Julklappstips kille
// Tips

1. Parfym & deo från Ralph Lauren. 2. Super snygg mössa från Henri Lloyd. 3. Grå tröja från Morris. 4. Skor från Ralph Lauren, like them! 5. Jätte fin väska från Henri Lloyd, finns i flera färger t.ex blå. 6. Klocka från Daniel Wellington.

Är inte så van vid att göra "kill collage", men jag tyckte ändå det blev väldigt bra tillslut. Så jag hoppas det hjälpte någon av er som ska köpa julklapp till en bror, pojkvän eller så. Kramar på er!


Lipstick from Bobbi brown
// Shopping, Skönhet & ytligheter


Det här var vad jag fick med mig igår ifrån stan! Ett läppstift och en läpp penna från Bobbi brown i färgen Pink nude 20. Riktigt snygg färg som går att ha till vardags. Visar bild när jag har de på läpparna nån annan dag, kisses.


Outfit for a shopping day
// Allmänt, Outfits


Stickad polotröja - Salt / Jeans - Dr denim / Väska - Michael Kors / Skor - Fejk uggs

Idag har jag träffat Linnea inne i stan. Gått runt i butiker, kollat lite julklappar osv. Sen åt vi på donken, vilket inte kändes bra då jag fuskat från den kost jag äter i två dagar i rad.. Skärpning! Visar lite jag fick med mig imorgon, kram!


Zumba pass
// Allmänt

En väldans bildbrist..

Igår körde jag och Johannan Zumba som finns som gruppträning på vårat gym. Gud vad kul det var! Över förväntningarna, kommer lätt fortsätta gå på de. Känns så bra att träna kondition och svettas samtidigt som man gör något man tycker är kul. Lite roligare än att springa på ett band liksom. Men ja, det var lite svårt med alla rörelser nu första gången men de lär man sig nog efter ett tag, puss!


Bio och middag
// Allmänt

Idag har jag och B kollat Mockingjay! Vart lite besviken faktiskt då jag kände att det inte "hände" så mycket och att filmen inte kom någon vart. Får hoppas på att del 2 blir bättre! Efter filmen gick vi och åt på Jensens beef house. Det blev en väldigt mysig Söndag helt enkelt!


Nike free run
// Shopping

Har köpt mig dessa snyggingar! Nu känns det ännu lite roligare att gå till gymmet. Älskar att ha snygga tränings kläder och måste verkligen införskaffa mig mer. De finns att köpa på stadium för 1099:-.


Satt igång träningen
// Allmänt

Har äntligen börjat gymma igen! Och den här gången känner jag mig mer motiverad än tidigare. Gillar gymmet mer, röker inte (vilket gör allting mycket skönare) och jag känner mig helt enkelt mer taggad. Tränade rygg och mage idag med Johanna. Super bra att hon som gymmat där längre kan visa mig hur alla maskiner funkar osv. Imorgon blir det gym igen och jag tänke köra axlar och armar.


Todays outfit
// Allmänt


Linne - Nelly / Kofta - HM / Jeans - Dr Denim / Skor - Nike air force


Julklappstips till tjej
// Tips

1. Produkter från VS i ett jätte lyxigt paket. 2. Super snygg plånka från Marc By Marc Jacobs.
3. Uber gulligt nattline från Hot Anatomy. 4. Guldig klocka från Michael Kors. 5. Doftljus från Volupsa

Perfekt att önska sig själv i julklapp eller köpa till en vän, syster eller flickvän. Hade gärna haft allt under min gran, men tyvärr är jag så tråkig att jag endast skriver pengar på min önskelista hehe.. 


Question/Answer
// Q/A

Q - Åh vart har du köpt dina skor?
A - Köpte de förra året på Belle shoes, så tror  tyvärr inte att de finns kvar.. :(  

Q - 
Går du fortfarande på LCHF? Hur va den dieten och funkade den? Du ser mycket smalare ut i alla fall!
A - Ja men inte strikt. Jag har ju inte så mycket att gå ner, men man ser skillnad väldigt fort. Känner mig piggare, hälsossammare och har aldrig ont i magen/mår illa eller så. Aldrig uppblåst mage heller. Rekommenderar verkligen! 

Q - Hej! Vad roligt att du skaffat ett jobb. Jag undrar vart det är du jobbar och hur du fick jobbet?
A - Hej! Ja verkligen. Jag jobbar på Mc donalds och jag sökte via deras hemsida. Efter det fick jag gå på jobb intervju och sen fick jag jobbet.

