Sitting in school
// Allmänt

Väntar på min mor.. Skynda om du ser det här, puss.


Bilder från helgen, varning för fula
// Allmänt



Photoshoot del 2
// Allmänt


Blev bara 3 bilder


Dagen
// Allmänt

Hej babes! Idag hade jag värsta fuldagen i skolan och var så jävla trött. Blev skit sur på min ena lärare och hade lust att döda honom. Efter skolan drog jag iallafall till gymmet med Annie och Amanda, mys att träffa de men gymmet blev ju till ett helvete när jag inte orkade göra något alls. Efter gymmet duschade jag, fixade mig osv och drog till Christopher. Vi lyssnar på musik men han vill ha datan nu så pusspuss. 


Älska Miley Cyrus
// Allmänt





From yesterday
// Allmänt

Hade en så himla mysig dag med min lilla Moa och saknar henne redan. Vi snackad mycket om bloggar, fotade, redigerade bilder, fixade lite till hennes design och nu idag ska jag börja på min. Hoppas att den blir bra. Hade ju tänkt beställa men ska först testa att göra en egen och se om jag blir nöjd. Så håll utkik för den lär vara klar redan ikväll eller imorgno, hugs.  


Summer feelings
// Allmänt

Godmorgon babes! Jag och Moa vaknade runt 11, drog upp persiennarna och jätte fint väder idag igen. Sen gick vi ner och gjorde smoothies med annanas, banan, mango & blåbär. Jätte goda! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu och när jag ska åka härifrån men senare ska jag träffa Sandra! Jätte länge sen vi träffades, typ 5an eller något. Så det ska bli kul! Ikväll ska jag antagligen fixa en design med bilderna nedanför, kramis! 



Photoshoot del 1
// Allmänt

Här är några av alla tusen bilder jag och Moa tog idag! Kommer en del 1 och 2. Hoppas att någon av bilderna ska funka till en header men det tror jag absolut! Fick gå en bit till sjön men det var lätt värt det. Tyvärr så kan jag inte ladda upp bilderna på Moa för hon har spart de i 600pxlr och jag har ju 700..:/ Men hoppas ni gillar bilderna och om ni vill se Moas tryck här



At Moas place
// Allmänt

Är just nu hemma hos Moa! Drog hit till henne imorse efter att ha sovit hemma hos Christopher. Jag och Crille gjorde inte så mycket förutom att kolla på film och mysa. Jag & Moa började iallafall göra pommes och hamburgare, först brände vi bröden men vi gjorde nya och de blev mumsfilibabba! Haha. Sen duschade jag och vi fixade oss och gick ut och fota. Vi hoppas och tror de blev bra bilder till våra bloggar men vi ska kolla igenom bilderna nu. Hoppas ni haft en bra dag like us, pusspuss!  


Ask.fm & svar på 2 frågor
// Allmänt, Q/A

Alla ni som har frågor! Ni kan även ställa de på Ask.fm/Irres , direkt länk här. Fråga på nu sötisar!

Passar på att svara på 2 frågot nu när vi ändå håller på ↓
Q : Hej! Jag ha efter typ ett års tjat lyckats övertala mina föräldrar att köpa på VS, men de får bara precis gå under 75 dollar så måste köpa body-mist/hudkräm i mini-format. Har ingen aning om vad dem luktar, och undrar om du har luktat på ngn av dem? Det är Pure seduction, amber romance, love spell, secret crawing & such a flirt. DE SKULLE VARA SÅ HIMLA JÄTTEBRA OM DU KUNDE HJÄLPA MIG!

A : Jag har pure seduction och den tycker jag själv är den bästa! Sen love spell tror jag var en av de jag valde mellan, de luktar iallafall gott. :) Tycker du borde köpa de! Kram. 

Q : Får du inte dåligt samvete om du kommer för sent / inte går till skolan för att du inte vaknade tex? Jag skulle känna mig jätte stressad haha!
A : Alltså nej jag får inte dåligt samvete på något sätt.. Känner bara att jag missar och att det blir mer för mig att göra men jag får inte dåligt samvete.. 


