Tillbaka från stranden
// Allmänt

Pappa väckte mig imorse och så åkte vi till stranden han jag och Soulla! Det var jätte mysigt i början men sen tröttnade jag och blev hungrig... Så åt vattenmelon och kusinen kom och gjorde mig sällskap. Jag längtar helt galet mycket till Annie kommer! Ska bli superduperduper kul. Ikväll ska vi på någonting, inte förstått vad de är en men får väl berätta efter när jag har tid. Tror de kanske är någon uppvisning från min kusins skola eller något? Har ingen aning kan ha helt fel. Ska kolla på The vampire diaries nu men hoppas ni har det bra i Sverige! Puss. 


Question/Answer
// Q/A

Q - Fyller år i sommar och vet inte vad jag önskar mig kan du göra ett collage på tips ! Och sen tips för vad man kan köpa till mamma/pappa/syster/bror & kompis ?
A - Jag kan inte göra collage härifrån Grekland... Men jag kan fixa när jag kommer hem till Sverige vilket är om 3 veckor.. Haha! 

Q - Har du en vs bikini? Isåfall vilken storlek har du i den? (Såg en bild på insta)
A - Yes. Jag har faktiskt ingen aning! Men kan nog fråga mamma och återkomma till det senare, den är lite för liten iallafall. 

Q - Skulle vara kul om du gjorde ett inlägg om dina förebilder !
A - Det kan jag nog fixa, tack för tipset!

Q - Hej! Älskar din blogg. Men jag undrar du har ju .se istället för blogg.se. Hur fick du det så? För jag köpte en domän på Binero och när jag försöker lägga in det i min blogg så fungerar det inte. Minns du hur du gjorde? :/<3 Kram!
A - Kan hjälpa dig om du hör av dig till mig men kan inte förklara... complicated. Haha! 

Q - herregud du liknar ju en yngre version av jessica simpson! vackra människa o:
A - Haha tack! Tycker jag inte själv men tack. ;) 

Q - Får man köpa bacardi breezer där fast man är 15? :)
A - Yes!

Q - Sjuukt fin kjol! Vart har du köpt den?
A - Tack! På Hm faktiskt! 

Q - Vad sa killarna som var på?
A - I början var de jätte trevliga osv, fast man märkte att de försökte "haffa" lite smått. Sen tillslut sa den ena, Irene kom så ska jag säga nåt. Jag ba aa? Han ba, kan du säga till din kompis att göra något med Giorgis. Jag ba skrattade och sa nej, sen de ba "varför?". Jag ba skrattade och sa "Nej, alltså jag vet inte hur det går till i Grekland men i Sverige gör vi inte så, hon känner inte han". Typ så. Och efter de gick vi därifrån och snackade inte med de igen. De tror ju att turister är "enkla"... Så man får visa de att de har fel helt enkelt! 

Q - Varför tog du bort det förra inlägget?
A -Nej min bror "bloggrape" mig, skit kul...

Q - Varför tog du bort det förra inlägget?
A - För att det inte var jag som skrev de.

Q - festade du i dom där kläderna..
A - Ja!


Grym kväll
// Allmänt

Jag och kusinen var ute på club inatt, Awesome! Och ja, nu kommer säkert massor av kommentarer om att jag är för liten för sånt här osv men jag drack i samma mängd som jag gör på en vanlig fest eller krök. Jag gör ingenting med killarna som är så mycket äldre än mig utan jag dansar bara & träffar folk liksom! Det var riktigt kul iallafall, alla trodde jag var runt 20-25. De trodde inte på mig när jag sa 14... Rätt kul! Kom hem runt 4 imorse så nu har jag sovit bort hela dagen. Jag var så sugen på att åka till stranden med min kusin men hon skulle jobba 2 och vi hann ju inte innan för då sov vi.. Synd! Aja, ikväll blir de barbieque grejsimojs. Puss! (killen hon pussar är hennes pojkvän) 


En kväll i Chania
// Allmänt

Det blev bara jag och Mathilda ikväll men det kanske var bra de. Vi gick nämligen i väldigt mycket butiker och jag tvekar på ifall killarna hade orkat det. Mathilda köpte en super snygg bikini och jag fick med mig en pike hem som jag tänkte visa imorgon! Mörkblå var den och satt super. Vi åt även middag, jag tog min favoriträtt (sovlaki med pita). Jag säger bara att alla ni som ska till Grekland någon gång måste testa de! Godaste som finns. Har iallafall precis ätit vattenmelon och nu tänkte jag nog bara kolla runt lite bloggar och se på tv, så hörs vi imorgon! Puss.

Ledsen över den dåliga redigeringen och att bilderna inte passar ihop då de är olika ljus på alla, men nu när jag är i Grekland kan jag inte använda mig av photoshop och försöker att iallafall ha bilder att visa! Hugs. 


Chania ikväll
// Allmänt

Hej på er sötnötar! Somnade imorse runt 4-5 så är rätt trött, fast vaknade ändå vid 11 imorse. Fast det var ju ioförsej. Jag och Markus satt och snackade hela natten, haha. Imorse iallafall så drog vi 3 och träffade en vän till min bror, sen så gick vi hem och åt och vi skulle även dra ner och bada men jag är så jävla trött så jag tänker bara ligga och slappa vid datan hela dagen, duscha och måla naglarna till ikväll. Då ska jag och Mathilda ner till Chania, hon ska gå i lite butiker men sen kommer vi väl även sätta oss ner vid hamnen och ta något och dricka och bara snacka skit! Jesper och Pontus kanske skulle följa med också, hoppas verkligen det för det skulle bli så kul! Längtar till imorgon då jag ska få träffa min kusin, ett år sen liksom. Åh vad kul det ska bli! 


