Girls just wanna have fun
// Allmänt

Igår så träffade jag Agnes och Daniella! Vi drack lite vin och pratade en massa. Sen kollade vi även lite på tv. Ikväll ska jag träffa Wilma och Sofie så ska vi sova här. Vet inte ifall vi träffar några, planerna är lite oklara just nu. Ska dra och sola solarium nu för det var så länge sen. Men vi hörs nog imomrgon, kram. 


Eat, sleep, rave, repeat
// Allmänt


Riktigt bra kväll igår! Jag, Emma, Emelie och Sofie drog till Simon där de var krök och bla Vagge och Jimmy var där. Vi var där rätt länge, sen rörde vi oss hemåt och jag och Sofie mötte Tilling och några. Efter de drog vi hem och sov. Men riktigt lyckad kväll med sköna människor! Tagga inför kvällen nu, ska snart möta Sofie. Kram! 


Fat food
// Allmänt, Träning & kost

Min frukost idag fick bli lite nyttigare än all mat vi ätit i Romme.. Hamburgare, pizza, hamburgare och sen donken på de. Vi orkade inte laga mat, så det fick bli så. Har tyvärr lagt på mig något/några kilo (inte bara för de då utan också för allt småätande under vintern). Började äta nyttigt några dagar innan resan, men när vi åkte dit hade man inte så mycket att välja på. Nu börjar jag igen! Vill ha en kropp jag kan känna mig bekväm i på stranden till i sommar, och det gör jag inte med min nuvarande mage. Så bättre mat borde hjälpa lite iallafall! Ska snart möta Emma, tror vi ska festa/kröka ikväll. Kommer bli super mega nice! Hoppas ni får en bra kväll!


2 dagar i Romme
// Allmänt, Videoblogg

Hej på er! Jag hann aldrig berätta för er vart jag skulle osv. Men jag har varit i Romme med min morbror och mina kusiner Alfred och Alva. VI sov över en natt och åkte då alltså två dagar. Det var väldigt kul! Hade dock velat köra lite mer svarta backar osv men förstår att mina yngre kusiner inte ville de. Har inte fått så bra videos, fick ta de två hoppen jag spelade in som inte heller blev de bästa. Inget komplicerat utan bara ett hopp, nästa gång jag ska till fjällen så måste jag lära mig trixa osv. Höhö för det kan jag ej. Kram på er, hoppas ni gillade videon! 


Nya täckbyxor
// Shopping

Hej alla glada människor! Eller, antar att alla är glada med tanke på att det äntligen är sportlov? jag tycker iallafall det ska bli super skönt. Eftersom att jag fick veta lite i sista sekund att jag ska åka skidor, så har jag inte hunnit berätta. Men mer om det senare. Köpte iallafall nya täckbrallor idag, super snygga tycker jag! Det var rea på de också vilket alltid känns bättre. Hade bråttom när jag tog bilden, så kanske inte den bästa men vad tycker ni?

Originalpris:900 Reapris: 500 Från: Stadium 


Snygga tapeter från Tapetstore
// Tävlingar

Hej babes! Jag vet inte om jag berättat, men jag planerar att göra om mitt rum snart. Hittat en hemsida med många fina tapeter! Allt från vintage till rymden. De tre nedanför är mina favoriter. Vilken tycker ni är snyggast av dessa tre?

Drömmer som väldigt många andra om att bo i en stor stad som London eller New york när jag blir äldre så denna tapet skulle passa mig utmärkt. Väldigt mysiga färger och gillar att det är mycket olika nyanser.
Älskar ju färgen rosa, men en rosa vanlig vägg skulle kännas lite barnsligt. Den här skulle passa bra till några vita hyllor med VS splashes på. En vän till mig har liknande och det är så snyggt! 

Jag som själv inte gillar vintern skulle älska att vakna upp till det här, eller komma hem och se denna super härliga vägg. Älskar att den är ljus och att det är enkla färger så man kan matcha med det mesta. 

För att komma till startsidan och se fler tapeter, tryck härDetta inlägg deltar i bloggtävlingen.se.


Chilling in my bed
// Allmänt

Alltså åh älskar denna låt.. Den är så somrig och det lyser in ljus genom fönstret. Är så taggad på sommarlov men ändå rädd för att terminen ska ta slut. Sitter iallafall och kollar lite kläder på nätet, har hittat två klänningar jag vill klicka hem NUU. Så snygga! Är så pank just nu så längtar verkligen tills nya pengar kommer, hihi. 


3 produkter från Fleur de sante
// Tips

1. Amaze pump up the volume mascara är en av kundernas på fleur de santes favoriter. Den ger riktigt bra med volym och har en väldigt intensiv svart färg. Då den har en gummiborste är den väldigt enkel att applicera. Den innehåller även kreatin som ger fukt och är bra ögonfransarna. 2. Golden snow pearl bodylotion är en lyxig och fuktgivande lotion som används på hela kroppen. Den ger huden ett lätt lager skimmer och en god doft. Kostar endast 99kr. 3. Body art anti cellulit gel, en gel som jämnar ut huden och bekämpar celluliter. Innehåller bla Anti Cellulite Complex Forte som ökar blodcirkulationen och bidrar till viktminksning, hur bra är inte de? Ska används dagligen på problemområden. Älskar verkligen den söta rosa förpackningen, hihi.

