A day for two piece-set
// Allmänt, Mode, Shopping

Favorit set från Chiquelle

Nu är det endast två dagar kvar tills rabattkoden på chiquelle slutar gälla! Så glöm inte shoppa och använda koden: "TREND15" som ger 15%. Gäller på allt förutom chiquelle home till den 30/4. Älskar deras kläder! 


Permiäråket
// Allmänt

Hej sötnosar! Idag har varit en så sjukt kul dag. Jag och Oliwer har varit på premiäråket av Ikaros, vilket lätt var bland det läskigaste jag gjort. Förstog inte vad jag gett mig in på när jag satt mig. Vi träffade en massa trevliga människor där och efter det gick vi till fridays och tog varsin drink. Vi har vloggat idag så förhoppningsvis kommer videon upp på vår kanal redan imorgon! Kommer en del smaskiga inlägg framföver så stay tuned, kram på er.


Red biker jacket
// Allmänt, Mode, Shopping

Kär i min nya jacka från Chiquelle! Tycker röda skinnjackor är så balla och älskar detaljerna på den här. I samarbete med Chiquelle har jag fått äran att dela med mig av rabattkoden "TREND15" som ger hela 15% rabatt på hela deras sortiment (förutom chiquelle home). Den gäller fram till 30/5 så in och fynda! 


Crush on mac
// Skönhet & ytligheter

Mineralize moisture foundation / Mineralize blush "petal power"

Kanske inte svårt att lista ut vilket mitt favorit märke på smink är om man kollar det här och mitt förra "nytt smink" inlägg. Tycker MAC har så bra smink och älskar framförallt deras foundations och läppstift. Önskar dock att det inte varit djurtestat, inte för att jag är speciellt noggrann med sånt tyvärr men hade dom inte testat på djur hade dom fått 5 av 5 irres. ;)  


5 facts
// Allmänt

Hej på er! Nu är påsklovet slut och skolan är igång. På ett sätt tråkigt men ändå skönt med rutiner! Nu är det inte långt kvar till somarlov.. Tänkte att jag kunde dela med mig av 5 saker om mig eftersom det var så länge sen jag bloggade aktivt som jag gör nu.

- Jag går samhällsvetenskapligaprogrammet i årskurs 2, men skulle egentligen gått i årskurs 3.
- Jag har redan haft tre olika extra jobb. Mcdonalds, in & finn och nu jobbar jag på Hemköp där jag trivs super bra!
- Sen sist har jag ändrat en del av min livsstil & äter numera inte kött, en dag kanske jag utesluter animaliska produkter helt.
- Jag har börjat träna handboll igen.
- Jag är halv grek och min pappa, bror och pappas släkt bor på Kreta! Därför brukar jag åka dit iallafall en gång per år! 


Two similar
// Mode

Klänning 1 - Missguided / Solbrillor - Nelly / skor - Nelly / klänning 2 - Missguided
 
Tänk att det börjar närma sig tiden då man kan strosa runt i klänning & utan jacka!! är så tagg på att använda off shoulder klänningar som dom två ovanför. Måstemåstemåste köpa ett plagg liknande klänningen till vänster, är kär. 


Kanel & äpple
// Allmänt

Godmorgon sötnosar! Idag blev det en extra rolig frukost, gjorde nämligen overnight oats till mig och mamma igår med smak av äpple och kanel. Det är verkligen som att käka efterätt till frukost, hur gott?? Tog mig till påsklunchen igår och det var supermys! Blev också en sväng förbi mos där jag fick med mig lite nytt smink, en tröja & ett par skor. Kommer självklart visas på bloggen! Kramar


T-shirt dress
// Allmänt, Outfits

Klänning - Bikbok / Overknee boots - Zalando / Smycken - Ur & pen

Hello sunshines! Hoppas allt är bra med er nu runt påsk, vissa har väl påsklov som mig? själv har jag inte mått så bra psykiskt, men det blir bättre! Idag är det jobb och i helgen är det påsklunch på schemat. Jag hoppas bara att jag känner mig tillräckligt pigg & glad för att ta mig dit. Kram på er!


Nails
// Allmänt


Naglar av: rojasnaglar @instagram


Breakfast in bed
// Allmänt

Fördelen med ledighet, man orkar göra ordentlig frukost! Faktiskt första gången jag testade papaya och måste säga att den ser godare ut än vad den är.. Men allt annat var supergott! Idag har jag absolut inga planer, vilket är super skönt. Är hemma hos Filippa så ska ta och väcka henne snart. Kram! 


Spadag i Nynäs havsbad
// Allmänt

Igår bjöd mamsen med mig på spadag i Nynäs havsbad och sh*t vad fint det var! Fick så många fina bilder att jag fick svåra problem med att välja vilka jag skulle ta med.. Vi började iallafall dagen med en supergod brunch runt 10 tiden. Jag mumsade i mig american pancakes, crossaint, äggröra och annat gott. Efter brunchen gick vi in på spaet och där gosade vi enda till 5. Vi hängde mest i utomhuspoolen men också i inomhuspoolen och bastun. Vi var helt galna och badade i havet, det var 6grader?? Avslutningsvis fick vi en massage och det var hur skönt som helst. Den här dagen var så välbehövlig, tack mamsen! 
Brunch-buffe med utsikt över havet

Utepoolen där vi hängde allra mest, hur fin utsikt?
Hade kunnat bo i den här poolen verkligen
 Utsikten från bastun
Första doppet, det var inte skönt


Påfyllning i sminkväskan
// Allmänt, Shopping, Skönhet & ytligheter

Äntligen lördag, och inte bara det utan jag har lov?? Jag ska jobba en del på lovet men annars har jag bara tänkt ta det lugnt och hänga med vänner. Världens bästa mamma har bokat spa till imorgon och wow vad skönt det ska bli! Men det blev iallafall en runda på Åhlens igår, hade tänkt köpa max två produkter men kunde inte hålla händerna i styr... oups
Mac prep + prime fix+ /  Mac viva Glam 2 / Mac lady-be-good
Mac pro longwear concealer / Laura Mercier translucent powder

Ska försöka ta bilder med läppstiften på läpparna i veckan, så håll utkik!


Summer wishlist
// Allmänt, Mode

HÄR / HÄR / HÄR
 HÄR / HÄR / HÄR 


Brun & fräsch
// Allmänt

I fredags förra veckan så fick jag mig en riktigt bra bränna hos min kompis Emelie! Hon har precis börjat göra spraytans men gud vad duktig hon är! blev ändå riktigt bra? Älskar att vara brun men tyvärr har jag problem med brännskador i ansiktet så bus & spraytan passar mig perfekt. Kan dock ändå inte hålla mig ifrån sol och solarium hehe.. Hör av er till henne för spraytans! 

Emelies ig: empishmayers