Last day
// Allmänt

Idag är somsagt sista dagen här nere och den är inte så rolig.. Mörkt och regnigt, packat, har ont i halsen, min sallad jag köpte smakade inget alls och nu sitter jag och pluggar. Men så fort jag är klar ska jag och pappa åka och hyra film! har filmet lite här nere, så kommer ladda upp en video imorgon eller på måndag! håll utkik. 


All black
// Allmänt, Outfits

Byxdress - outlet / Jacka - Tally wejl / Halsband - Forever 21 / Väska - Satch

Idag blev det shopping, och jag är verkligen jätte nöjd. Fick med mig bla ett fint vinrött set och skinn byxor. Alla storlekar är mindre här så gud vad jag fått testa alla plagg i olika storlekar.. Köpte även jackan på bilden, kär i den! 


Häng vid polen
// Allmänt

Idag har hela dagen spenderats på Mattias och Richards hotell. Det blev party igår så har varit riktigt slö hela dagen. Trots vädret badade jag och Richard, jag älskar ju att bada så lite gråa moln stog inte i vägen. Kvällens planer är bowling! 


Regniga Kreta
// Allmänt

Hotellet vi bor på
Min mumsiga frukost

Äntligen är vi här! Dock har vi ju inte haft tur med vädret.. Har hunnit träffa en massa släkt redan och min kompis Mattias råkar vara nere här samtidigt så vi tog en fika idag. Imorgon hade jag tänkt träffa han igen och hitta på något, håller tummarna för sol. Till kvällen blir det middag med släkten, kram på er. 


Bryn & frans fix
// Allmänt, Skönhet & ytligheter

Färgat fransar och bryn på uzone i farsta hos Nellie. Rekommenderar verkligen! Jätte duktig tjej, tredje gången jag gått dit nu. Så himla skönt att kunna gå utan smink och ändå ha välmarkerade ögonbryn och fransar. Känner mig så mycket fräshare! 


Smink wanties
// Allmänt

Här / Här / Här

Är verkilgen i behov av smink just nu! Anastasia contour kit är ju så omtalat just nu och är verkligen sugen på att klicka hem ett då jag tröttnat på mitt från smashbox. Efter Grekland får jag verkligen ta mig ut på en "shoppa-smink" runda. 


Glasses on
// Outfits

Linne - Brandy Melville / Skinnjacka - Bikbok / Sweatpants - Ginatricot / Väska - Satch / Skor - Nike air max

Det här hade jag då på mig igår! En ganska simpel och skön klädsel, perfekt till en söndag. Jag tänkte laga något att äta nu innan jag ska bege mig av till jobbet. Tänkte bara påminna alla skoltrötta.. snart höst lov! Ska bli så skönt. 


Söndags fika
// Allmänt

Idag har jag varit inne i gamla stan med Matilda. Vi tog lite outfit bilder, fikade och pratade. Länge sen vi träffades så det blev en hel del snack! Super trevligt. Outfit bilderna kommer så fort Matilda skickat över de. Hoppas ni haft en super helg! 


Autumn must haves
// Mode

HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR 

Tycker alltihop är så fint och passar så bra nu i höst. Allt är från sheinside. Kappan längst ner till vänster hoppas jag ska hänga i min garderob snart. Älskar färgen! Sheinside har dessutom väldigt bra priser, så in och kika! 


Marble skin
// Allmänt

Älskar mitt snygga macbook skin och iphoneskal från caseapp.se! På deras sida kan du designa egna iphoneskal, samsungskal mm, eller köpa färdiga. De har nu fixat så att det finns färdiga kollage mallar om man är sugen på att sätta in egna bilder. Har också fått äran att dela med mig av en rabattkod: IRRES20 . 


Portugalresan
// Allmänt


Jag och mamma innan vi skulle surfa / En god lunch i värmen
Stand up paddle / På våran stammis strand

Jag kom på att jag inte visat något alls från de tre resor jag gjorde i somras. Så tänkte att jag kunde dela med mig av några bilder från Portugal. Längtar verkligen till värmen, och om 8 dagar åker jag till Grekland och träffar släkten. Har även bokat en resa till Gran Canaria i vinter, men mer om den kommer senare! Kram på er. 


Autumn comeback
// Outfits

Kappa - Zara / Klänning - Ginatricot / Overknee boots - Zalando 

Hade tänkt testa att blogga igen lite smått! Så får vi se hur jag tycker det känns. Men här är har ni dagens outfit iallafall. Dagens spenderades efter skolan med Fredrik och Alma nere vid fina Häringe slott! Sen blev det daisys (mums). Kram på er.