Mina nya boots
// Shopping

Här är bild på skorna! Någon frågad ifall det var Johnny Bulls, och det är nästan samma. Det här är Urban Project men de är identiska och finns knappt någon skillnad. Tror det är samma sko bara att de har olika namn. Finns på Scorett men finns nog i de flesta butiker, de blev mina för 1850:-. As nöjd! (dock känns de som de slits väldigt fort)


Questions/Answer
// Q/A

Q - Hej. Kan du lägga ut före och efter bilden sen du började träna? Kan du berätta hur du gjorde, vad du gjorde på gymmet? Eller skapa en kategori om det så man kan läsa? BEHÖVER MOTIVATION!! :(
A - Hej! Här hittar du ett inlägg med både före/efter bild och lite om hur jag gjorde. Har redan en kategori träning/kost, men måste uppdatera den oftare. Har tänkt att jag kan ladda upp lite nyttigare "gott" för de som försöker äta nyttigt osv. Dock tränar jag ju inte så mycket själv just nu så svårt att hjälpa med övningar mm.. Men vi får se!

Q - Visa skorna du köpte?
A - Det ska jag göra men har inte haft min kamera nu och inte haft ett bra tillfälle än. Men lägger upp bild så fort jag kan. 
 
Q - Vilken storlek har du?
A -  Jag har S i min blus.

Q -  Vart någonstans ligger den affären i stan? Skulle bli jätte glad om du kunde svara för den blusen var sjukt fin! 
A - Åh är så dålig på gator i stan.. Men det är nära Drottning gatan och tror det är på Götgatan. Men sök på google på belle shoes butiker sen ser du vilka som finns i Stockholm. 

Q - Åh vad fin! Vart köpte du den? :)
A - I samma butik som blusen, Belle shoes!


Nya blusen - Belle shoes
// Shopping

Här blusen jag köpte, köpte den på Belle shoes i stan! Det är en likadan som den svarta jag haft här på bloggen och som varit väldigt efterfrågad. Tycker den är supersöt och har sett den i svart, grå, rosa och vit. Den är dock väldigt liten i bysten så har sytt ihop den. De är tydligen vanligt att folk använder säkerhetsnål och de är väl enklast, ifall någon av er skulle bli sugen på att köpa den tänkte jag. Kramis!


New bag
// Shopping

Hur snygg?! Älskar "ving" mönster. Har bara haft en väska, min MK som jag tycker om jätte mycket. Men har tröttnat lite då jag haft den så länge och kände att tills jag kan köpa en ny så får jag köpa en lite billigare så jag kan variera. Blev denna skönhet för 300:-. Super nöjd! Visar blusen imorgon men ni kan tjuvkolla på insta: irres.


A long day
// Allmänt

Som rubriken säger.. Känns inte som det var idag jag vakna upp hos Frida men så var det. Jag och Emma åkte in till stan och där fick jag med mig en blus och en väska, ni får se imorgon! Sen mötte jag upp mamma i Farsta Centrum och därifrån fick jag med mig ett par skor och även de får ni se imorgon. Godnatt & kram.


Sov över hos Frida
// Allmänt

Sover hos Frida inatt! Träffade aldrig Elias igår, utan istället Nellie, Jonte, Philip, Emma, Simon och Isak. Vi kollade på The purge och sen drog jag till Tyresö. Mötte upp Frida och hennes kusin Sara och så åt vi donken och sen drog till Frida, kollade film och drack cola typ.. haha! Vi vaknade rätt tidigt imorse, jag duschade och sen åkte jag till Emma som jag inte träffat på hundra år och nu är jag här. Vi kanske ska in till stan, vi får se. Kram! 


Smoothie + kvällens planer
// Allmänt

Gjorde smoothie åt mig mamma och de andra tidigare. Använde mig av mango yoghurt, hallon, honung och mandarin. Blev jätte gott! Nu har jag nyss kommit till Alma, ska fixa mig och sen efter det ska jag kanske träffa Elias ett tag först. Sen vidare till Tyresö där jag ska träffa Frida, Emil och några fler. Imorgon vill jag in till stan, men vi får se!


