Seg dag..
// Allmänt

Ja denna dag har varit väldigt seg enlgit mig.. Men efter skolan kom Fia och Linda hit och är fortfarande med de. Vi lagade mat, så är proppmätt. Träningen ikväll men vet inte om jag ska gå än. Jätte kul att flera deltagit i tävlingen och ni som inte gjort det än borde verkligen delta. Deras bikinisar är super snygga. Kramis!


Tävling - Vinn en bikini från To Die For
// Tävlingar

Detta är min favorit, in och kika på alla deras bikinis här

För att vara med och tävla om en valfri bikini från To Die For: 

• Följ @todieforswimwear på instagram, om du inte har ig så gilla deras facebook sida. Det gör du här
• Kommentera vilken modell du skulle vilja ha och storlek, glöm inte fylla i mail så vi kan kontakta dig om du vinner!

Sprid gärna tävlingen genom att lägga upp en bild på ig och tagga #tävlingirres och @irres. 
Tävlingen avslutad


Uniq one
// Shopping, Skönhet & ytligheter

Efter att spendera hela dagen i stan så var detta de enda jag fick med mig hem.. Hittade inte alls något jag tyckte om. Men vidare till hårprodukten! Den finns att köpa på nästan alla frisörsalonger och ska tydligen vara jätte bra. Det är som ett balsam man sprayar på efter man duschat. Det återfruktar hår och slitna toppar, skyddar mot värme produkter som plattång, fön osv, gör håret lent och håller färgat hår kvar. Hur bra? kostar även endast 150:-. Berättar vad jag tycker senare när jag användt den ett tag! Kram. 


Sweater and skirt
// Outfits

Obey Sweater - Virsa / Kjol - Hm / Skor - Belle shoes 

Detta har jag haft på mig idag, tills nu. Har fått fondation fläck på tröjan och kan därför inte ha den längre och de lär väl börja bli lite kallare snart så då blir det lång byxor. Har ställt om min dator eftersom det var virus på den och har därför inte kvar mitt photoshop så använder en as kass sida för redigering. (ska försöka fixa detta) Sen hade vi även Fia som fotograf och kan inte säga att hon är den bästa. ;) 


Jag och Fia
// Allmänt

Hej sötnosar! Just nu är jag med Fia, vi har precis ätit och ska snart röra oss mot Handen så ska vi åka och möta upp Emma. Båda vi har träning ikväll, fast jag är inte säker om jag ska gå på den.. Gick så sjukt dåligt igår, fick även astma vilket var jobbigt. Men nu har vi lite brådis, see you later! 


Lite nytt
// Shopping

Vann 3000:- förut på en bloggtävling på den här hemsidan. Nu har jag fått pengarna, men ska försöka hålla i lite och inte göra av med allt direkt.. Har mest problem med toppar och tröjor just nu, känns alltid som jag inte hittar nåt att ha på mig. Så igår inköpte jag mig två nya! Plus en rolig grej jag och Alma köpte som ni kommer få se i helgen.
Obey tröja från Virsa
Korallfärgad tröja från Bikbok (tyvärr framhävs inte den fina färgen på bilden)


Question/Answer
// Q/A

Q - Hur och varför fick du dessa jobb? betalade du dom eller ska du vara med på någon hemsida med dessa bilder?
A - Fått den frågan lite överallt.. Vi fick kontakt via mail då båda vi var medlemmar på en hemsida, där hon var som "fotograf" och jag som "modell". Fotografen behöver bilder till sin portfolio och likadant för de modeller som är medlemmar. Jag ville dock mest ha bilderna till bloggen och tyckte det var en kul grej! Efter att jag laddade upp bildern har flera hört av sig och vill samarbeta med mig och tror nästa fotografering blir inom en månad, så kul. (Alltså betalar ingen någon eller får betalt). Bilderna syns på hennes foto hemsida och make up artistens.  

Q - Shit va fin design o sånt, vem har gjort den?
A - Tack! Det är Ena, tryck här

Q - Jättefint! Vart är jackan ifrån? :D 
A -
Tack, den är från Lindex. Älskar den!