QÄr det där i jordbros spring spår?
A - Nej det är det inte. 

Q - Kan du göra ett collage med saker man kan önska sig i julklapp , eller vad du önskar dig i julklapp ? :)
A - Absolut! Jätte kul när ni säger vad ni vill läsa om. :) 

Q - Går du på teater? kan du berätta mer om det i ett inlägg? :)
A - Nej det gör jag tyvärr inte!

Q - Vilken affär köpte du jackan på?
A - Köpte den sista modellen och de skulle inte få in fler. Men här finns den att beställa och här finns en liknande också som säljs i både svart och beige.


Frukt till frukost
// Allmänt

Det här blev min fruost idag, hur gott? Åh blir påminnen om sommaren när jag äter jordgubbar. Men det finns så mysiga saker med höst/vinter med. Jag är sjukt sugen på att köpa julpyssel och sitta inne en dag och göra julkort. Tycker det är hur kul som helst. Kram på er!


Fresh up
// Allmänt

Alltså I hate being sick. Missade teatern idag som jag hade sett fram emot och har istället mest legat i sängen med datan i knät. Även gjort ansiktsmask och använt min nya bodylotion som luktar sååå gott. Till imorgon var gym planerat och jag har varit taggad hela veckan men de ser inte alls ut att bli så tyvärr. Iallafall, trevlig kväll på er!


Jobb på schemat
// Allmänt

En bild från när man kunde gå runt i klänning, ååh. Idag har jag känt mig lite förkyld, vill bara ligga hemma men de står jobb på schemat. Tycker ju det är kul att jobba iof, men är så trött och har en massa träningsverk från gårdagens gympass. Nä till det mer positiva, imorgon ska vi på teater med klassen i stan. Är faktiskt taggad, tycker det ska bli mysigt. Sen är det helg för min del, woopwoop! 


Glitter linne
// Shopping

Köpte den här förra veckan när jag var inne i stan med mamma. Har ett likadant fast i blått. Passar perfekt till fest med en strapless bra under, ryggen och axlarna blir så fina! Köpte det på bikbok för 300kr. 


New year's eve
// Mode

Svart guldig klänning - här / Svart klänning - här / Guldig klänning - här / Päls jacka - här

Fyra plagg jag tycker passar perfekt till nyår! Det får ju gärna vara en massa glitter och guld. Skulle gärna ha alla tre klänningar men har fastnat lite extra för den första. En pälsjacka och rött läppstift till den sitter som pricken över i:et. Den hel svarta klänningen skulle jag piffa upp med ett par färgade glitter skor. Åh ska bli så kul att köpa sin nyårs outfit!


En god frukost
// Allmänt

Det här blev min goda frukost, mums! Drack en smoothie till det också, så bättre kunde det inte bli. Hade sovmorgon idag och bara en lektion. Så nu tänkte jag bara ligga och slappa tills 3 då Alma slutar, super skön start på veckan! 


New jacket
// Shopping

Har nu köpt min vinterjacka, wiho! Skönt att ha det överstökat, nu slipper jag frysa. Har köpt den nya Hollies jackan Chatel. Så nöjd, älskar guld detaljerna och den är så varm och skön. För 3100:- blev den min. Hoppas ni haft en mysig helg!


Kusin vitamin
// Allmänt


Alltså look at this cute little baby! Har då kommit en ny liten familjemedlem som jag fick träffa idag. 5 dagar gammal och har aldrig sett något mindre eller sötare. Waow! Ville inte släppa taget om lillen.. Så söt!


Work on work
// Allmänt

Hej på er! Inatt satt jag och B båtvakt, sov på ett träbord.. Inte så nice. Vaknade runt 11 och skulle åka till stan, men fick ett meddelande så ska hoppa in och jobba idag istället! Har därför bråttom, så hinner inte skriva så mycket mer. Kram!


Autumn wanties
// Mode



Halloween
// Allmänt

Hej babes. Jag vet att jag suger på att uppdatera, men så får det vara nu. Har skola och jobb att prioritera. Lovet borde varit till för att ta det lugnt men jag känner att jag stressat igenom mig veckan. Tyvärr. Men har hunnit träffa vänner, fira halloween och shoppa lite. Så jag är nöjd, hoppas ni har haft ett härligt lov.