The day
// Allmänt

Var inte i skolan idag pga personliga anledningar.. Åkte runt 1 in till stan med Wilma, sen mötte vi upp Moa hämtade lite grejer och sen till Handen. Fick med mig en jacka, en kjol, en topp, armband & en ring. Visar sen! Imorgon är det valborg och jag är lagom taggad! Ska till Uppsala med Wilma, Juliah och några fler. Åker dit rätt tidigt, kommer bli fett chill! Sen senare åker vi till sthlm för fest här. Kommer bli awesome. Kramis! 
Days oufit 


Questions/Answers
// Q/A

Q - Länka videon till haffa guzz
A -Tryck här

Q - Jag ska på shopping-"resa" till stocholm i helgen, och undrar om du vet några butiker man inte får missa? Bor utanför norrköping, och har ängtat efter detta såååå länge! Puss, älskar din blogg 
A - Jag vet inte vad du gillar för butiker, vad du söker för priser osv.. Men tycker du borde gå in på NK, Zara, Vila, Veromoda osv. Vet inte vad för butiker som finns här och inte därr. Tack och puss! 

Q - Hur lång är du och hur mkt väger du? :)
A - Jag är ungefär 166 och väger vet jag inte.

Q - Varför ska du på polisförhör? min kompis var också där nyligennnnn
A - Var tvungen att typ "vittna" för ett slagsmål som hände på min fest, som blev helt utspårad.

Q - Vart är ditt linne ifrån? :)
A - Bikbok.

Q - Vart har hon köpt de? :)
A - Vet faktiskt inte, haha .. :)

Q - http://www.youtube.com/watch?v=FF8K5H-l2Dg 02:10 är inte det du ? :) Haha så fin!
A - Haha jo, tack! Dock helt ofixad och ful där enligt mig (: Precis efter gymmet liksom.. Haha! 

Q - Du och www.fannywikstrm.blogg.se är verkligen jättelika!! tänker jätteofta på det. älskar din blogg :D
A - Haha faktiskt fler som sagt det. Tack! :)

Q - Hade du inte en svart iPhone 5;o
A - Nej, hade en iphone 4 svart för ungefär ett år sen, haha! 

Q - Gud vad fina bilder ^^Hur gjorde du de där hjärtarna :O (om det inte är en hemlis förstås)
A - Tack! Klippte ut i former i photoshop, haha det går nog endå att leta upp på google så. ;) 


Om 5 dagar...
// Allmänt


Så får jag äntligen en telefon! 
Och inte vilken som helst utan min självaste favorit en iphone fem vit. Ni fattar inte hur överlycklig jag är! Efter fem månaders väntan utan en mobil, så kommer jag äntligen ha en egen som är MIN. Omg ni tycker säkert jag överdriver men det känns helt sjukt faktiskt, så awesome! Läängtar. 


Säljer min vår jacka
//


Hör av er till min kik, irrees eller till min fb: Irene Mantonanakis. Pris diskuteras där! Använd ett fåtal gånger bara, skit snygg! 


Nya Ray-Ban
// Shopping

Hej babes! Mamma köpte ett par Ray-Ban till mig idag eftersom hon själv unnat sig ett par dyra sorbrillor! Är sjukt glad. Så tacksam. Behöve ett par nya men trodde inte jag skulle få Ray-ban. Det kostade runt 1500:-. Åh älskar min mami! Inte bara när hon köper saker såklart.. Men lite extra då, ;) Haha. 




Godmorgon ♡
// Allmänt

Ska snart röra mig mot skola.. Ska bara packa ner gym kläder och kläder till imorgon eftersom jag ska sova hos Christopher. Förra veckan hade vi inte vanlig skola, då var det bara skola för de som valde bort prao för att plugga ikapp i skolan istället. Så kommer bli mycket roligare nu när hela klassen är här! Tyvärr blir jag försenad, var sjukt trött imorse när mamma väckte mig. Hade så svårt att somna igår. Men nu måste jag skynda mig, ha en bra sötnosar. Pusspuss! 


She's the only one that give me butterflies
// Allmänt

Kom precis hem. Varit ute och träffat Thomas + fixat en grej. Ska gå och borsta tänderna nu, ta ett glas vatten och gå och lägga mig. Kommer dock inte kunna somna eftersom jag vridit om dygnet, så får lyssna någon timme på musik först. Sleep well everybody! Juste, kan säga redan idag att jag inte tror det blir någon vidare uppdatering imorn pga att jag ska sover över hos Christopher. Men ska försöka lägga in ett inlägg minst, puss.  


