En del om 2013
// Allmänt

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? I år var första gången jag klubbade t.ex

Hur har ditt 2013 varit? Det har egentligen rent ut varit skit, men det har även hänt en massa bra saker. Jag har lärt känna nytt bra folk och skapat roliga minnen med vänner. Men jag har mått väldigt dåligt, haft problem hemma och även tufft i skolan. Sen ungefär 3 månader tillbaka blev alltingt på plats och bra igen!

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Ja, har inte mått så här bra på länge och längtar efter 2014!

Blev du kär i år? Yes, first love.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Haha lol, 22 februari. Det datumet betyder inget längre, men gjorde det ett bra tag.

Vad är din största framgång 2013? Känns inte som jag gjort så mycket framgångar, förutom att bli en bättre/klokare/mognare människa.  

Bästa köpet? Min MK väska.  

Vad spenderade du mest pengar på? Hm.. tyvärr, antagligen, cigg. 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Både att jag kom så nära Alma och Emma gjorde mig glad. 


Vem har du umgåts med mest? Alma eller Emma, har inte träffat Emma på länge men spenderade varje dag utav sommarlovet med henne så.. 

Bästa minnet från 2013? Båtresan och Grekland var både och två fina minnen!  Har du haft ett förhållande under 2013? Yes i början av 2013.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? En Macbook, haha lol. 

Vad önskar du att du gjort mer? Ägnat mer tid åt familj och kusiner.

Vad önskar du att du gjort mindre? Sovit bort alla dagar pga festandet under sommarlovet och skolkat mindre.

Favoritprogram på tv? PH.

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag firade med min släkt i Ösmo och så kom även Emma! Vi badade, sola, åt tårta osv.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Det finns väl väldigt mycket..

Vad fick dig att må bra? Emma och Alma fick mig alltid glada. 

Vem saknade du? Jag saknade en nära vän till mig, men är glad att jag gått vidare. 

De bästa nya människorna du träffade? Emma & Linnea kanske.Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Stop wishing start doing. 



Lite nya nödvändiga grejer
// Shopping

Var i Farsta idag med Moa! Köpte dessa tre nödvändiga grejer från HM där jag fått ett presentkort. Sport tröja och 2 smink borstar. Sen blev det även ett par underkläder där ifrån som jag visar imorgon och 2 saker från VS. Har även handlat lite saker från Nelly som jag kommer visa nån av de närmsta dagarna. Kramar!


Thursday night
// Allmänt


Igår festade jag, riktigt rolig fest faktiskt. En av det bättre jag varit på! Det vart en massa drama mitt i allt och de började spåra ur. Men tillslut hade alla humöret uppe på topp igen. Vi sov 10 st i ett rum, jävla trångt det blev. Åkte till läkaren imorse och är nu med Alma och Madde. De ska åka och äta, men jag vill hem och sova så det ska jag. Kramis! 


Lyckad julafton
// Allmänt

Blev en riktigt fin jul hos kusinerna! Vi kom exakt i tid till Kalle anka, så det var bara att sätta sig i soffan direkt. Efter började jag fixa mig, hade festat natten innan så vaknade rätt sent.. Efter det kom tomten och det blev julklappa öppning! Fick bla en face fondation som jag redan köpt, en dag på stan med min morbror då jag får shoppa för 2000 kr, fick tid hos Tony & guy, mascara mm. Efter det var det middag, sååå gott. Resten av kvällen var det spel, just dance osv. Så mys!


Kvällens planer
// Allmänt


Idag är jag bakis.. Så blir ingen fest för min del. Är just nu med Moa, Filippa och Oliwer! Vet inte vad vi ska hitta på än.. Vi får se. Vi hörs mer imorgon, ska hoppa in i duschen nu. Kram på er!  


New top
// Shopping


Tog en sväng förbi Haninge centrum idag!
Fick med mig denna från Bikbok! Var dåligt ljus och de två tröjorna jag köpte igår är svarta och med blixt syns de knappt hur de ser ut... Så fotar de imorgon så ni får se! Är med Linnea nu, vi ska antagligen på fest. Kram! 