Q - Varför träffar du inte din pappa så ofta? Vart bor han?
A - Han bor i Grekland, därför träffar jag han oftast bara på sommaren men har han vart här i Sverige nyligen så i år blir det nog två gånger.

 Q - Vad tycker du om Nike Air Force? Och tycker du det ser bäst ut med låga eller höga? :)
A - Jag tycker det är snyggt, tror jag tycker låga ser bäst ut. 


Q - Vad kostade trosorna? :)
A - De kostade mellan 60-80 kr st, men det var även tre för två.


Tips för hälsosammare hår
// Skönhet & ytligheter

Tänkte ge lite tips för bättre hår. Inte för att jag själv varit någon expert på mitt egna hår och varit riktigt slarvig med att ta hand om de. Nu har jag dock blivit tvungen då mitt hår har blivit jätte slitet och torrt. 

• Hårinpackning borde användas en gång i veckan! och jag vet att detta är en utjatad punkt på alla hår inlägg som finns på alla bloggar. Men de är så enkelt och värt att ta en hårinpackning en gång i veckan för att hålla håret mindre slitet.

Värmeskydd är super viktigt för dig som plattar håret/fönar det varje dag. Det är väldigt dåligt för håret egentligen att använda sig av sånt hela tiden och därför är det minsta man kan göra att spraya på lite värmeskydd innan.

Färre duschar töntigt va..? att de sliter på håret när man duschar. Men så är det! Iallafall om man tvättar håret för ofta. Så försök att hålla er till varannan, var tredje dag ungefär och duscha bara kroppen de andra dagarna.

• Mindre schampo och mer balsam. Schampo öppnar upp håret och balsam sluter det. Jag vet inte om ni hört talats som balsam-metoden. Då använder folk bara balsam! Jag själv använder schampo varannan dusch ungefär, eller försöker iallafall. (svårt efter träningar osv då håret kan vara väldigt smutsigt och flottigt)

• Bra mat för håret är jätte bra om du du vill få starkare och friskare hår. Jag försöker äta ägg varje morgon då det innehåller järn som ger hårsäckarna syre. Spenat, broccoli, grekisk yoghurt och lax är också bra alternativ! 

Tvätta hår botten ordentligt, många som glömmer det. Men det är ju faktiskt från hårbotten som nytt hår växer ut och därför är det viktigt att även ta hand om denna del. Massera hårbotten för blodcirkulation som i sin tur stimulerar hårsäckarna och hjälper ditt hår att växa snabbare och hälsosammare.


Vinnaren av tävlingen
// Tävlingar

Vinnaren av tävlingen är... Ewelina Edberg! Grattis, Jessica kommer höra av sig till dig på facebook. Hoppas du får bra bilder som du blir nöjd med. Till alla andra som deltog, jätte kul att ni var med och de kommer fler tävlingar! 


Some stuffs about the blog
// Allmänt

Jag sitter alltid och tänker hundra tankar kring bloggandet.. Men utför aldrig de sedan, utan skjuter bara upp på det hela tiden "jag börjar i sommar" osv. Men idag har jag och Alma suttit och snackat en massa bloggande, olika inlägg som skulle vara kul att göra, videobloggar, även lite grejer vi skulle kunna göra tillsammans. Har även snackat med Ena, som gjort min design och även ska göra min nästa. Så nästa helg ska vi ses på en fika, snacka om designen och även fota till den nya headern. Är så sugen på att börja blogga på allvar igen, men jag vågar inte lova något. Kramis!


Senaste i mitt liv
// Allmänt

Hej på er! Jag måste nog vara världens sämsta bloggare just nu. Ej rört min systemkamera på två veckor och inga seriösa inlägg knappt. Måste bli en ändring på de, men är så sjukt sugen på ny design. Senaste tiden har jag varit mycket med Alma och Fia. Igår var jag på ett krök som sög. Pappa och Venizelos åkte till Grekland igår så nu är det bara jag och mami. Jag har målat om i mitt rum och ska antagligen fixa nya möbler osv snart. Ikväll ska en vän sova hos mig, Kram!