Fruktsallad
// Allmänt

Hej sötnötar. Är fortfarande hemma hos Amanda och Emil och Kruger kom hit imorse, men de stack nyss. Ska också hem snart. Vi åt precis fruktsallad! Det är det ända jag ätit idag och ska äta ägg lite senare. Ska börja äta nyttigt och nu menar jag det. Så måste gå till affären imorgon eller något och köpa massa nyttigt så att det finns hemma. Puss & Kram. 



Gårdagens dresscode
// Outfits


Linne - Bikbok / Jeans - Levis / Skor - Converse / 


Inspobilder
// Inspiration

Startar dagen och visar lite bilder från min inspo instagram. Tycker ni som gillar bilderna och inspiration borde följa, inspirationbyirre heter jag där. Älskar verkligen att vara inne på weheartit och tumblrs och se fina inspirerande bilder. Får en alltid på bra humör! Kisses.


Cozy middag
// Allmänt

Vi hade världens mysigaste middag.. Först gjorde vi kött och pommes, köttet blev det dock lite för mycket av.. Ingen orkade äta upp, haha! Sen plockade vi äntligen fram bord och stolar, nu börjar man endå kunna äta ute. Filtar, dynor, ljus och gjorde jätte mysigt! Sen hade vi radion på så blev de perfect moment när världens bästa tjej sitter framför och gör världens bästa sällskap. Mysigaste kvällen på länge! 



Finaste vännerna
// Allmänt

Har haft en jätte kul och mysig dag! Varit bästa vädret. Vaknade upp och ångrade att jag somnade ensam, så jag gick in och la mig med Annie och Amanda. Väckte de och sa att vi skulle sola! Så vi fick upp och tog frukost + solade. Efter det duschade vi, lagade mat och tog de lugnt. Efter ett tag började vi fixa oss och gick ut och tog bilder. Vid 1 kom Rasmus Amandas kusin så vi fick ta hand om honom. Sen nyss åkte Annie hem och jag och Amanda gick och mötte Rasmus syster My och lämnade över honom. Jätte söt är han! Nu sitter jag och redigerar bilder, kommer en "photoshoot" sen på mig och Annie så håll utkik. ;) Men ska gå ner och ta en paus nu och prata lite med Amanda hennes kusin och Amanda nr2. Haha nej nu vart det förrvirande..


At amandas place
// Videoblogg

 



Annie och Amandas nails
// Skönhet & ytligheter

Hela helgen ska jag sova hos Amanda, så sov även där igår med Annie också. Annie och Amanda skulle fixa naglarna, så vi fick spendera 4-5 timmar hemma hos en super duper gullig tjej som heter Katty. Hon gör naglar för 250:- vilket är ett as bra pris. Jag fixade dock inte mina naglar men funderar på att göra det ganska snart! Skulle kännas fräsht. Kommer säkert vara någon som frågar vart de fixat naglarna osv så kolla in @kattynails på instagram. Det är Kattys nagelinsta och där kan ni se hur ni når henne på kik mm. Jätte trevlig tjej verkligen och hon gjorde jätte fina naglar! Pusspuss.

Annies naglar
Amandas naglar


In school
// Allmänt

Hej sötnötar. Sitter just nu i skolan, kom precis från Christopher.. Vi sov väldigt länge idag, alldeles för länge. Han gick inte till skolan alls tillslut men jag kom hit till lunch. Haha hungrig jag är..? Ska ta bussen snart och åka till Amanda. Sen vid 5 ska hon och Annie åka och fixa naglarna så jag följer med och kollar på och blir suktad. Yeah. Uppdaterar mer ikväll, måste duscha osv känner mig så äcklig i håret. Ser ut som en jag vet inte vad. Pusspuss!


Godmorgon babes
// Allmänt

Godmorgon! Vaknade precis, bilden är från igår dock.. Men det fick bli så. Alltså går dagen var så rolig! Haha har ni sättet klippet på mig och Thea på fb förresten? Aja har lite bråttom nu för måste hitta linser (mina är slut och fick en ny förpackning som jag glömde hos Moa). Sen måste jag fixa mig och så ska jag och mamma till ungdomsmottagningen. Så peppad, or naaat. Efter skolan idag ska jag och mamma först åka på polisförhör, sen hämta mina linser och sen ska jag sova över hos Christopher. Myspys! Ha en bra dag, ska försöka skriva något idag men inte säker på att jag har tid. Kram! 


