Senaste
// Allmänt


Fått min Iphone fem och till den också ett rosa skal + rosa head set.

Köpt dessa lite mainstream ballerina skor. Skit snygga så var tvungen. Fått smink och hårfärg, blond next.


Från igår
// Allmänt

Igår innan vi drog till Rudan träffade jag Alma och Mathilda. Vi gick runt och kollade i lite butiker, fikade och åt på donken. Vi skulle även handla grill och något att grilla osv men de blev inte av sen då vi valde att inte grilla. Jag köpte Kinder Maxi och sen delade vi på en cola istället. Haha. Iallafall så var hela dagen igår jätte mysig, speciellt kvällen och de måste göras om! 



Ful men yolo


Grillkväll på Rudan
// Allmänt

Ganska så trött nu! Efter en lång kväll på Rudan, startade runt 5 och slutade nu vid 11? Jätte mysigt iallafall, grillat, vissa badade, spelade fotboll osv. Grym dag! Nu är Alma och Mathilda hemma hos mig och ska sova hos mig. Tack alla som var med, puss och godnatt. 



Smink tips
// Skönhet & ytligheter


En perfekt vardags sminkning enligt mig inehåller ungefär det här över

Mascara - Från Maxfactor, har köpt hem den ett antal gånger nu och den har funkat lika bra varje gång! Blir inga klumpar osv om man applicerar den rätt. 

Ögonbrynspenna - Enligt mig så funkar HMs ögonbrynspenna perfekt, och det är till ett väldigt billigt pris också. Känns onödigt att köpa dyrare när den där funkar super bra.

BB cream - Tycker de känns mycket bättre när man sätter på ett lager bb cream innan man tar över fondation osv. Ger en fin yta, den från Loreal paris är väldigt bra för den är så tunn. 

Fondation - Den från Smashbox sitter väldigt jämnt och den blir varken för glansig eller för torr. Ett stort tips faktiskt! Inte bara det att den ser toppen ut, den innehåller också vitaminer och andra saker som är bra för hyn. 

Bronzing powder - Den på bilden är från Dior. Lite dyrare, lite bättre. Själv använder jag inte rouge utan använder nästan puder som rouge istället. Sätter den precis under kindbenen så att kindbenen framhävs jätte mycket. En av favoritdetaljerna när det kommer till smink! 

Conceler - Mångas favorit är nog den från Make up store, standard att alla har den och den har även jag. Men egentligen så fördrar jag helst en flytande conceler, min kompis har en som täcker mörka ringa så sjukt bra. Tyvärr vet jag inte vilken hon har... 

Läppstift/läppglans - Den där sista detaljen som gör allt, enligt mig då. Jag tycker det är så snyggt med ett ljusrosa läppglans så att man får lite färg i ansiktet. Inte bara att det blir färg utan även ser läpparna fylligare och snyggare ut! En av mina wanties är ett ljusrosa läppstift från Mac, ska man ha läppstift ska de absolut handlar därifrån! 


Morgondagens planer
// Allmänt

Cha sötisar! Just nu gör jag inte mycket alls, var inte i skolan idag heller. Men imorgon ska jag dit! Efter skolan ska jag Mathilda, Alma och massa andra tjejer grilla. Kommer inte ihåg om det var i Rudan..? Haha! Ska bli super kul iallafall, längtar. Men har inga somhelst planer för idag men ska antagligen ut och träffa någon ett tag sen. Mitt största problem just nu är hur jag ska hinna vrida tillbaka dygnet... Eller hur jag ska kunna somna ikväll, vill ju sova 9 timmar annars kommer jag ha världens påsar under ögonen och det är ju super snyggt! 


+++
//

Snyggt, stilrent och enkelt! Skorna finns att köpa på Tory burch och är jätte snygga att matcha till Ray ban brillorna. Blusen kommer från Club L och passar jätte bra till de vita Dr denim jeansen. Jeansen sitter verkligen jätte bra och finns till ett bra pris, finns även i svart till er som vill ha svarta jeans. Klockan är från Michael Kors men vet inte vart du hittar den, riktigt snygg är den iallafall! Perfekt outfit.


Hemma från gymmet
// Allmänt


Det vart ett ganska lugnt pass. Eller numera kort, kämpade och gjorde mitt bästa fast körde inte så länge. Men det var ett tag sen jag gymma så om jag ska komma igång igen nu får jag börja försiktigt och köra hårdare och hårdare. Annars blir det som sist och jag lägger av efter några veckor för att träningen tar död på mig. Ska byta gym också, fast inte riktigt än men snart. Vi har sagt upp gymkortet men det funkar i en månad till, sen tror jag att det blir Flex! 


Fruktsallad
// Allmänt

Ska precis göra fruktsallad. Är inte riktigt frisk än, har fortfarande ont i magen. De värker hela tiden... Men jag måste komma ut idag, så ska till gymmet med Annie så får vi se hur hårt jag kan träna om jag ens kommer kunnna det. Annars får jag iallafall lite frisk luft och träffa min pingla. Puss! 


Sjukling
// Allmänt


Ja tyvärr är jag sjuk... Så har inte varit i skolan idag, utan har i stort sett inte gjort någonting förutom att kolla på the vampire diaries, paradise hotel och läst bloggar. Gick dock ut och träffade Tomas och Matilda en jätte snabbis och bara pratade. Nu längtar jag till imorgon då jag kanske får min iphone, men dock tror de inte att jag kan få den i vit utan man får samma färg som man haft tidigare.. De sa de till mamma igår, men vi ska kolla om man kan lägga till nån summa för att få vit. Sen längtar jag även till den 25 då barnbidraget kommer och helgen självklart! Har planerat att träffa Matilda då, vi ska ta bilder och ska även in till stan med Emma och träffa Emelie. Åh, snart sommarlov! Då kan man planera in roliga saker varje dag. 