Question/Answear
// Q/A

Q - Vad tränar du?
A - Just nu endast handboll.

Q - Vart klipper du dig? Vilken frisörsalong
ATony and guy, rekommenderas verkligen!

Q - Kan du inte skriva vart allt är ifrån också?
A - Hade lektion och försökte vara lite snabb, men har lagt till vart allt är ifrån nu i inlägget.

Q - Vart köpte du skalet med vingar? Så fint!
A - Det är från HM faktiskt, tack! 

Q - Storlek på bhn?
A - 75C var det i den.

Q - Vart kommer blusen på bilden från? skitfin ju
A - Den är från Belle shoes, älskar den! Liknar odd molly men kostar endast 300, en av favorit tröjorna i garderoben.

Q - Hej vart kommer jackan ifrån? 
A - Hej den är från Tommy Hilfiger.



Äntligen Fredag
// Allmänt

Hej alla söta! Just nu är jag på donken med Alma och Becca. Skoldagen har gått väldigt fort och nu ska jag och Alma röra oss mot mig och hämta upp lite kläder och sånt. Sen drar vi vidare till henne igen, äter, fixar för ikv osv då de blir utgång. Här har ni några bilder på mig och Frida idag från skolan, puss! (har infektion i ögat, så därför de ser kul ut)


Jag och min älsklings Frida


Dream outfit
// Mode

 Jeans - HÄR / Linne - HÄR / Uggs - HÄR / Kofta - HÄR / Väska - HÄR / Klocka - HÄR / Vantar - HÄR

Åh vill handla nya kläder! Skönt att pengar kommer imorgon. Är verkligen shopping sugen. Sitter på lektion nu så måste fortsätta med engelskan. Vi hörs mer ikväll om planerna osv. Have a nice day, puss!


Skriver av mig..
// Åsikter/tankar

Jag delar oftast inte med mig alls av känslor osv här på bloggen... Men just idag känner jag att jag vill dela med mig till er för jag bär på så mycket ilska och besvikelse inom mig. Igår morse började dagen brutalt dåligt, mycket pga en kille jag hållt på med sen Oktober. Han tänkte sig inte för och bad en annan människa göra en tjänst åt honom, som fick mig att må dåligt. På kvällen, slänger jag ut mig fula ord till den här killen då jag tycker han behandlat mig dåligt, vilket han gjort. Jag säger att vi är klara med varandra, han frågar om jag är säker mm och jag svarar ja. Efter det börjar han slänga ut saker som att han har varit så himla otrogen, att han har lekt med mig och aldrig riktigt tyckt om mig påriktigt. Så barnsligt! Den här killen ska vara två år äldre än mig, och jag blir chockad.. För han beter sig som två år (om inte ännu mer) yngre. För det första, så tror jag inte på det helt ut för så mycket tid han spenderat på att prata med mig i telefon, så mycket tid han spenderat på att få mig att ångra mig när jag tänkt lämna han osv. Om han inte hade tyckt om mig hade han inte pallat. Men sen kanske han inte var seriös som mig och ville hålla sig till mig, ha förhållande mm. Han är en kille som måste va han som "lämnar tjejen" så de skulle inte förvåna mig om det var därför han sa allt och det skulle vara riktigt pinsamt. Är det så att han lekt med mig på riktigt, så är han sjuk i huvudet och så respektlös man bara kan bli. Vill egentligen inte ens veta vilket av det för det kommer inte göra någon skillnad jag vill aldrig mer se den här människan. Jag hade tappat alla känslor för den här killen, därför sa jag till han igår att jag inte ville mer. Men de var jobbigt att få alla de där hemska smsen om att jag bara var någon lek för han, för man känner sig lurad. Men nu, kommer jag aldrig ångra mitt val för nu vet jag hur dum i huvudet han är. Vet att så många fler råkar ut för sånt här, låt inte så korkade killar som honom dra ner på erat humör. De är inte ens värda er tid. Nu lämnar jag allt som har med han att göra och går vidare. Finns så mycket bättre människor där ute i världen så finns ingen anledning att haka upp sig på honom.