It's just me
// Allmänt

Hej sötnosar! Idag har egentligen varit en bra dag men som förvandlades till en jobbig när jag nådde fram till hem dörren efter skolan och insåg att jag hade fel nyckel. 1 timme hem från skolan, sprang nästan från bussen för att de var iskallt och så är de fel nyckel?!Ush, orkar inte ens prata om de. Äckligt hemskt. Godnatt, ska bädda ner mig i min goa, mjuka, varma säng! 




Things I want
//


Bild 1: Få min dröm kropp. Håller ju just nu på och kämpar, men skulle kunna vara lite noggrannare med vad gäller mat osv.
Bild 2: En bikini eller underkläder från VS, funderar fortfarande på om de är värt så mycket pengar för en bikini därifrån som isåntfall blir min andra. Vi får se om det blir någon i år!
Bild 3: Fysjutton vad en macbook inte skulle sitta fel. De är så sköna och känns dubbelt så proffsiga, stort WANT på de.
Bild 4: Åka utomlands och dra på massa beach partyn, festa osv. Sola, bada, äta gott & bara ta det lugnt.
Bild 5: Bli brunnett och köpa extensions, vet att jag precis blev blond men jag tycker jag passar bättre i brunt och att det är mer snyggt. Och tycker jag blir mycket snyggare i långt hår så måste fixa löshår rätt snart, känner mig bekvämare då.
Bild 6: Bli brun, slippa andvända fondation. Åh so fresh!


Med Amanda
// Allmänt

Har precis pluggat och Amanda kom precis hit. Vi ska väl bara ta det lugnt och umgås, vi har inga riktiga planer.. Vi skulle fotat i stan egentligen hon, jag och Annamaja men Annie kunde inte så då orkade inte vi. Jag är ändå väldigt trött sen gårdagen så orkar knappt göra något.. Får bli någon annan gång. Imorgon är de skola, buhuu.. och ikväll flyttar min morbror in hit! Vi får väl se hur de blir, allt blir lite mer strängt tror jag.. haha ;) Kramis! 


Amandas födelsedag
// Allmänt

Tänkte berätta lite om Amandas födelsedag som var i fredags.. Jag och Annamaja hade frågat rätt lång tid innan vad hon skulle göra på sin födelsedag och hon hade sagt att de ända hon skulle göra var att äta mat med familjen. Sen frågade hon Annie och mig vad vi skulle göra och vi sa att vi skulle träffas och hyra film, träffa några och sova hos Annie.. Eller först sa vi inget och då var de klart att vi i vanliga fall skulle sagt att vi kunde träffa henne men vi ville ju överraska henne! Så vi ringde henne under kvällen och var rätt hemska och sa att vi hade skit kul och lalala och hon satt hemma och kollade på Vampire dires (stav fel). Vilket är hennes favorit program så hon tyckte nog de va skit kul de också. ;) Sen hade vi snackat med hennes mamma och planerat att vi skulle komma efter middagen fast det blev lite senare ändå.. Vi köpte godis och chips, läsk mm och drog hem till henne och stromade in på hennes rum där hon låg ner bäddad i bara tshirt och trosor och kollade på film! Så kul, tyvär åt hon redan chips så.. och hennes favorit chips, samma som vi köpt. Haha! Men det var jätte kul, så fick hon en present och under kvällen så åt vi massvis med godis för hennes föräldrar hade också skärt upp frukt, maschmellows mm och smält choklad, Super gott! Annamaja somnade först och hon pratar i sömnen så jag och Amanda hade skit kul när vi låg och viskade till henne medans hon sov och hoppades på att hon skulle svara. (vilket hon gjorde ibland också). Haha så kul! Men Annie tyckte vi var skit jobbiga. Skrattade väldigt mycket den kvällen, och jag hade det super kul och jag hoppas Amanda tyckte likadant och att hon tyckte det blev en lyckad födelsedag! De ända dåliga är att hon är äldre än oss nu.. buhu 15 hela år. Byxmyndig och grejer! Grattis igen Amandis.♥


Nästa : PW
// Allmänt

Lyssnar på musik just nu, snackar med lite folk på kik och dricker min smoothie. Måste börja fixa mig nu inför min PW för om 1 timme ska jag åka hem ifrån. Känner mig lite stressad menmen! Mitt fel att jag kom försent till skolan. ;) Men vi hörs efter fikat. 


