Önskelista - tips
// Tips

Några har frågat om jag kan göra ett collage med vad jag önskar mig i julklapp. Jag önskar mig bara pengar så skulle bli ett tråkigt inlägg, men här är tips till vad ni kan önska er! 

1. Någon klänning från Nelly.com, någon ni kan ha till nyår t.ex. 
2. Smink är alltid kul, ögonskuggor kanske? Naked palette är en favorit hos många!
3. Jfr.se har de absolut snyggaste mössorna med tryck, och de är super snyggt.
4. Någon klocka från Marc by Jacobs eller MK.
5. Ett VS set är alltid kul att få. 


Jag och Alma lagar pannkakor
// Allmänt, Videoblogg

Hur duktiga är vi inte? 



Dagens planer & lite om igår
// Allmänt

Mitt minneskort är hos Alma därför får denna cam bild duga
Igår var jag med Rebecka och Alma. Vi hamnade lite överallt! Spånga, tensta, tc osv.. Vi sov hemma hos mig, trångt och inte mysigt alls då jag blev den som fick sova utan täcke.. Tjejerna hade någon tendens att hålla fast täcket när jag försökte dra i de, haha! Vi har nyss gjort pannkakor, kommer video typ nu. Ska klä på mig och börja röra mig mot kusinerna i Vällingby, min små älskade troll. Ikväll blir det antagligen fest, kram.


Visar lite nytt
// Videoblogg

Tröja - Bikbok / Kjol - Vero moda / Skor - Belle shoes / Sjal - Belle shoes / Kjol - Nelly.com 



Träningstips
// Träning & kost

Tänkte komma med lite små träningstips här. Jag har ju nyss börjat träna igen två gånger i veckan med Nogghor som jobbar i våran skola. Han är riktigt biffig han! Han pushar en till 100% och har aldrig haft sån träningsverk som jag fått efter de träningar jag kört med han. Så här kommer lite tips:

Personlig tränare är grymt bra sen förstår jag om de inte är så många i vår ålder som använder sig av de då man kanske vill bestämma själv plus att det kostar pengar. Men vill man verkligen träna till max på gymmet är de super bra, då får du all hjälp du behöver så du gör övningarna rätt, lär dig nya övningar och blir pushad till max. Då kommer du verkligen inte lata dig och träningsverk ingår vilket vi gillar!

• Snygga träningskläder är något som står med på allas lista och kanske är lite uttjatat men de hjälper. Får en att känna sig mer fräsh och taggad. Att införskaffa sig några nya tränings tights eller linnen får en att vilja träna och få använda de. Man känner sig mer sportig då också och de är en underbar känsla.

• Variation av träning kan nog kännas viktigt för många. Gymmet blir lätt uttjatat när man gör samma sak varje dag.. Då är zumbapass smart. Även paddling med någon kompis eller kanske sin mamma/pappa så man får spendera tid med de under sommartid är bra. Finns mycket. Powerwalka och gå ut och springa är enkla saker man kan göra ofta.

Träningsvideos ifall man nu inte skulle känna sig motiverad av att sätta sig och göra situps hemma t.ex. Träningsvideos gör en då lite mer motiverad, och motivation vet vi alla är viktigt för att lyckas. Så leta runt lite på nätet efter bra videos, kanske hittar ni någon favorit kanal på youtube med en massa bra videos. 

• Öka försiktigt med träningen. Många köper gym kort och börjar med att träna fem gånger i veckan och kör slut på sig själva. De är inte alls bra. Då tappar man orken och de är lätt hänt att man sen istället slutar med träningen helt för att man är helt slut körd. Så börja med 2 gånger på gymmet kanske och sen kan ni lägga till att ni går ut och springer någon dag i veckan också och sen även lägga till ett gympass. Kör hellre lite träning i början istället för att gå från att aldrig till träna till träning varje dag. Då tappar man all energi. 
 Hoppas ni gillade tipsen! Ska försöka ge träningstips oftare.


Ain't no wifey
// Mode


Älskar linnet från Ginatricot och de passar pefekt till Dr Denim jeansen. Älskar dessa mössor med tryck på, dock är min favorit nog den med "vouge" eller "boss". Även funderat på att klicka hem dessa skor från Fanny Lyckmans kollektion men är nog inte rätt årstid för dessa skor.. Hugs! 


Hej babes
// Allmänt


Ville bara uppdatera lite eftersom jag inte har gjort de på väääldigt länge. Idag har jag varit först i Haninge centrum och träffat några där, sen åkte jag till Farsta C med Ahmet och så köpte jag skor och en sjal. Skulle även köpa en tröja men råkade glömma mitt kort på Mc donalds, när jag insåg att jag glömt de där och gick dit för att hämta de så sa de att man behövde visa leg av säkerhetskäl. Sög ju! Men nu är jag hemma hos Alma, sover här inatt. Vi ska snart kolla på Paradise hotel, vet att de redan börjat men vi kollar från datan. Godnatt och kramar. 


Söndagsångest
// Allmänt


Måste det vara skola imorgon..? Orkar verkligen inte... buhu. Vaknade iallafall för ungefär en och en halv timme sen och har sen dess bara kollat på tv. Ska nog hoppa in i duschen snart för är helt förstörd sen igår. Var med Alma, Simon, Becka, Andree osv och jag och Becka kom hem till mig ungefär 6 imorse. Nu ska jag kolla ifall jag skulle sova hemma ikväll, kram. 


Läggdags strax
// Allmänt

Träffade Moa och Amanda idag, men vi hann inte vara så jätte länge eftersom att de skulle ha zumba. Såg de dansa lite, jätte duktiga är dom! Nu är jag hos Alma. Like always.. Sover här inatt igen. Måste fixa en bild med henne btw så ni får se vem tjejen jag spenderat så mycket tid med är.  Nu ska jag väl surfa runt lite på nätet, sounds like an old man.. Hugs!