Fika med Frida
// Allmänt


Tack för besökarna igår! Statestiken var bättre än vad den varit på länge. Även kul att ni kommenterar och blev super glad när jag fick ett gulligt meddelande på kik igår av en läsare. Blir så motiverad till att blogga! Efter skolan idag satte jag och Frida oss på Espresso House och tog varsin latte. Jag tog vanilj, favoriten just nu. Kom precis hem till Alma, hon städar så passade på att göra ett inlägg. Ska sova här inatt, vi har träning klockan åtta men jag ska endast kolla på då mitt öga har fått en irritation.. Vi hörs senare, kramis!  


New jacket
// Shopping


Fick med mig en ny jacka idag! Är helt in love i den. Älskar färgen, dock väldigt tunn så blir en vårjacka. Köpt på Lindex för 500:-. Är skit nöjd verkligen. Vad tycker ni?


Min hårfärg
// Allmänt

Har ingen bättre bild just nu.. Men så här ser det ut! Hann inte sminka mig imorse så var lite otaggad på att ta bilder så den här får duga så länge. Skriv gärna vad ni tycker! Är i skolan just nu men slutar alldeles strax. Då ska jag ta mig iväg till Tyresö centrum och köpa en jacka. Ni får se den när jag är hemma! Hugs. 


Före & efter
// Allmänt

Detta blev då resultatet och jag är supernöjd! Var väldigt osäker under sligningen men jag det blev jätte bra. Dock när jag såg bilderna, så insåg jag att mina toppar behövs klippas och formas. Visade bilden för mamma och hon höll med så vi ska boka tid nu i veckan. Bilder framifrån kommer imorgon, men vad tycker av det ni ser än så länge? 


Fikar med Alma
// Allmänt

Sitter på ett fik med Alma nu och pratar om lite allt möjligt.. Vi ska strax röra oss mot Tony and guy där jag ska färga håret. Nu har jag bestämt mig för vilken färg men ni får inte veta shalala.. Nej men roligare om det blir en suprice för er. Bilder kommer upp efter så in och kika då. Håller tummarna nu för att det blir bra, är lite nervös faktiskt..! 


New simple case
// Shopping

Fick detta av mamma igår, woopwoop!

Vi har haft ett så brutalt fult fodral till våra datorer i skolan. Min data har legat på lagning under en lång tid men är äntligen klar, och super skönt med ett nytt fodral för det var verkligen pinsamt att bära runt på den.. Det är inte något speciellt alls med det nya, de är mest simpelt. Kanske blir ett tillfälligt eller så nöjer jag mig så. 


Säger godmorgon med ett collage
// Mode

Gormorgon! Idag börjar jag dagen på bloggen här med ett collage and I hope u like it. Har velat ha en rosa MK väska så länge, och tror det är dags snart.. Min andra börjar bli sliten. Älskar även jackan och hur man matchar ljusa färger (vitt och beiget) och sen sticker ut med rosa väska. Guld detaljerna på jackan matchar den guldiga klockan. Åh, Im in love..! 
Primeboots - HÄR / Jacka - HÄR / Jeans - HÄR / MK Klocka - HÄR / MK väska - HÄR 


Ska till frisören imorgon
// Allmänt

Och vet inte ifall jag vill bl iblond, eller färga mörkare... 
Så nu behöver jag eran hjälp, kommentera vad ni tycker! Här är två bilder för ett år sen. Hjälp mig nu, kommentera! 


Klarade första matte provet
// Allmänt

Bild från min instagram, följ mig där: Irres. 

Matte är ju det grundämnet jag har F i, men har världens bästa egna mentor som hjälper mig. Jag har fem kapitel jag måste klara för att vara godkänd. Idag klarade jag första. Mamma schussade hem mig från skolan, vi åkte förbi Drive in på Mc donalds och sen somnade jag direkt när jag kom hem. Så slut! 