Fotograferat mamma
// Allmänt

Så vackra bilder på mamma! Stolt fotograf. Love my mum. Häromdagen fick jag en kommentar från en vän, som egentligen kanske inte menade något illa men hon sa "hur kommer du vara mot dina barn när du blir stor?". "Hur menar du?" sa jag då, "Ja kommer du vara som din mamma och låta dig göra vad du vill eller?". Blev riktigt irriterad över den kommentar då denna tjej knappt träffat min mamma eller känner henne på något sätt, eller vet hur våran relation till varandra är. Min mamma bryr sig om mig precis lika mycket som alla andra bryr sig om sina barn! Hon låter mig verkligen inte göra vad jag vill, sen är jag nog lite värre än de flesta andra och bryter mot flera av hennes regler. Men vem har sagt att min mamma tycker det är okej? Självklart tycker hon inte de och vi har våra diskussioner, men mamma ska inte ha någon alls skit för att jag är en helvetes jobbig dotter utan det ska jag. So, put the blame on me. Älskar dig mamma, världens bästa! 

Och vet att du som sa det till mig kommer läsa, är inte sur på dig men tyckte att det var en dum kommentar!


+ Klänningar från Nelly +
// Mode


Jag har blivit lite in looove i klänningar, tycker de är så sjukt snyggt! Dock passar inte jag jätte bra i det, har ju lite komplex över mina ben. Men desto mer man använder klänningar desto mer bekväm känner man sig nog i det! Så det är bara köra. Klänningarna är iallafall från Nelly, de flesta vet nog redan att Nelly har jätte fina klänningar men tycker alla borde gå in och kolla. Visst blir man lite sugen på att klicka hem några stycken? 


Tillfällig as hell
//

Ja rubriken talar. Headern är väldigt tillfällig och ska försöka fixa nya bilder till header så fort som möjligt. Lovar dock inget då jag inte ens kan lova att uppdateringen kommer att hålla. Men jag har varit riktigt bloggsugen nu på sistonde och därför tänker jag blogga. Startar nu direkt, men kom ihåg. No promises. 


I belive time will find you
// Allmänt

Förlåt för så dålig bloggning men hänt rätt mycket under de här dagarna.. Just nu är inte bloggningen det jag tycker är roligast och prio nr 1. Önskar att jag hade det drivet jag hade förut men tycker annat är roligare nu! Men jag kommer säkert komma tillbaka på det spåret någon gång, men jag vet inte när. Och jag kan inte sitta och tvinga mig själv att blogga, så jag kommer uppdatera då jag känner för det och när jag känner suget igen och har den viljan så jag kan ge gärnet gör jag det! Hoppas allt är bra med er, att ni hade en bra valborg osv. Kramis! 


Svar på tal
// Allmänt

Q - Känner du Nicole Grängshem? Isåfall hur? Jag såg typ förut att du var med henne osv.. Haha hur känner ni varandra? :) brukar ni träffas? :)
A - Yes det gör jag men inte särskilt bra med tanke på att vi bara träffats en gång. Men vi kom jätte bra överrens och har pratat om att ses igen så det ska vi göra soon hoppas jag, jätte gullig tjej. Vi träffades genom bloggen! 

Q - vänta whut?! är du tsm eller på g med någon? :D
A - Jag har en pojkvän ja! 

Q - OMG KLÄNNINGEN VART HAR DU KÖPT DEN
A - Det är inte min det är Moas och tror den är från Nelly.com men annars finns det liknande därifrån. :)

Q - hallå har du på dig leggins under klänningen eller är det bara dina ben? asså utan något?
A - It's just my legs! 

Q - Vad heter filmen där hon säger you have no osv? Och bitch? 
A -  
Förlåt men jag vet faktiskt inte! Kanske "LOL" , "Girls have fun" eller "So undercover". 

Q - om du tycker att den är skitfin varför säljer du den då? bara undrar, älskar din blogg btw :)
A - Använde den inte. :) 

Q - Har du fått din iPhone 5 nu? Är den bra?
A - Nej, när vi skulle hämta ut den var det tydligen 30 dagar kvar.. Alltså kan jag hämta den i slutet av April.

Q - HUr länge sen var det som du senast träffade Felix? Umgås ni alls? Är ni vänner?
A - 6 månader sen ungefär, nej och nej. 

Q - JAG HAR SETT DIN NYA DESIGN PÅ EN TESTBLOGG!!!! Den är fin, MEN.. DU HAR HÄRMAT CLARABORTHWICK.BLOGG.SE HELT! Med strecken i header allting, precis som claraborthwick.blogg.se.. Omg lite pinsamt tycker jag faktiskt .. taskigt ju
A - För det första så är det inte jag som gjort designen, för det andra är det inte min nya design kommer inte använda mig utav den eftersom att jag inte gillade den. Vill inte ha en "blå/grå" design och blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Och ja, jag vet att den var lik hennes men vad spelar de för roll när jag inte ens använder den?:) Jag och Nathalie missförstod varandra när jag förklarade hur jag ville ha min design så nästa gång jag beställer ska jag förklara mer noggrant!