Inspiration
// Inspiration


Suttit och kollat runt tumblrs, weheart it osv och fått massa inspiration. Tycker verkligen att det är så kul att kolla runt, se fina kläder, kroppar, härliga bilder osv. Drömma mig bort typ. Älskar alla bilderna, tycker den på tjejerna som röker är väldigt "tuff", inte för att de röker utan gillar bilden. Känns som den säger så mycket. Sen älskar jag tjejens mage och den rosa bikinin! Kolla in min tumblr för mer bilder, http://irrees.tumblr.com/ .


Dagens outfit - enkel
// Outfits


Tröja - Hollister / Jeans - Levis


Questions/Answers
// Q/A

Q - Du ser inte ut som 14 :o mer som typ 16-17! Men varför dricker du? Haha. 14 är inte så gammalt. Aja, tycker du har sjukt fin stil så om du kunde ha mer om mode på din blogg så skulle det vara perfekt! Kram från lilla mig
A - Varför dricker jag..? Antar att jag på något sätt tycker det är kul att bli lite lullig osv. Dock tycker jag inte om att "tappa kontrollen" helt över mig själv. Då gör man bara saker man ångrar! Men jag ska försöka börja festa mindre för drickandet är ju inte bra, förstör för träninge och min mammas förtroende till mig. Annars tack så jätte mycket för komplimangen och det ska jag försöka! Kramis.

Q - Vad för synfel har du? Jag har -3.50 på båda ögonen haha ser skitdåligt
A - Jag ser dåligt på långt håll och har -1.25 bå båda ögonen.

Q - Vart är linnet ifrån? Jättefint!!!
A - Hollister, tack! 

Q - Vad är det för tidning, vart praoar du? Hur lyckades du få till vad som låter som en fucking F A N T A S T I S K prao? Du är jättefin, Kraam
A - Hp, Haninge posten. Alltså min mamma känner tjejen som jobbar där. Var faktiskt riktigt kul! Tack så mycket, kramis. 

Q - Vilken storlek är väskan? Mellan eller stor? :)
A - Ehm, ingen aning! Men skulle gissa på mellan, fast den är ju stor? Haha men finns säkert större så mellan TROR jag! 
Q - Hur redigerade du bilderna ovan? Kan du snälla lägga ut en före och efter bild och sen berätta exakt hur du redigerade? :) SNÄLLA!
A - Alltså flera st har bett mig göra bilder då jag gör utan redigering och med, men i just den frågan så är jag rätt lat.. Så kan inte lova något men ska försöka komma ihåg/orka det. 

Q - När ska du byta design?
A - Jag och Thea ska starta en blogg tillsammans. Vi har redan nu kollat lite på inlägg osv som ska upp på bloggen, hon kommer faktiskt till mig snart då ska vi ta bilder tillsammans. Då kommer en ny design! Så skulle gissa på kanske till ungefär 1 Maj..? Om det inte blir några fel med designen, att vi inte kan beställa osv.

Q - Vad heter din kille och hur blev ni tsm?:)
A -  Han heter Christopher och vi gillade varandra och vi ville ha ett förhållande. 

Q - Vilken rmm video var ni med i?
A - Haha.. "Haffa guzz". 
 


To school
// Allmänt

Godmorgon sötnötar! Sov hos Moa igår, vi gick upp idag vid halv sju och började fixa iordning oss osv. Söta Moa fixade smoothies, jätte goda! Sitter och dricker min nu med lite stress för Moa ska bli upphämtad på Moppe, kul för henne men jag får ta den vanliga bussturen. Haha ;) Men nu måste jag gå, pusspuss! 




Days outfit
// Outfits


Linne - Hollister / Kofta - Hm / Jeans - Venne / Skor - Converse / Skinnjacka - Hm / Väska - Michael Kors  


Godmorgon ♡
// Allmänt

Godmorgon sunshines. Sov hemma hos Amanda idag och vi vaknade vid 6, fast hon skulle ju fortsätta sova.. Så tog bara på mig kläder, drack ett glas oboy och cyklade hem. Har druckit ännu mer oboy här och lagt på lite fondation bara.. Måste sminka klart mig, fixa håret och byta byxor. Åh varför ska jag alltid bli så stressad även fall jag haft miljoner år på mig?btw fick världens snyggaste trosor igår från Annamaja och Amanda som de köpte på VS butiken när de var i New york. Så söta som tänker på mig! Måste fixa klart mig, pusspuss. 


