Make up wanties
// Skönhet & ytligheter

 
Mascara / Puder / Ögonskugga / Läppstift 

Sugen på lite nytt i smink väskan. En ny mascara är väl de som behövs och har hört att den här från ysl ska vara riktigt bra! Den ska tydligen ge långa och separerade fransar vilket är precis vad jag vill ha. Tycker även ögonskuggorna från Bobbi brown är super fina. Åh vill bara klicka hem allt nu på en gång! 


Lördag = utgång
// Allmänt

Nu sitter jag och brudarna och förkrökar, väldigt mysigt. Ska vidare på fest, tror det kommer bli en väldigt lyckad natt med en massa sköna människor! Hoppas ni får en super kväll, även om de blir ute eller hemma. Pussar!


Kräftskiva med girlsen
// Allmänt

Världens bästa Amanda ordnade kräftskiva idag! Så happy att jag blev så mycket bättre och kunde komma. Var verkligen en top notch kväll och på cozy-het får den en klar tio poängare! Inget fan av kräftor men tycker bara själva grejen är mysig och att umgås med härliga människor. Nu är det läggdags för lilla mig, godnatt!


Question/answer
// Q/A

Q - Hur länge stannar du i Grekland? Ha en underbar semester i Grekland! :)
A - Var där i nio dagar, tack så mycket! 

Q -  Vart i Grekland skulle du?
A - Till Chania på Kreta, där pappa bor.

Q - Vart har du köpt bältet skarpet som du har på din hader på bilden?
A - Det är köpt på Belle Shoes. 

Q - Var köpte du skorna någonstans?
A - Köpte mina Nike Air Force från Foot Locker i Gallerian. 

Q - Vart har du köpt din gula bikini du har på dig på dina instagram bilder? :)
A - Köpt den på Calzedonia i Sturegallerian.


Sjuk vid fel tillfälle
// Allmänt

Har drabbats av halsfluss.. buhu, gör ont att svälja och äta allt annat än soppa och glass. Men jag hoppas pencelinet börjar hjälpa så snart som möjligt. Planerna för helgen var både kräftskiva imorgon och tjejmiddag på lördag, så jag hoppas verkligen jag kan vara delaktig ett litet tag imorgon iallafall.. Hate being sick.


Fur Coat
// Outfits


Jacka från Sheinside - länk här

Topp - Bill Cost / Jeans - Diesel / Skor - Nike Air Force / Väska - Michael Kors

Känt mig super snygg idag i mina nya skor, jeans & jacka. Vill införskaffa mig liknande jeans i vitt, NUNUNU. Fallit för bootcut jeansen och tycker de är extra snygg i svart och vitt. Vi får se när, kanske till våren då jag gillar att bära ljusare färger. Men helst tidigare, hehe.. 


Sexy Amber
// Shopping, Skönhet & ytligheter

Har helt glömt att visa min nya parfym från Michael Kors. Den stog med på önskelistan redan i julas, där av blev den inte min och jag tänkte inte mer på de.. Men sen så fick jag den nu av mamma och blev SÅ glad. Brukar egentligen falla för söta dofter men den här tycker jag luktar super gott. Och ett plus för att den ser så lyxig ut.


Ny start
// Allmänt

Då var det dags för skola igen! Åh vad deppig jag kommer bli den dag jag inser att sommarlovet är över.. Har fått göra en massa kul i sommar, lärt känna nya människor på mitt landställe, festat, åkt skoter, båt osv. Haft nio varma dagar i Grekland, roliga kvällar och klubbat. Hade varit skönt med mer sommarlov men jag är verkligen redo för att ge gärnet och fixa till den röra jag ställt till!


Släktkalas
// Allmänt

Igår hade vi släkt kalas för mig! Först bakade vi två tårtor, prinsess tårtor. Ena fick ha hammarby tema! As snygg. Vart ju en del barn så vi körde burken, helt sjukt hur kul det är. Miss old times.. hehe. Fick en del pengar, ska försöka hålla i dom och inte shoppa en massa onödigt. Ska även få åka till Grönalund med mina super gulliga kusiner, längtaar!


Wintour jacket
// Mode

Jeans - Diesel / Jacka - Hera / Skor - Air max / Väska - Balenciaga / Iphone skal - Tory Burch

Skulle absolut inte tacka nej till denna outfit. Kär i både jeansen och jackan! Börjat tycka svart-vita outfits är så snyggt och fått en crush för zebra och leopard mönstrat. So I would love to wear this.


Sista inlägget om Grekland
// Allmänt

Hoppat över flera dagar nu men blir så lika inlägg. Sista dagen i Grekland var iallafall den roligast enligt mig. Jag var med min kusin och några kompisar till henne på stranden, sen kom även ena kusinen från Frankrike och vi fikade tillsammans. På kvällen så kom pappa och brorsan med tårta eftersom det var min födelsedag. Efter det så gick jag, kusinen och hennes pojkvän ut och klubbade. Bra slut på en bra resa!


Ännu en dag på stranden
// Allmänt


Dag fem var vi också på stranden, finns inte så mycket mer att säga så låter bilderna tala!
 


Dag 4
// Allmänt

Även denna dag var vi på stranden. Jag lärde känna en kille från Sverige och vi åkte in till Chania på kvällen där vi gick i butiker och sen drack. Det var trevligt! 


Dag 3
// Allmänt

Tredje dagen träffade vi först en släkting innan vi tog oss vidare till stranden. Där var vi hela dagen. På eftermiddagen träffade vi några vänner till oss här i Grekland, en kille i min ålder. Han och jag satt och snacka om alla olikheter på Svenska och Grekiska ungdomar, väldigt kul faktiskt! Haha. 


Dag 2
// Allmänt

 

Andra dagen i Grekland spenderas både på stranden och vattenland! På vattenlandet träffade jag mina kusiner från Frankrike. Super trevligt! Vi åkte vattenkanor, badade, solade osv. Väldigt mysig dag. 


Diesel sandaler
// Shopping



First day in Greece
// Allmänt, Outfits

Blus - Nly / Jeans - Nly / Skor - Vagabond / Kuvert väska - Vero moda / Klocka - Regal / armband - Ur & pen

När vi landat i Grekland åkte vi direkt till farmor där vi skulle bo och lämnade våra saker. Sen hämtade vi upp min bror som jag inte träffat på flera månader och åkte till stranden. På kvällen drog vi oss till hamnen, fikade och kollade lite i butiker. Fick med mig ett par sandaler från Diesel på nersatt pris, jippie! 


Grekland 2014
// Allmänt

Hej babes! Nu är jag back from Greece. Tänkte göra så att jag delar upp de olika dagarna så ni får ett inlägg varje dag med text + bilder. Får se när jag börjar! och kanske inte blir exakt alla dagar, men ni ska få flera inlägg med bilder iallafall! Kramis.