3 dagen i Grekland
// Allmänt

Yes, är somsagt i Grekland. Tänkte berätta lite om vad jag gjort de första 3 dagarna här. Jag har bott på ett fyr stjärnigt hotell med mamma medans hon var här, jätte mysigt! Vi fick bo där gratis eftersom att vi känner de som äger hotellet, någon av er kanske varit där..? Sirios village. Iallafall, första dagen så schussade mamma mig till Mathilda och vi chillade på hennes hotell och gick runt lite i turist butiker och åt sovlaki. På kvällen så drog vi till ett beach party som säker skulle varit mega nice om man kände folk men det gjorde ju inte vi. Så de 2 första timmarna var väldigt misslyckade men sen kom en kille Leon, som skulle träffa mig och Mathilda och då tyckte jag det blev riktigt kul! Han hade med sig 2 kompisar, man fick även en drink osv. Mathilda tror jag inte tyckte det var lika kul då hon inte förstog vad de sa. Igår så åkte jag och Mathilda till Limnopoulis, ett vattenland. Det var riktigt kul faktiskt! Åkte massa vatten rutchelkanor osv, chillade i en pol bar och de var 2 greker som började prata med oss. Så vi var med de i ungefär 2 timmar, sen så försökte den ena haffa mig och den andra Mathilda och tillslut blev de alldeles för på så de blev jobbigt. Kan berätta i något annat inlägg vad de sa tillslut. Skrattretande! Kl 12 på kvällen drog sen jag och mamma och tog typ en "fika" eller hur man ska säga med Tina som är halsvensk och halv grek precis som mig, hennes mamma och mammas bästavän. Idag har jag Venizelos, min kusin, mamma och min brors kompis Markus varit på stranden, åt värsta lunchen... Är fortfarande proppmätt. Sen var vi även en hel del på hotellet! Nu har jag kommit hem till pappa och vi ligger och kollar på tv. Ska alldeles strax kolla vad planerna inför imorgon blir men jag hoppas att jag får träffa min kusin Sofia för henne har jag inte hunnit träffa än! Men hon jobbar men kan ju joina hennes jobb, haha. Pussar! (jävla lång text, ska uppdatera oftare så de slipper vara så här..)


Questions/Answers
// Q/A

Q - Hej! Älskar din blogg. Men jag undrar du har ju .se istället för blogg.se. Hur fick du det så? För jag köpte en domän på Binero och när jag försöker lägga in det i min blogg så fungerar det inte. Minns du hur du gjorde? :/<3
A - Hej & tack! Jag kommer faktiskt inte ihåg men har för mig att det var rätt enkelt..? Men sök på typ "sätt in egen domän på blogg.se" på google eller något. Går oftast att hitta svar på allt på google! 

Q - Kan du lägga upp mer outfits bilder? fin blogg!:)
A - Ska försöka. Tack! 

Q - Måste bara fråga om MK väskan är bra, alltså man kan ju inte direkt stänga väskan elr? Vill ha en men vill att den ska vara praktisk. Tacksam för svar <3
A - Jag tycker den är bra! Nej det kan man ju inte, men jag själv tycker min väska funkar för allt då de får plats med mycket saker i. Tycker den funkar praktiskt också, men det beror på ifall du tycker det spelar roll om den är öppen eller stängd.. Jag tycker du borde köpa en iallafall! 


Q - Eftersom det verkar som du har blivit intresserad av smink så kan du väl skaffa en smink kollektion ? Alltså sök på goggle eller på youtube på min smink kollektion så kommer det upp förslag osv .
A - Alltså, intresserad och intresserad av smink jag är intresserad av allt inom mode känns de som. Kläder, naglar, väskor, hår, smink osv. Jag är inte riktigt rik och då måste man prioritera och jag har hellre smink så det räcker och mer av annat än att införskaffa mig en hel smink kollektion men någon gång i framtiden kanske. 

Q - Hej! Superfin blogg! Asso jag har en fråga, hur fick du .se-adress? Jag har letat typ överallt, men hittar det inte, hur gör man och var hittade du det? Jätte tacksam om du svarar :)
A - Sök på "köp eget domän" så kommer det upp sidor där du kan köpa det. Kram! 

Q - Vet du vart Amanda har köpt sin mjukisdress? den är skit fin och skulle vilja ha en likadan! Fin blogg!
A - Frågade henne men hon visste inte och det var jätte länge sen hon köpte den, men de finns ju jätte härliga mjukisdresser på Ohio. Tack! 

Q - Du är skit vacker! Skulle jag kunna få din kik?
A - Taack! Irrees  

Q - Vart är ballerinorna ifrån? Är de ett par Tory Brush? Älskar din blogg btw
A - Nej det är från "Bell shoes", heter de så? Det är som kopior av Tory Brusch och kan intyga att de är dålig kvalité då mina gick sönder efter en vecka. Ska kolla efter kviito och om det finns kvar ska jag klaga! Haha. Åh sötis!