Statestiken går uppåt
// Allmänt

Äntligen börjar min statestik se någolunda bra ut.. Inte om man jämnför med hur den var förut men jag är nöjd i nuläget! Ska verkligen försöka hålla igång uppdateringen nu. Vi gick inte på bio igår, men vi fikade och träffade några killar i Annamajas klass så kollade vi Netflix och körde tecknet. Skulle upp tidigt idag och göra en grej med mamma, har varit sjukt trött hela dagen och har längtat efter att få gå och lägga mig. Så godnatt och sov gott. 


Say something I'm giving up on you
// Allmänt

Är just nu med Moa! Vi har tagit lite bilder nyss som jag själv inte vart så nöjd med, haha. Sov hos Alma inatt, vaknade och mötte Nellie och sen Moa. Planerna för ikväll är kanske bio med Annie, Greta, Oliwer och Filippa. Beror på vilken tid de ska gå, annars kommer jag när de är klara och så ska vi alla sova hos Annie. Mys! 


Idag är ingen vanlig dag..
// Allmänt

För det är Saras födelsedag, hurra, hurra, hurra! Är just nu hemma hos Alma, hennes mor fyller år. Så jag, Alma, Stina och några vänner till henne är här. Vi har nyss ätit, är proppmätt! Av oss fick hon ett nagelack från VS. Har ett likadant och älskar det så ska visa er någon gång hur de ser ut på! Men nu ska vi fira vidare, hoppas ni får en super kväll.

Det här fick Almas mamma av oss, plus chips. Haha!


Favorit skalet
// Allmänt

Åhh äntligen hittat det! Skulle egentligen bara ha de här på nyår men älskar guld, så älskar skalet.

Har precis duschat, as skönt. Känner mig äntligen fräsh igen! Är också mycket friskare nu men inte helt. Alma är på väg till mig nu (tror jag), hon skulle komma när hon slutat och vet inte om hon gjort det än. Mamma är och köper presenten till Almas mamma, jag fick inte åka till Farsta när jag är sjuk så hon gör det åt mig. Så snäll min mami!


Jag vill bli frisk
// Allmänt


Åh nu orkar jag inte mer! 
Visst har det blivit bättre, men jag var sugen på att dra till skolan imorgon men det lär inte bli så. Ska iallfall åka till Alma och fira hennes mamma som fyllt år idag för det vill jag verkligen och känns viktigt. Så måste hinna förbi Farsta C först och köpa present också. Planerna för imorgon kväll var egentligen att ta det lugnt hemma med en viss person, men vet inte om de planerna står kvar. Är skit less på det här, hoppas ni har det bättre än mig! 


Middag - mums vad gott
// Allmänt

Åh idag var mamma snäll och gjorde en av de rätter jag älskar... Kött, pommes och bea. Var rätt svårt att äta då jag har ont i halsen men de var ändå så gott att äntligen äta något annat än soppa. Förätten gillade jag ju dock inte då jag ej gillar räkor, lax osv. Men de såg ju bra ut iallafall! Är helt proppmätt nu men mumsfilibabba. 
Förätt
Varmrätt


Filmmaraton
// Allmänt

Så här betygsätter jag fyra av alla filmer jag sett! Gash vad jag är uttråkad. Finns ju absolut inget annat att göra förutom att kolla film. Vaknade för ca en timme sen och det hade blivit värre i halsen och gjorde stört ont i ena örat. Mamma kom in till mitt rum med pencelin och först vägrade jag ta de eftersom det gör så ont att svälja men var ju tvungen tillslut då jag vill bli frisk.. Ska nog ligga i sängen hela dagen, har så fruktansvärt ont i öra och hals.


Sjuk, sjuk och sjuk
// Allmänt

Åh! Är snuvig, har ont i halsen, i ena örat och då och då känns det som jag har feber. Tar pencelin, har knaprat halstabletter, tagit alvedon, druckit te med honung i osv. Försökt med allt känns det som. Just nu dricker jag citron vatten då citron hjälper att ta ur baciller! Men usch, det här är verkligen inte kul. Kan inte äta heller, så de har bara blivit soppa hela dagen och det är nog dax för det strax igen. Är trött, vill sova men förkylningen tillåter icke det. 