Första dagen på jullovet
// Allmänt

Lite bilder från min instagram: irrees
Började lovet med en dag på stan med Celine och Linnea. Vi gick i lite butiker sen träffade vi på ännu fler, Filippa och andra Linnea. Vi gick till Espresso house där vi mötte upp Sebbe, Linus, Daniel, Niklas och Jonathan. Kolla in Jonathans blogg, han har nyss börjat! Är modell för JS, ser riktigt bra ut och skön grabb. Efter det drog vi och fixade oss för fest, men påvägen dit ändrades planerna och vi hamnade hos Adam. Det var inte så kul, drog till Frida. Vi snackade en massa och kollade på Hobbit och vi vaknade ungefär för en timme sen och vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Kramkram!


Tips på toppar till jul
// Mode



New in - underwear
// Shopping

Fick med de här snygga underkläderna från Newyorker!
Har haft en liknande, men den gick sönder i mitten pga den var för liten. Fanns ingen matchande underdel, så köpte en vanlig svart under del till som ändå gick ihop lite då både över och underdel har söta silverdetaljer. Puss!


Either you want me, or you dont
// Allmänt

Hej babes. Sitter just nu och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska göra idag.. shoppa eller spara pengarna till efter jul? vi får se hur det blir. Kanske handlar något litet bara, underkläder, smink eller så! Vi hörs senare, puss.


Questions/answears
// Q/A

Q - 0.28 Var det Julia larsson du var med? Hur känner du henne isf?
A - Ingen aning om vem det är!

Q - Hej irre! Jag har panik och du vet inte hur tacksam jag hade blivit för att få svar!! Så min fråga är om du vet vart man kan köpa (affär/internet) en paljett tröja/t-shirt. vet att de är ganska vanligt men den måste vara tajt!! UTAN volang!! Hade blivit så glad för svar! Btw du är skit fin och din blogg är as bra!
A - Nelly.com säljer de, tryck här. Det är den som är mest "vanlig" där med paljetter, annars är tröjorna med volanger, eller så är de kortare än vanliga eller icke tajta. Vet ingen annan som kommer upp i mitt huvud just nu! Hoppas den var bra. Tack så jätte mycket, kram! 

Q - Hej irre! Snälla kan du göra ett inlägg men snygga väskor? Skulle verkligen bli tacksam för svara :)
A - Hej. Jo visst kan jag försöka fixa det! 

Q - Är den lika gul som på bilden i verkligheten också? <3
A - Nej, men de var fult gul ljus när jag fotade så det är därför bilden överhuvudtaget är gulaktig. Dock har det vissa med lita gula nyanser, t.ex shade A som också är mycket ljusare. Jag har shade G. 

Q - Vilken gymnasielnje och vilket gymnasium tänker du på ? :)
A - Jag har ingen aning. Mina betyg är verkligen dåliga, därför förväntar jag mig inte komma in på den linjen jag vill gå. Sam/media. Kommer antagligen bara kunna gå yrkesförberedande och då har jag bara tänkt på vilket gymnasium, Fredrika. Linje vet jag inte än. 

Q - Har du saknat fotbollen?
A - Nja. Jag tyckte det var riktigt kul med fotboll, och när jag spelade både de och handboll hade jag svårt att bestämma mig för vad jag gillade mest. Men nu när jag inte spelat något av de på över ett år så har det varit handbollen jag saknat och därför är jag himla glad att jag börjat på det nu igen! 


Pontus Pettersson - Buckwild
//

 
Duktig va?! En polare till mig som hållt på med musik nu rätt länge, men förbättrats en hel del. Lämna en tummen upp om ni gillar låten! Den kommer även upp på spotify under veckans slut för er som vill lägga till den i eran spellista. Kramis! 