Dagens klädval
// Allmänt, Outfits

Skjorta - Hm / Jeans - Dr Denim / Väska - Michael Kors / Skor - Hunters / Armband - (...) 

Nu är jag i Almas skola, ska alldeles strax börja åka mot Moa. Vi har inte träffats på ett bra tag så ska bli riktigt kul. Vi får se om inspelningen blir av men är inte säker på om vi skulle göra det eller ej. Ikväll kanske Alma sover hos mig.


Vitt, beiget & brunt
// Mode


Päls - Monroe - / Väska - Michael Kors / Jeans - Lexington / Tröja - HM / Skor - Australia UGG / Klocka - Michael Kors

Gosh blir kär. Ljusa färger är så fint och gör outfiten så stilren. Löööve it!  


Cozy time
// Allmänt


Hej babes! Har det as mysigt hemma hos Alma just nu, hon är i duschen och jag har kollat ett avsnitt på Gossip girl och druckit varm choklad. Nu tänkte jag kolla runt lite kläder på nätet eftersom jag inte alls är trött än. Sov så gott alihoppa!


Todays plans
// Allmänt

Just nu är jag i skolan, den här veckan har alla andra prao men jag ska plugga ikapp. Imorse vaknade jag redan vid 6, gick hem till Alma så fixade vi oss tillsammans och så tog hon även några bilder lite snabbt. Har klackskor idag, haha blir lite jobbigt i benen! Efter skolan ska jag nog träffa Matte och har inte bestämt så mycket mer. Men nu behöver jag plugga.


Nu kom nörden fram
// Allmänt

Hejhej! Hela helgen har spenderats med Alma och har sovit över här nu båda dagarna. Igår köpte vi massa chips osv men åt inte upp hälften ens. Nu har jag sminkat mig lite grann och ska snart få schuss hem samtidigt som Alma ska på match. Har inte rökt på över ett dygn nu, hur bra? har ju nämligen tagit ner på rökandet och nu är de noll cigg per dag som gäller. Så vi får se hur länge jag klarar de, lovar att skriva ut om jag misslyckas och tar en vare sig de är redan imorgon eller om de tar 1 månad. Ska iallafall försöka! Kramisar.


Dream outfit
// Mode

Jeans - J brand / Jacka - Jofama by Kenza / Väska - Michael Kors / Tröja - Nelly.com / Mössa - Boy London

Gillar outfiten starkt. Tshirten och mössan har lite streetstyle vilket jag börjat digga nu på senaste tiden och jeansen, jackan och väskan är lite mer classy och girly. Väskan sticker ut och ger klädseln färg. De här skulle jag själv helst matcha med converse men även uggs skulle vara fint. Mössan alltså - ge mig. Vad tycker ni?


Sen frukost
// Allmänt

Godmorgon finisar! Ja vi vaknade väldigt sent. Och nej, vi tog absolut inga bilder igår - bara med mobilen. Andree, Robin och Simon åkte härifrån för kanske 1 timme sen och nu har jag och Alma gjort frukost. Planerna för idag är väl lite oklara, vi vet inte riktigt om den ska spenderas tillsammans än. Ha en bra lördag! 


Äntligen fredag
// Allmänt

Hej babes! Äntligen fredag, hur skönt? kom jätte sent till skolan, kom typ till sista lektionen då fikan nyss var slut.. Typiskt.. ;) Men var tvungen att reda ut lite saker, verkligen super viktigt. Åkte till haninge c efter, umgicks med Felicia och träffade lite annat folk. Efter de så kom Simon och Andre, Simon åt mat (jag fick de som blev över, hihi). Nu är jag hemma hos Alma med de två plus Robin och Kelly. Nu ska vi ut och basta, ska försöka ta lite bilder. Kramisar!
På grekisk resturang


Toppar från Bikbok
// Mode


Var inne på Bikbok idag och hittade massa snygga plagg. Linnet längst till vänster är ett av de som ligger lite extra på wanties listan. Fanns även en supersnygg vit turtleneck tröja som jag hade köpt om jag hade haft pengar med mig. In och kolla, massa kläder för fest! 


Wayne's coffee
// Allmänt

Hej på er sötnosar! Sitter just nu i stan och fikar med Filippa. Vi vänar på att Oliwer ska sluta jobbet så åker vi hem till dom sen. Dagen i skolan har väll varit helt okej, men hände en del saker också. Men nu verkar det vara uträtt! Har en hel del plugg tills på onsdag så imorgon lär hela dagen nog innebära plugg. 


Lauren Curtins sminkvideos
// Tips

 
Måste tipsa om den här tjejen! Tryck på videon för att komma till hennes kanal. Grymma sminkningar, har kollat på en massa! Man blir helt besatt.


Jag suger
// Allmänt

Ja Irene, du är värdelös på att blogga. Kom på en jävla taktik för att hålla updaten uppe, motivitanon på topp och massa knep till bilder du kan ta under dagarna och lalala.. Ja, måste helt enkelt lista ut hur jag ska få de här att funka! Kramisar.


Sliten & sjuk
// Allmänt


Har haft en skit rolig vecka med massa kopmisar och festande. Även träffat på nytt folk som jag börjat umgås med. Igår så var vi några som krökade och jag är helt överförkyld idag. Kan inte svälja, kunde knappt andas när vi skulle sova och har ont i öronen. Så kommer antagligen få pencelin. Kul att missa kvällens halloween fest som antagligen hade blivit den bästa, menmen... Inget val riktigt. Nu ska jag och Robin gå ner och göra frukost, puss!