Days outfit
// Outfits


Ignorera mitt ansikte 


Praoar
// Allmänt

Jag gör väldigt mycket just nu på mitt praojobb där jag använder egenskaper som jag använder i bloggen och ps. Väldigt kul faktiskt att få göra saker man både är bra på och tycker är kul! Jag kan inte säga att jag inte funderar över att jobba med liknande i framtiden. För det har jag faktiskt gjort! Skulle vara super duper kul att äga en tidning eller jobba för en. Fått gjort saker som kommer vara med i tidningen och idag har jag fått redigera bilder, klippa ut folk i ps, leta upp folk som kunde tänka sig ställa upp i tidningen och svara på en fråga angående en av sidorna i tidningen mm. Så jag mötte upp en tjej efter min prao och tog en bild till tidningen osv. Så tänkte att det var kul att dela med mig av vad jag faktiskt gjort, så ni får se 2 bilder på henne. Bilden till vänster är den som kommer vara med i tidningen, Silvana heter hon för er killar som undrar. Haha. ;)


I dont do fashion, I am fashion
//

Tänk va snyggt att bära detta i sommar, med linnet instoppat i shortsen och en "crystal bra" som framhävs bakom V-ringningen. Enkel och väldigt chill outfit men ändå skit snygg. Älskar mönstret och slitningarna på shortsen.

Bh - Crystal bra / Shorts - Ralph Lauren / Linne - Diesel / Solbrillor - Le specs / Skor - Bullboxer


From yesterday
// Allmänt

Igår så vakande jag först upp hos Sampa. Han åkte till sin match och jag drog hem, fixade mig lite smått och sen shussade mamma in mig till stan. Där träffade jag Hanna och vi drog hem till henne, åt grillat och grejer! Lite senare åkte vi moppe hem till Emil där jag egentligen inte kände någon förutom Hanna och hon kände bara en kille där så i början blev det lite stelt men sen snackade vi som fan och skit shyssta killar. Spelade fifa och vann, wihoo grym man är. Sen tog vi moppen tillbaka till Hanna och sov där. 

Vi åt hos Hannas pappa, tog sen moppen till hennes mamma och började vi fixa oss.

Klara och färdiga för att åka, dock är bilden från när vi åkte hem därifrån men jaja. 
Framme, riktigt kul kväll. 


New in - Michael Kors bag
// Shopping

Som jag längtat efter denna väska. Har suktat efter en Michael Kors väska tillräckligt så det var på tiden att få en! Verkligen jätte glad och har fått betala de mesta av väskan själv men den är lätt värt pengarna. Super nöjd. 


Köpt på NK för 2200:-


Ska på möte
// Allmänt

Goodmorning sunshines. Iallafall till er som sovit lika länge som jag hade velat sova. Somnade runt halv 5 imorse och skulle egentligen upp vid halv 8/8. Hanna och Matilda sov här och vi skulle dragit och solat solarium. Mamma väckte mig vid 11 och sa att vårat möte blivit förskjutet till typ 2. Så jag drog och solade solarium, ska duscha nu och kanske möta Thea och göra en grej, snackar med henne nu. Ikväll ska jag sova hos Christopher ifall de blev av. Ska höra av mig till Amanada nu och kolla om hon är hemma, vill hinna säga hejdå till henne eftersom hon och Annamaja åker till New york imorgon. Så avis! Skulle vilja säga hejdå till Annie också såklart men hon bor lite längre ifrån. Uppdaterar snart och ska försöka ta en bättre bild på min Michael Kors väska som jag gärna vill visa upp för er på en bättre bild då insta bilden sög.. Haha! Kramis.


Question/Answer
// Allmänt

Q - Är du ihop med någon nu? Isåfall va roligt! Och du är ju så fin! Kan man få VETA mer om er isåfall, glad för din skull! :)
A - Yes, tackar! Hm vet inte riktigt vad jag ska berätta om oss, men ni kan ju ställa frågor så kan jag svara. Tack sötnöt! 

Q - vem är den andra tjejen på bilden längst ner? :)
A - Det är Thea! 

