmätt och spyr. Till frukost finns det jätte bra nyttiga mörka bröd, nyttiga flingor osv det rekommenderar jag verkligen. Köp hem mycket frukt och bär. Tänka på tallriksmodellen är bra så att du orkar din träning och får i dig så mycket kolhydrater, protein osv som du behöver.
♥ Variera din träning. Många väljer att gymma och det är något jag själv vill börja med och antagligen ska börja med ifall jag inte fortsätter på handbollen och när träning blir min prio 1 i vardagen. Jag tycker det är as bra och de sättet jag vill träna på men det är även bra att ta en dag och kanske dra till simhallen och simma. Någon dag köra på en powerwalk eller gå ut och springa och få frisk luft. Kanske testa på något nytt, dans? Hört att Zumba ska vara väldigt kul och verkar som en jätte bra träning. Träna även hemma till olika videos på youtube, finns jätte bra tränings videos eller skriv upp egna scheman som du kan andvända ibland då du inte orkar dra till gymmet. Jag tror det bli mycket roligare att variera, en dag springa ut, en dag dra till gymmet, nästa till simhallen osvosv. Finns ju väldigt många olika träningar! 

♥ Träna med vänner. Blir så mycket roligare att dra till gymmet med en vän istället för ensam, eller att ta en träningsdag med en kompis istället för ensam. Ut och springa tillsammans med någon tycker jag själv känns mycket behagligare än att dra ut ensam. Oftast blir det mer gjort också när man gör det med en kompis annars kan det lätt hända att man tänker "idag ska jag ut och springa, eh vi tar de sen, lite senare, efter middag" och sen blir det inte av. Medans om man gör det med en kompis blir det av direkt fast det kanske bara är för mig det är så? Iallafall så är det mycket roligare att träna med en vän enligt mig fast alla tycker olika. Vissa tycker självklart det är skönare att träna ensam och kanske tillochmed tycker det är jobbigt att ha någon bredvid medans man springer och flåsar som en törstig hund. 

♥ Pepp musik för träningen. Gör en spellista med låtar som gör dig peppad. Som får dig att vakna till och ba "NU KÖR VI". Det är även ett bra tips till ni som håller på med lagsporter, om ni har en bandspelare ni kan ha på uppvärmningar och om de flesta i erat lag blir peppade av det ta upp de som en fråga då i laget och be varje spelare säga 2/3 låtar som gör den peppad. De tog våra lagkaptener upp i vårat lag så fick alla säga låtar de ville ha med! Grymt smart. 

♥ Snygga träningskläder. Det gör att man vill träna 1000 gånger mer om man har på sig snygga/bra träningskläder. Ett par bekväma skor som man känner sig fräsh i. Alltså man känner bara att det blir så annorlunda när man tränar än ifall man kommer med helt slitna skor och ett par gröna hängiga shorts till en rosa tshirt som inte alls passar ihop. Iallafall blir jag så mycket mer peppad när jag känner mig snygg och fräsh inför träningen. Här har jag gjort en träningsoutfit som inte skulle sitta helt fel enligt mig. ↓


Vattenflaska - Camelbak 245 :- / Springskor - Nike 1195 :- / Sport topp - Hm 149 :- / Yoga pants - Victoria secret PINK 162 :- / Sportbh - Stadium 399 :- 


Pluggpluggplugg
// Allmänt

Ja vad kul! Fast naej.. men både gårdagen och idag har gått bra. Gjorde matteprovet från förra terminen idag och tror jag fick alla rätt. Kan ha haft ett eller två fel men inte mer än så. Känns bra! Gjorde bra ifrån mig på Svenskan osv. Kan dock inte delta på idrotten eftersom att jag fortfarande äter pencelin.. Ikväll ska jag kanske träffa Emma och annars vet jag inte riktigt. Något måste jag hitta på men just nu är jag bara sjukt trött och vill sova men tänkte ge lite träningstips istället. Kommer soon, kramis. 
Jag har tagit ut mitt löshår nu för er som inte visste. 


Pluggat
// Allmänt

Yes det är vad jag gjort idag..


Game over bitch
// Allmänt



From yesterday
// Allmänt

Igår blev det ugång för min, Moas och Natalijas del. Skit kul men skit trötta när vi kom hem. Vet att jag sa att jag skulle bloggat den här helgen men har varit sjuk och det är jag fortfarande, klarar bara inte av att sitta instängd hemma. 


Finn Harries
// Allmänt



Vill bli frisk..
// Allmänt

Är så sjukt jobbigt att va så sjuk som jag är nu.. Är nästan aldrig sjuk, varken jag min bror, mamma eller pappa brukar vara sjuka men nu är det helt galet. Jag kan inte sova på nätterna, jag kallsvettas och kan inte andas. Vaknade inatt och trodde jag skulle spy. Kunde inte ligga ner för då gick det inte att andas. Vill sova nu, somnade så sent men det går inte att ligga ner. Mamma ska ringa och boka tid på vårdcentralen snart. Vill bli frisk och kunna vara ute, träffa vänner osv.. Men naej. 

En lite fräshare bild än ifall jag skulle fota mig själv nu.. Haha!