Summer clothing from Nelly.com
// Mode

 
Jeans - här / Peplium topp - här / Bikini - här / Ärmlös topp - här / Solbrillor - här / Sneakers - här


Härligt lov
// Allmänt

Lovet har varit toppen. Haft kanon kul, träffat roliga människor, varit kanon väder, grillat, tagit första doppet mm. Längtar sjukt mycket till sommarlovet nu, det här var liksom en liten pepp. Måste städa rummet och plugga nu. Väldigt mycket i skolan, därför står uppdateringen på bloggen rätt still. Tyvärr. Kram från mig! 


Last night
// Allmänt

18års festen igår var riktigt bra faktiskt! Förutom att de kom en kille som har gillat mig dit, och bara för att jag inte velat ha han tog han med en brud för att göra mig avis. (tycker synd om henne som blev så utnyttjad) Han var väldigt irriterande, förstår inte vad han gjorde där egentligen men annars var folket as skönt osv! Grattis igen Johanna!


Sola och jordgubbar med smält choklad
// Allmänt

Har legat i solen nu med Emma i ungefär en och en halv timme. Solen tar verkligen nu på våren! Men det känns nästan som sommar enligt mig. Vi vaknade rätt tidigt, så hoppade jag in i duschen och sen gjorde vi jordgubbar med smält choklad. Kommer ett inlägg senare om helgen. Nu ska vi nog fortsätta sola, så skönt!


Fredag & äntligen påsklov
// Allmänt

Ja idag är en bra dag. Har dock världens mys kläder på mig, är osminkad och helt ofixad så har tänkt ta det hyfsat lugnt efter skolan. Ska träffa Oliwer och vi kanske skulle träffa Amanda och Annamaja. Annars får vi se vad vi gör! Imorgon blir det nog utekväll med Tess. Men nu måste jag iväg till skolan, som jag äntligen ska få slippa i


Pizza with a friend
// Allmänt


Idag har jag och Jimmy varit ute och sprungit, gjorde de övningar som finns med på min "30 day ab challenge". Är på dag 3. Efter det träffade jag Amanda ett tag, vi förstörde träningen genom att köpa chips och kolla på trolljäragna. (AS bra program, måste ni kolla in!) Efter det drog jag och Fia och käkade pizza så känner mig inte duktig som gick ut och sprang. Måste bli nyttig, men nu när jag försöker sluta röka vill man bita och äta på något hela tiden... 


Sheinside.com
// Mode

Har kikat runt lite på Sheinside och gud vad snygga kläder de har! Priset dessutom, super billigt. Tycker ni alla borde gå in och kika här  för det är verkligen rena fynd. Super fina kläder men ändå så billigt, blir inte bättre. So take a look.
Blazer - HÄR / Sweater - HÄR 
Top - HÄR / Sweater - HÄR 


Stänger in känslorna
// Åsikter/tankar

Förra året mådde jag rent ut sagt skit. Jag blev sårad av människor, framförallt en person då. Jag hade kunnat göra allt för den personen, vilket var fel då han inte var värd mig. Men när man är kär kan man bli lite knasig i bollen. I år, har jag mått bättre än på länge. Jag tror jag varit ledsen två gånger på fyra månader, vilket inte alls är mycket i tonåren. Många har det jobbigt, är osäkra på vad de vill och vem de är. Jag är glad över att det året är över men är ständigt på min vakt för att inte börja bry mig för mycket om någon och släppa in fel person i mitt liv. Just nu känns det bra att göra så, men jag undrar om det verkligen är det. Jag vågar inte chansa längre, vågar inte öppna upp mig på samma sätt och stöter enkelt bort folk. Skippar hellre konversationer istället för att lösa saker och ting. Hur kan det vara rätt? Jag mår liksom bra genom att undvika känslor. Jag backar om jag börjar tycka om någon istället för att ge det ett försök. För låter man ingen komma en nära, kan man inte bli sårad. Allt detta pga människor som sårat mig innan. Jag antar att det är normalt att det blir så här, men det måste även få ett stopp. Men inte än, jag vill vara säker på att jag mår bra ett tag till...
"But when you shut out pain, you shut out everything els too." 


10 bekännelser om mig
//

Jag gillar nästan inget godis förutom choklad, köper jag godis blir det bara choklad i hel påsen. 

Jag hatar att gå ensam från ett ställe till ett annat, går jätte fort då och ibland blir jag så uttråkad att jag börjar springa.

Jag älskar guldiga kjolar, äger tre st men vill ändå ha varje jag ser. Tvingar dock mig själv att prioritiera annat. 

Jag är en tävlingsmänniska, Alma som umgås med mig kan t.o.m tycka de är jobbigt då jag tävlar om saker omedvetet.

Om jag själv fick bygga min kille skulle han vara lång, musklig, halv blond och brunögd.

Jag faller alltid för lite "dåliga" killar om man säger så, såna som är svåra att lita på och inte alls en "förhållande kille". 

Jag har dålig syn och använder därför linser, men glasögon när jag är hemma.

Jag tycker det är jätte kul att skriva "dikter" och är ganska bra på det om jag får säga det själv, hehe.