Följ mig på instagram för mer uppdatering : Irres


Hemma hos Alma
// Allmänt


Hej sötnosar! Glöm inte att delta i tävlingen under. Är hemma hos Alma just nu, men hon är inte här för hon tränar de yngre. Vårna träning börjar halv 8 tror jag..? ska inte vara med utan kolla på. Här har ni en bild med den nya hårfärgen. Vad tycker ni? Ska duscha snart tror jag. Hoppas ni har det bra, puss!


Tävla om en fotografering med Novasphoto
// Tävlingar

Jag har blivit fotad av Jessica (Novasphoto) och så här går det till. Det börjar med att Jessica kommer skicka ett mail till dig med lite saker du måste tänka på innan fotograferingen. Ni kommer även pratas vid lite om datum, tid, kläder, mötesplats osv. Det kommer även vara en makeupartist med, som börjar med att sminka dig. Det kan ta 2 till 3 timmar, beror lite på vad det är för sminkning. Efter det fotas du i ca en timme och du får hjälp med poser osv av Jessica. Kan vara svårt i början med blicken mm men det blir bättre och bättre!
Detta är en av mina favorit bilder. Jag tyckte både det var kul och blev väldigt nöjd med resultatet! Kände mig väldigt bekväm och att jag jobbade med trevliga människor. Jessica är väldigt duktig som fotograf och på redigering, så bilderna blev super! 

Du vinner alltså en fotografering med Jessica - Novasphoto och får fem bilder. För att vara med och delta:
• Gå in och gilla Novas photo på facebook, det kan du göra HÄR
• Kommentera inlägget att du med och tävlar.

För större chans att vinna: Dela det här inlägget på fb, lägg upp bild på det här inlägget på insta och tagga #tävlingirres eller skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg. 

Lycka till nu! - Ps. glöm ej skriva din mail så jag kan nå dig ifall du vinner. Tävlingen avslutas om ca 1-2 veckor. 


Toni and guy
// Allmänt

Slingade håret ännu blondare igår! Även denna gång på Toni and guy. Riktigt duktiga. Blev dock ingen jätte skillnad, men vill inte heller bli blond för fort. Vet ej hur blondt jag passar i än. Nu kommer jag ha den här hårfärgen tills precis innan sommarlovet. Mitt hår har blivit torrt och måste även köpa produkter till de. Kram!


Tävling kommer strax
// Allmänt


Fotograf: Jessica Casanovas - Novasphoto Makeupartist: Fanny Egerfält

Hej! Lite tid för bloggen nu då nationella prov pågår, gjort tre st nu den här veckan. Plus att min pappa är här i Sverige och jag vill spendera så mycket tid med han som möjligt. Över är en bild från fotografering nr 2 som jag blev jätte nöjd med! Kommer snart ha en tävling här på bloggen, någon som kan gissa vad det är för tävling? kram!


String från Accessoariez
// Shopping

Hur söta är inte dessa? träffade två vänner på sportlovet som hade köpt trosor från Accessoariez och gud vad söta de var. Så när jag var inne i stan nu på lovet med Matilda var jag tvungen att gå in och ta en titt. Var 3 för 2 så det var ju extra bra. Ni borde verkligen ta en titt i deras butik!


Pappa kommer till Sverige
// Allmänt


Snygga va? haha, kan skylla på att bilden är gammal. Till saken, min pappa kommer till Sverige på måndag pga personliga skäl. Jag är jätte glad för det! Att få träffa han och att han kommer till Sverige så han kan få se hur jag har det här, hur jag bor och träffa Alma t.ex. Men mest av allt att få tid med han! Sen skulle saker också kunna bli mer komplicerat eftersom pappa och mamma har olika regler, pappa är lite strängare så nu blir det inge mer stökigt rum eller festande under 2-3 veckor. Ha det bra.