Middag ute
// Allmänt

I fredags gick jag och några vänner ut och åt. Vi skulle först till Fridays men så mycket folk så blev Bar burger cafe istället. Åt typ världens godaste cesar sallad med kyckling och bacon, mums! Var iallafall jätte trevligt och kul att träffa de igen efter ett långt tag. Helgen har i stort sätt varit kanon, hoppas eran har varit lika bra!


Gårdagens outfit
// Outfits

Ballerina - HM / Kostymbyxor - Zara / Blus -  HM


Platåskor i spets
// Shopping

Klacksor från HM 299:- finns här 

Alltså, love them! Så sjukt snygga och vill använda dom nu,nu, nu. Jag och mamma beställde hem en hel del från HM förra veckan, så det kom igår och jag är jätte glad. Men nu är frågan, vill ni att jag gör en haul så ni får se vad jag köpt? pusspuss!


Question/Answer
// Q/A

Q - Hej jag skulle behöva fixa mitt hår till min bal och undrar ungefär hur mycket din hårförlängning kostade? 
A - Priser på hörförlängningen hittar du här och det kostar just nu ca 1900-2000 vilket är väldigt billigt för både hår och insättning. Det är ett sommarebjudande så tycker verkligen du/ni borde passa på. Jag är jätte nöjd.

Q - Super snyggt! vad har du för storlek i "floral set"? Skulle gissa att vi har typ samma storlek.
A - Jag har M i floral set, skulle säga en storlek större i de mesta. Men det står exakta mått till höger om plaggen så vill du vara helt säker, mät! 

Q - Hur lång tid tar det att få varorna?
A - Leveransen tar 10-12 arbetsdagar. 

Q - Ååh, vart kommer tröjan ifrån?? Snälla svara!!
A - Den kommer från Ginatricot men tror tyvärr att den är slutsåld.. :-/ 


Vitt & färg
// Mode

Blus - Mango / Kjol - MBMJ / Solbrillor - Coggles / Skor - Topshop / Clutch - Newlook / Kimono - HM

Älskar vita jeans kjolar och det står absolut högt upp på inköp-listan. Och till vitt passar det utmärkt med en färgglad tröja och det är så surt att den ovanför är slut såld. Tycker det här skulle passa utmärkt en utekväll på stan/utomlands till bruna ben!


Yves saint laurent
// Shopping


Läppstift 355:- / Läppenna 230:-

Fick med mig det här från stan igår! Älskar YSL läppstift. Så fina färger och förpackningarna är ju to die for. Längtar efter att få använda mig av det (är tyvärr sjuk för tillfället). Fick en necessär på köpet som faktiskt passade perfekt då min andra är för liten. Det sved till lite i plånboken men så värt det!


Romwe haul
// Shopping, Videoblogg


Röd klänning - här / Floral set - här / Rosa jumpsuit - här / Vit/blå jumpsuit - här / Print top - här

Känns roligt att ha gjort en "haul" video nu då. Vad tycker ni? borde jag fortsätta med lite videos ibland? känns ovant att prata och posa framför kamera då jag inte är van, haha. Men kändes kul att variera med något och smidigare sätt att visa upp kläderna på! Och länk till Romwes sida, här   


Hairtastic
// Allmänt, Skönhet & ytligheter

Idag har jag satt i hårförlägning med keratin hos Hairtastic som ligger på Östermalm. Ljus och fin salong, trevlig tjej och resultatet blev perfekt! Fräscht och fylligt. Om ni själva är intresserade av hårförlägning borde ni titta in på hemsidan HÄR och deras instagram HÄR. Också länkat till deras instagram från min, kram på er!


Stressigt inlägg
// Allmänt

Här sitter jag och är stressad. Ska nämligen ut till landet med några vänner och båten går strax. Packningen är inte klar (bra där Irene!). Bilderna över berättar lite om senaste. Träningen har varit på topp denna vecka och på högra bilden ser ni mina nygjorde ögonbryn. Snygga va? Vi hörs mer på söndag, då kommer det upp en liten haul video! Kram på er, trevlig helg. 


Brunch
// Allmänt

Inatt sov Daniella hos mig, så cozy. Imorse gick vi först ut på en PW och lagade sen den här goda brunchen! Länge sen jag gjorde en ordentlig frukost/brunch men äntligen fanns tid och ork. Nu ska jag snart spela fotboll med några från mitt jobb, ska bli kul att hänga lite utanför jobbet också.


Walk in closet
// Allmänt


Äntligen! Nu kan jag börja använda mig av rummet som stått tomt så länge. Fortfarande inte färdigt men påbörjat. Köpte bara det här till att börja med. Så nu håller jag på och flyttar över kläderna från mitt rum, blir lite rensning samtidigt. Kommer lägga upp bild när jag flyttat in mer saker! Vad tycker ni?


Veronica Maggio
// Allmänt

Skoldag i stan / Åt/fikade på Espresso / Mina glada tjejer
Vid Strandbryggan med världens bästa utsikt / Veronica Maggio / Jag och Amanda med 

Alltså vilken dag! Absolut härligaste på länge. Först intressant skol dag på ett polis museum i stan. Slutade tidigt, solade, fikade, handlade ett par vita boot cut jeans. Mötte sedan upp Amanda, Edith och Adelina och rörde oss mot grönan. Hängde där ett tag innan konserten satte igång. Jag och Edith stog och danse hela konserten igenom, så kul! 


Nationella, PW, jobb
// Allmänt, Träning & kost

Slutade tidigt idag då vi haft nationella. Så fint väder så tänkte ta en PW nu i solen. Efter det väntar jobb. Blir så glad av vädret och längtar så till helgen då jag ska in till grönan med Fredric och mamma. Taggad!


Jeans skirt
// Outfits

Blus - Zara / Jeans kjol - Jc / Skor - Scorett

Igår sov jag hos Daniella. Vi la ansiktsmask, badade, la brun utan sol och bara mös. Kollade gossip girl och Ex on the beach. Idag så tog jag en fika i stan med en kompis och tog lite fina bilder. 


Valborg
// Allmänt

Ja igår var det valborg. Jag jobbade och mötte sen upp några vänner som grillade. Fixade mig och sen blev det brasa, vidare till lite party som först var en riktig besvikelse men lyckades bli bättre tillsist. Hem och sova blev det för mig runt 1 tiden.