Mitt rum är för mestadels väldigt stökigt och är väldigt lat med att städa, men jag jobbar på det!

Jag får ofta höra att folk tror jag ska vara dryg innan de lär känna mig, men att de sen tycker jag är super trevlig. Fick senast höra de i helgen av två st, och de är ganska synd att folk får den bilden av mig och jag vet inte vad de beror på! 


Festen i helgen
// Allmänt

Det var faktiskt en ovanligt bra fest i lördags! Kom väldigt mycket folk och väldigt blandat åldrar osv men de lyckades bli väldigt nice iallafall. Vi startade väl med lite drick lekar, sen körde vi beer pong tjejerna mot killarna och vi girls vann! (såklart) Efter det var festen igång och jag längtar SÅ mycket till sommaren då de blir mycket bra fester!

Ja det fanns bara skeva bilder på mig


Nya designen
//

Åh vad snygg den är! Är super nöjd. Stort tack till Ena! Gillade förra stilen på min blogg så den här är ganska lik men mer fräsh enligt mig. Även kul med en förändring och den här är mer somrig. Super fin bakgrund på bilderna och älskar min nya rubrik! Tycker det blev snyggt när min tröja hade lite färg och lös upp det hela. Vad tycker ni? 


Årets första glass
// Allmänt

Hej sötnosar! Idag har jag varit stan med Ena. Mötte upp henne vid Östermalmstorg så gick vi runt lite och letade en bra plats att fota vid. De är hon som gjort min design och nu även denna! Så vi fotade bilder till min header. Efter de satte vi oss på ett fik, kollade på bilderna och pratade! Påväg till fiket delade de även ut gratis glassar, så de fick bli årets första glass. En magnum champagne, helt ok. Designen lär komma upp ikväll eller imorgon, så håll utkik!
Fina Ena


En dag på stan
// Allmänt

Idag har varit en riktigt mysig dag! Jag och Linda åkte in till stan och mötte upp dessa snyggingar. Vi fikade, gick i lite butiker och sen gick vi ner till vattnet. Mysigt, fast blåste en del! Hade planer för kvällen men de har spruckit, och dessa nördar ska spendera sin kväll genom att spela lol och andra dataspel. Men ska väll försöka få tag på någon vän så att jag slipper vara helt alone denna fredags kväll. Festa lugnt!
Ser även att jag behöver högre jeans till min piké så inget ni behöver påpeka.. ;) 


Brunch i solen
// Allmänt

Godmorgon allihopa! Eller ja ni lär väl har varit vakna ett tag. Jag och Linda har varit duktiga och lagat en brunch, bestående av ovan. Försöker verkligen äta saker som är bra för håret som broccoli och ägg för vill att mitt hår ska växa nu. Vi satt i solen och snacka om allt och inget, så mysigt! Nu ska vi snart lägga oss och sola och planerna för idag tror jag är att träffa Linus, Niklas och kanske Jonathan på en fika. Puss! 


Vinnaren är...
// Tävlingar

Vinnaren av To Die For bikinin är Alice, grattis! To Die For kommer att kontakta dig så håll koll på din mail nu. Jätte kul att det var så många som deltog och för er andra som inte vann, det kommer fler tävlingar! Kramisar.


Vad vill ni läsa om..?
// Allmänt

Kom med tips nu om vad jag ska blogga om! Vad vill ni ha för inlägg? mer videobloggar? sminkvideo? mer outfit bilder? tränings inlägg? eller har ni något speciellt inlägg som "what's in my bag", bilder på mitt rum? tell me! Så blir det enklare för mig och roligare för er! Kram. 


Summer code
// Mode

Till sommaren vill jag införskaffa mig high wasted shorts och kjolar. Vill ha en vit kjol och även någon färglad ungefär som den på bilden, skulle gärna vilja ha just den faktiskt! Till kjolar vill jag matcha med en sweater med något snyggt tryck eller en bustier. Shorts kan man väl ha det mesta till, gärna någon färglad topp. Vill även köpa färglada klänningar som man kan matcha med ballerina eller ett par höga boots. Tycker det är SÅ snyggt!


Härliga väder
// Allmänt

Alltså det här vädret gör en så glad! Och jag tycker faktiskt det är super kul att jag börjat blogga igen. Blir nästan förvånad över hur snabbt folk hittar tillbaka till bloggen och statistiken höjs. Har iallafall solat lite idag (ja utomhus!). Sen har jag varit med Alma och Fia. Super mys! Inte orkat fixa mig ett dugg.. 


Fika mys i stan
// Allmänt

Man vill ju ba sola solarium när man ser hur bruna dessa två är.. (blev lite olika ljus på bilderna då vi sitter i olika ljus)

Mötte upp Jonathan och Linnea i stan så fikade vi! Efter ett tag kom Ben, men han stannade inte så länge för han skulle gymma. Så vi andra gick och kollade i lite butiker. Jag fick med mig en balklänning hem! Är super nöjd. Jag kommer nog inte lägga upp bild på den än, men kan avslöja att jag tycker den är väldigt princess aktig!