Ville tipsa om Fleur de sante som är en webbshop där de säljer bla smink, hårprodukter, hudprodukter, parfymer och brun utan sol osv. De är riktigt bra priser och gratis frakt när man handlar över 300. Även snabb leverans och tar endast 2-4 dagar. Tycker ni borde gå in och ta en titt. För att komma till deras hemsida tryck HÄR eller på bilden av produkterna. Hoppas ni tyckte om tipset! Kramar från mig.


Sista veckan innan lov
// Allmänt

Godmorgon! Gjorde smoothie imorse till mig, brorsan och mamma. Hade i yoghurt, hallon, blåbär, svartavinbär, banan och kokos på. Blev mega gott. Börjar om två timmar då jag inte har mentorstid eller ska på idrotten. Så tänkte väll börja fixa mig lite smått. Skönt att det bara är en vecka kvar nu. Vi hörse senare. Kram!


Lyckad kväll
// Allmänt

Som det står i rubriken så blev gårdagen väldigt lyckad! Vi blev rätt många vilket inte riktigt var planerat. De flesta sov över och vi vaknade runt 11 imorse då flera drog hem. Jag satte mig i soffan och somnade om.. Höhö, var helt slut då vi hade festat till 6 på morgonen. Men iallafall så stannade jag, Wilma och Gurra kvar hos Limpan till typ fem idag. Nu ska jag kolla på en serie på Netflix, Chuck heter den och nyss börjat kolla. 


At Almas place
// Allmänt

Bildbrist på hög nivå.. 

Hej sötnosar.. Är hemma hos min älskling Alma som just blivit frisk. Hon duschar och jag äter chips.. höhö fatso. Men jag måste iallafall börja göra mig iordning då vi ska hem till Limpan ikväll där det blir lite fest. Nu är det brådis, kram. 


Fotografering 1
// Allmänt


Fotograf: Jessica Casanovas Makeupartist: Fanny Egerfält
 
Det var riktigt kul att samarbeta ihop med Jessica och Fanny! De var riktigt duktiga på de de gjorde. Blev väldigt nöjd med bilderna och längtar redan tills jag får bilderna från den andra fotograferingen. Vad tycker ni?


I just wanna lay in my bed
// Allmänt


Yoghurt, musli, kiwi & hallon

Jag vet inte varför.. Men jag är helt brutalt trött. Alltså har bara legat i sängen både igår och idag. Träffat vänner i 1-2 timmar också men varit så lat. Ska dock kanske sova hos Alma ikväll, kommer bli kul isåntfall. Har även fått se lite av bilderna från fotograferingen men de är inte klart för publicering än, men snart så. 


Foto dag
// Allmänt


Hej och förlåt, men jag har verkligen inte haft tid. Har plåtats idag med två olika sminkningar och kläder och allt tog ca 7 timmar. Är helt slut och orkar knappt trycka på en tanegent till, visar bilderna så fort de är färdiga. Kram!


Gott och lite nyttigare
// Allmänt, Träning & kost

Hej sötnosar! Kom hem från läxhjälpen rätt nyligen. Har precis ätit mat och eftersom jag pluggat såpass mycket idag så kände jag att jag var värd en liten efterätt, hihi.. Fick tipset av Alma och måste även rekommendera er detta som försöker äta lite nyttigare. Kommer nog inte blogga mer idag då jag har träning. Hugs!
Vanlijkvarg, musli & hallon. (funkar såklart med andra bär)


Träningsmorgon
// Träning & kost


Godmorgon världen! Ska försöka börja med träningen hos Noghor nu på allvar. Men känner mig inte riktigt redo än när jag varit sjuk och inte gått på handbolls träningarna på en vecka. Hans tränings pass är ändå väldigt tuffa. Så idag blev det mest för att vänja mig med morgon träning igen, PW + mag & rump övningar. Ska kolla lite på en ny favorit serie (Drop dead diva) medans jag dricker upp mitt kaffe och sen blir det sminka mig osv. Ha en bra dag allihopa, kram! 


I'm so lucky
// Allmänt

Igår min såkallade "otursdag", blev typ en tur dag istället.. Mobilen hade jag gömt dagen innan, och hittade den på kvällen av Andreas hjälp som gissade på vart jag kunde lagt den.. Haha blev så glad. Väskan hade jag råkat lämna utanför butiken runt 4 på kvällen när jag var lite onykter. Som tur var är den inlämnad där nu och ska hämta den strax. Är så happy. Har bildbrist eftersom jag är sjuk så fick köra en repris. 


Kryssning + otursdag
// Allmänt

Jag har inte bloggat pga jag åkt färja med Annamaja och 70 andra. Vuxna dock, min morbror fyllde år så det var en överraskning att 70 av hans vänner skulle vara där osv. Han blev jätte glad! Det var den roligaste kvällen på väldigt väldigt länge också. Att jag hade med mig just Annamaja var skit kul. Dock igår, så har jag lyckats slarva bort min MK väska med min sminkväska, jeans och min mobil i. Så det suger rent ut sagt. Känns verkligen skit jobbigt.