Dear santa..
// Mode

Tryck här för att kolla vart allt kommer ifrån 


Jacka tillbaka från kemtvätt
// Allmänt

Min Hilgifer har legat hemma hos en kompis jätte länge.. Fick tillbaka den förra veckan, men den var riktigt skitig så la in den på kemtvätt och nu är den klar. Super skönt, har saknat den faktiskt och behövde en varm jacka.


New - Face picture perfect fondation
// Shopping, Skönhet & ytligheter

Denna goding har varit efterlängtad sen första gången jag testade den. Den täcker exakt allting, det blir en fin färg och yta och du ser varken oljig eller torr ut. Tips till er som vill hitta en perfekt fondation. Har alltid tyckt det är något fel med alla mina, men den här är toppen. Kostar dock 400 så är lite dyrare än de andra, men lätt värt priset.


In school
// Allmänt

Är i skolan just nu. Snart ska jag skriva min SV recension så jag kan få ett betyg. Känns skönt att få det klart och överstökat. Efter skolan ska jag nog röra mig mot Alma som jag sen ska följa med på träning. Ska nämligen testa spela handboll idag fast i Haninge. Är super nervös men får helt enkelt göra mitt bästa, hoppas bara de inte har några förväntningar då jag inte spelat handboll på 1,5 år. Lär ju ha missat en hel del och halkat efter en massa.


Firade Filippa
// Allmänt

Igår runt 6 tiden så åkte jag hem till Filippa där de skulle fira hennes födelsedag. Hennes släkt kom och även Emma, Ida, Moa och Pablo var där. Vi körde air hockey eller vad de heter..? kanske säger helt fel, haha! Sen pratade vi en massor. Efter de åkte jag och mötte Linnea så drog vi på krök. Sov över hos en vän, myspys. Idag har jag åkt en hel del fram och tillbaka, är helt slut nu så ska gå och lägga mig. Kramis!


Julpyssel & pepparkaksbakning
// Allmänt

Igår kväll var det en lugn kväll för mig! Jag var hemma hos min moster och julpysslade med henne och kusinerna. Först gjorde vi julklappsetticketter, och gjorde även ett julkort till pappa. När vi kände oss klara så satte vi på en film, kommer inte ihåg vad den heter men den har vi alla sett när vi var mindre iallafall. Haha!

Vaknade av lukten av pepparkaka, gick in till köket och där satt de pigga och alerta och gjorde pepparkakor. Sen började jag fixa mig lite smått och åkte och mötta upp Jasse och Vagge i Spånga. Vi åkte in till stan och åt Mc donalds och gjorde inte så mycket mer. Men nu ska jag åka hem till Filippa då hon har fyllt år så vi ska fira henne, kramiskramis. 


Alla julklappstips
// Allmänt

Allajulklappstips.com är en super smart hemsida där det finns massvis med tips om vad du kan köpa till folk i julklapp. Smidigt om man har problem med det. Eller om du själv inte riktigt skulle veta vad du önskar dig kan du gå in och kolla. Tipsen är uppdelade i fem olika kategorier, billiga julklappar, julklappar till flickvän, till mamma, till pappa och till pojkvän.
Under flickvän finns det t.ex träningskläder, "modell för en dag" och egen designat mobil skal. Jag själv skulle bli väldigt glad av ett mobil skal med en bild på mig och min kille (om jag hade en). Så de var garanterat bra tips tycker jag! 
Under pojkvän så tipsar de bla om en väska, Premier League live och även om Boss herr parfym. Jag själv tror att många av mina kill vänner hade uppskattat något av dessa alternativ. 
In på deras hemsida för att se mer och kolla in de andra 3 kategorierna. Tryck här för att komma dit.



Paradise hotel med Almis
// Allmänt


Så dåligt ljus att de inte går att ta speciellt bra bilder..
 
Det måste nog vara ett av de värsta med vintern. Att de blir mörkt så fort, man kan inte ta bilder till bloggen! Har ju haft en sjuk bild brist, pga mitt minneskort var sönder men nu har jag köpt ett. Så nu kan ni vara redo för bättre bilder igen. Ska kolla Paradise hotel med Alma nu, pussar.