Små shopping
// Shopping

Har egentligen blivit en hel del shopping på senare tid.. Men jag har ju knappt visat något för er, helt glömt bort det! Så tänkte att nu när jag är sjuk och ändå inte har något bättre för mig så kan jag passa på att visa 2 av grejerna. Köpte även ett nagelack från VS när jag var på parelle i farsta men de får ni se senare. Hugs! 
Amber Romance - Parelle
Glitter bh - HM


Paradise hotel
// Allmänt

Sitter just nu och kollar Paradise hotel.. Gick jätte bra idag i skolan. Imorgon ska vi på öppet hus i Tyresö gymnasium, kommer bli chill men börjar bli sjuk så de är inget vidare. Har druckit 3 koppar te men gör fortfarande ont i min hals. Annars har det väl inte hänt någonting alls, skola, solat, duschat och kollat film är allt som hänt idag. Kramar!


Träningskläder från bubbleroom
// Träning & kost

Kikade runt lite efter träningskläder.. och hittade dessa godingar på bubbleroom! Vill så gärna klicka hem de rosa springtightsen och tror de blir så också. Dock har jag orange/rosa springskor så isåntfall måste jag köpa nya, men tror det är dags för det iallafall! Om mamma tycker de är en dum idé, får det väl bli svarta.


2 nya skal
// Shopping

Köpte 2 nya skal nu efter nyår! Jätte söta båda två och självklart rosa. Har dock köpt ett till, som jag inte vet vart det ligger... Guldigt, och det är favoriten så visar den senare om den inte är borta för alltid. Hihi, kram! 


Match snart
// Allmänt

Godmorgon sötnötar! Igår sov Annie hos mig, myspys! Först filmade vi ju med Amanda. Efter det gick jag, Annamaja och min bror till pizzerian och åt. Så gott men man får alltid ångra sig efter då man bli så propp mätt. Till kvällen träffade vi Jocke, Limpan, Danne, Sofie och Emma. Det var väldigt trevligt, idag står det match på schemat. Annie åkte iväg rätt tidigt på morgonen. Så mysigt att träffa min älskling, I have missed her.


Behind the scenes
// Allmänt

Jag, Annie och Amanda håller på och spelar in ett videoprojekt som jag ska använda som en bild uppgift i skolan. Riktigt skoj att spela in! Tror dock inte att ni kommer få se den, de är väldigt tveksamt. Kanske! Tror den kommer få bra betyg iallafall, och de är väldigt kul. Puss! 


Bra start på 2014
// Allmänt

Det har blivit en riktigt bra start på 2014! Nu hoppas jag att det håller i sig, jag ska göra mitt bästa för att jag ska må bra och ha ett roligt år. Vet vilka människor som verkligen bryr sig om mig nu och vilka jag ska värdesätta. Planerna för imorgon är skola och efter det ska jag och Matte ta en fika tillsammans och jag ska plugga. Efter det har jag träning och sen avslutas antagligen dagen med PH och kanske skulle möta Danne. Godnatt, kram! 
 


2 Januari 2014
// Allmänt

Är hemma hos Oliwer och Filippa med Moa och Ida också. Är inte säker men tror jag ska sova här inatt. Jag har ingen aning om vart min kamera laddare är.. hur lyckas jag alltid tappa bort den? jag ska ha två också så det är konstigt!


Beställt från Nelly.com
// Shopping

Super rea, gå in och kolla! Jag själv har beställt dessa 4 plus en kjol. Visar när jag fått hem det, kram! 


Nyår - 2014
// Allmänt

Jag tycker det känns så skönt med ett nytt år! På något sett känns det som man får en ny start. Man glömmer saker som varit jobbigt under året, man går vidare. Det skönaste av allt är att jag känner mig så jävla lycklig. Inte pga någon kille eller så. Utan jag är bara allmänt glad, har inte något som tynger ner mig. Min nyårsafton däremot, vart inte jätte lyckad. Eller, jag hade skit kul men det var endast för att jag var full. Över fick ni lite pics!