Q - Du har ett grymt fint ansikte men skulle du inte kunna klä dig i lite mera "bekväma" kläder kanske? :)
A - Åh tackar! Antar att jag kände mig bekväm i en klänning då vi bara skulle ut och fota och inte gå runt så hela dagen. :) 

Q - Vad är din instagram? :)
A - Irrees 

Q - OMG KLÄNNINGEN VART HAR DU KÖPT DEN
A - Du får fråga Moa Wetterdal, det är hennes klänning. (:

Q - Jag följer sig på ig! Haha iaf så har du ju kille men vrf lägger du aldrig upp bilder med honom och du pratar inte heller ofta om honom? Är bara nyfiken, såå fin du är- drömutseende! Hoppas du har det bra ! Btw va inte du i Grekland, haha dy skrev ju äntligen framme osv! Puss på dig 
A - Jag vet inte, vi har bara inte tagit några.. Vet inte vad jag ska säga om honom och bloggar ju dåligt överhuvudtaget osv så kanske darför. (: Tack så mycket! Hehe jag skåjade bara lite.. Puss! 

Q - hejj, tänkte bara fråga.. gör du designer till nattstad? :D
A - Nej det gör jag inte, tyvärr..  

Q - En fråga bara, när du festar och blir "full" tar du av dig linserna då? Eller sover du med dom? Går de bra då? :)
A - Alltså har väl hänt att jag somnat med de på men de kan jag göra även när jag somnar nykter. Men oftast tar jag ut de även om jag är onykter. Det går ju bra bara att de samlas "gegga" i ögonen på morgonen och såklart är det inte bra att sova med linser. Och för att folk inte ska fråga nu så NEJ jag har inte färg linser utan ser bara dåligt så de är genomskinliga. ;) Haha. 

Q - Hur mycket kostade väskan?
A - 2200 :- 

Q - redigerat ögonen? haha
A - Nej, instagram effekt.


Min början av påsklovet
// Allmänt

Eftersom jag inte bloggat tänkte jag uppdatera nu när jag har tid! Iallafall så startade jag påsklovet och träffade Johanna och Julia, vi åkte till Huddinge och hade några planer men planerna krashade.. haha. Så vill inte ta upp detaljer men kan säga att vi åkte dit i onödan. Men jag träffade Matilda och sov där! På morgonen dagen där på så åkte vi och solade solarium, fixade oss och sen åkte vi hem till Kevin i Christophers klass och var med de 2, Robin, Sebbe, Leo och Linus. Vart en jätte lite galen kväll, men iallafall hämtade mamma mig sen och så åkte vi till mig och sov där. På morgonen åkte vi och solade solarium igen, sen åkte vi mot Matilda men blev fast utanför Ica och solade och vi gick runt i centrum i en timme. Sen gick vi till Matilda, sminkade oss lite och jag åkte hem till Christopher och sov över där. Vi gjorde egentligen inte så mycket men vi hade det mysigt iallafall. På morgonen åkte jag och Matilda och gymmade, sen gick vi till NK där jag fick med mig en Michael Kors väska. Äntligen! Trodde faktiskt inte jag skulle köpa den när jag var på väg in att kolla. Har funderat på 2 färger och varit ganska bestämd på att köpa en lysrosa men eftersom den inte finns i Sverige fick de bli en mörkbrun! Jätte fin den med. Sen åkte jag och sov hos min halvsyster. Vaknade, gjorde inte så mycket igår utan var på påskmiddag och träffade Matilda efter den. Vi åkte till hennes pojkvän där Vicktor var så hängde lite med de och någon Filip sen 2 st jag inte har någon aning om vilka de är. Haha lite akward. Sen igår sov jag och Matilda här hos henne och nu ska vi snart dra och sola eller om det bara blir jag. Vet inte riktigt än, nu ska vi planera för dagen! Puss.

Första dagen då vi fick lov, sov hos Matilda.


Började fredagen med en wifey frukost gjord av våfflor, smoothie, juice, banan, sylt osv. Bilder från när vi var hos Kevin med killarna bilden under och söta jag och Matilda på bussen på väg hem. 

Lugn lördag då vi båda var ganska trötta efter fredagen. Solade solarium + sov hos Christopher.


Gymmade söndag morgon, köpte väskan och träffade på Wille från Wild kids på vägen hem på plattan, fastnade i Rmms video också. Denna kväll sov jag hemma hos min halvsyster. 


Teckningarna fick jag av min söta kusin och hennes kompis igår på måskmiddagen. Bilderna i mitten är innan vi gick till Matildas pojkvän, bilden till vänster längst ner från när vi var där. Jag & Vicktor på bilden och den sista bilden innan vi skulle sova. 

Långt inlägg, hoppas ni orkar läsa! Ska försöka blogga oftare så att inläggen slipper bli så här långa. Puss.