Svar på tal
// Allmänt

Vilken kamera har du?
Svar: Jag använder mig av en Nikon D3100. 

Vart ifrån är tröjan?
Svar: Lager157

Hur lång är du? Och hur lång är din mamma egentligen? Du ser stor ut jämfört med henne.
Svar: Jag är ungefär 165, min mamma är 176. Det är inte min mamma på bilden, det var hon som höll i zumba passet vi tog bild med! 

Hej, har du tips på vinterjackor?
Svar: Hej! Jag har ingen koll på årets vinterjackor faktiskt men kan kolla om jag hittar några snygga och isåntfall kommer ett inlägg. 

Var bor du?
Svar: Det är en regel jag och mamma haft sen jag startade bloggen att det inte får skrivas ut. Det tycker jag är rimligt.

Var du ganska vältränad från början?
Svar: Ja, jag var nog rätt stark i magen.

Vart solar du? Följer din blogg varje dag den är jätte bra men du borde uppdatera mer!!:) skulle bli jätteglad för ett svar.
Svar: Ifall jag skulle skriva ut det skulle det vara rätt uppenbart vart jag bor. Så du får fråga det på facebook istället! Åh vad kul, och tack jätte mycket!

Skulle du kunna göra ett inlägg med snygga pälsjackor/västar? För jag vill verkligen ha en men hittar ingen snygg.
Svar: Kanske jag kan, vet att Hollies och Belle shoes säljer snygga pälsvästar. Pälsvästar kostar rätt mycket, därför har jag själv kört på en fejk päls från HM. Men för att vara fejk funkar den bra! 


En nyårs outfit
// Mode

Skor - Här / Kjol - Här / Topp - Här / Klocka - Här / Clutch - Här 

Jag älskar ju kjolar, speciellt guldiga! haha.. Så nyår är ett perfekt tillfälle att använda de på. Till en vanlig svart topp känner jag mig sjukt bekväm. Är den tjejen som kanske annars inte trivs jätte bra i tighta klänningar men i en festlig kjol och lite mer avslappnad topp känns de perfekt enligt mig. Vill ni ha fler nyårs outfits, kommentera under. ↓


Miss summer
// Allmänt


Redo för beachparty - På vattenlandet med Mathilda

Härlig bild från vattenlandet
 Klubbade med kusin, en av de bästa kvällarna på hela sommaren

En shopping dag i Chania

En måltid i Grekland, åh vad de skulle sitta fint med en sovlaki i magen NU
En dag på stranden med bästa Alma

Frånlund & jag innan vi skulle till en resturang vid hamnen
 
Ett av alla dyk från båten

Sista kvällen ute med båten, åh vad härligt de ser ut
 Dag på stan med wonderful friendos
 Ännu en dag på stan med Nora och hennes vänner Lovisa och Anna från gbg
Glada jag på min födelsedag!
 Linus, Sebbe och jag gled runt lite i stan

Okej, nu blev det här ett låååångt inlägg. Men idag var en dag full utan bildbrist men ännu mer saknad av sommaren. 


From yesterday
// Allmänt

Det blev fest igår trots allt! Trodde jag skulle gå på bio först istället men icke. Andre sa att de var fest hos han, skulle dit med Embla och när jag är framme där har de krånglat för henne och hon kan inte följa med. Så jag fick komma ensam, lite pin sådära. Men jag kände folk där så de blev chill direkt! Flera var stup packade, själv var jag näst intill nykter.
Incest fest var det verkligen, många sliskar. Men jag höll inte på med någon. Riktigt skön kväll!
Jag & Cesar - Filippa, Jesper, Angela, jag & Dennis - Joel & jag
Dennis, Filippa, Pontus, Joel, jag + någon snubbe - André & jag - Filippa, Pontus, jag, Joel, Angela + samma snubbe..