Godmorgon
// Allmänt

Godmorgon babes! Eller de flesta av er är nog i skolan och har typ lunch.. haha.. Men jag satt uppe för länge i skype igår med 2 kill kompisar så jag vaknade inte imorse. Varför så slarvig? Ska gå ner och göra smoothie nu och något mer att äta, gå ut på en PW och sen åka och fika. Hoppas det finns något nyttigt där! Haha. Ska även kolla om jag hinner åka till gymmet efter men det kanske är bra och stanna hemma och plugga lite eftersom att jag missade skoldagen, + gå ut och springa istället så varierar jag träningen lite. Vi får se! Kramis. 


Just keep running
// Allmänt

Känner mig så motiverad om allt det här med träning osv.. Längtar liksom till att skolan ska ta slut för att jag ska kunna dra till gymmet. Idag tränade jag tillsammans med Rania. Det gick rätt bra och hade nog inte kunnat gjort så mycket bättre med tanke på allt träningsverk jag har  från i måndags och igår! De jobbigaste är nog att den värsta värken inte kommit än, för igår var ju de passet jag körde som hårdast på och de känns ju mest i kroppen 2 dagar efter vilket är imorgon. Samtidigt så älskar jag att känna träningsverken för då känner man att man kämpat! Men när man ska träna blir det jobbigt.. Imorgon blir de dock en vilo dag för min del (tror jag) för ska fika med tjejen jag ska praktisera hos och då hinner jag antagligen inte gymma. Bra att låta musklerna vila också. Just nu sitter jag och kollar in tränings bloggar, lyssnar på Rebecca & Fiona och kollar inspirations bilder på weheartit. Åh vad jag ska fortsätta kämpa tills jag ser resultat! Så taggad. Godnatt & kram på er.


Bloggen suger dase
// Allmänt

Yes som rubriken säger.. Har dock hittat runt 10 nya bloggar som jag älskar! Men inga svenska.. haha. Läser kanske 1 eller 2 svenska bloggar, resten är Norska. Deras bloggar är 1000 gånger bättre. Får massa inspiration verkligen. Men måste fixa ny design för att få igång allt igen. Klarar inte av min. Hoppas det blir några bra bilder på Söndag så att jag kan köpa en ny design. Iallafall så har jag gymmat nu igår, vilket var de sämsta passet hitils från både min och Annies sida. Båda var jätte trötta och ville hem. Haha! Men idag var nog mitt bästa pass, 1 timme på crosstrainern, 2 varv på styrke maskinerna och sen körde vi plankan, rump övningar, situps osv. Jätte nöjda var vi båda 2! Imorgon kunde varken Amanda eller Annamaja gymma så funderar på att dra ensam eller ta en vilodag. Men vill inte vila alls! Haha. Nu ska jag ta och plugga en timme och sen blir det läggdags för lilla mig, puss och hej. 


Jag & Amanda
// Allmänt

Jätte soligt och fint men stormade som bara den så det blev svårt att fota! Håret åt alla håll och kanter (syns ioförsej inte på bilderna). Vi tog inte alls många bilder tills vi bestämde oss för att gå in värma oss och ta en "paus": När vi kom in satte vi in minneskortet i datan och det var sjukt fina bilder på Amanda men jag vart inge vidara och ville inte alls fota mer. Bättre lycka nästa gång. På söndag ska vi fota igen jag, Amanda och Annamaja. Behöver nya bilder! Kramis.



Sportlovet
// Allmänt

Har haft ett skit kul lov med mycket vänner! Även träffat en del nya. Längtar inte tills skolan börjar alls. Idag har varit den enda dagen jag tagit det lugnt, men idag är jag också helt död. Efter allt festande så måste jag ta det lugnt nu. Ska städa rummet, har jag sagt sen jag vaknade.. Men nu ska jag sätta igång. Sen när jag är klar med de ska jag duscha och ladda kameran och antar att jag också träffar någon senare iallafall. Imorgon ska jag ta nya bilder till design och så! Kramis.