Hahahha åh gud.
// Allmänt

Jag och mina kompisar drack de där förut. Jag drack inte alls många så de hände ingenting med mig och han drack runt 15 st och blev lullig.. men ja han kanske tål alkohol då vad vet jag men de där är ingen dricka man blir full på snabbt ifall ni trodde de. Att jag leker ball inför Pelle?hahaahah varför skulle jag?jag är mig själv när jag är med honom och precis samma gamla vanliga Irene?skulle jag leka ball för att han bjöd mig på en smirnoff och jag tackade ja?ibland är ni helt ute och cyklar alltså.. Och okej, ska börja säga i frågestunden om ni frågar ifall jag dricker, SUPER VARJE HELG ÄR ALKOHOLIST. LIGGER OCH SPYR EFTER 1 OCH EN HALV SMIRNOFF, thahahah. Och såklart jag vet att det inte är läsk fast det är ju typ de i mina ögon för de är såpass lite alkohol och det händer inte ett piss. 



Andrea

Hahahah fan vad du ljuger!

1. Din kropp klarar inte av 15 smirnoffs på en kväll? Då skulle du typ ligga och spy för att det är som att dricka 15 flaskor coca cola...
2. Jag lovar att du blir ganska full på 15 stycken också, det är trots allt alkohol i de!



URL:


Anonym

Hahaha Gud vad patetiskt att du överdriver med att svara på att du ska svara på att du dricker varenda dag och blabla.. -.-



URL:


Anonym

bryr dig inte om vad alla säger! Älskar din blogg verkligen!!!



URL:


Carro

De är sjukt va folk överdriver när de gäller sånt här... Om du dricker då o då så gör du de.. Fattar inte riktigt, alla kommer eller har vart med om drickandet. De är typ ingen som inte går igenom de. Visst jag säger inte att de är de bästa att dricka men asså va har de me alla andra o göra? Ni som äter godis, usch inte bra för er kropp!! De e typ samma sak, snälla lämna henne bara ifred.



URL: http://carrofanny.blogg.se


bella nyqvist

länkbyte? :D



URL: http://bellsiii.blogg.se


Masse

Jag är 14 och gör precis som Irene. Dricker lite då och då, för det mesta vid speciella tillfällen. För att jag gör det betyder det inte att jag leker tuff elr något sånt. Det är inte så att man dricker för att bli full och spy som många andra gör (jag gör inte det iaf, och som jag uppfattat det gör inte Irene det heller.) Smirnoff innehåller inte mkt alkohol och därför tkr jag det var helt okej att hon tog en/två. Det skulle varit en helt annan sak om de va ren vodka elr nått (Dåligt ex.) Hur som helst, förstår jag inte vrf de flesta av er bryr er om hon nu drack lite. Har ni aldrig varit lite sugna på lite dricka? Om nån bjuder er på eran favorit dryck (elr nått som ni tkr är väldigt gott) skulle ni då tacka nej för att det finns pyttelite alkohol i? (Nu säger inte jag att det är Irenes "favoritdryck" men iaf). En sån liten mängd alkohol som inte ens får er lite flummiga. Jag tror inte det. Om ni nu skulle tacka nej så okej, erat val. Ingen bryr sig om ni skulle tagit den där cidern elr smirnoffen elr nu vad det kan tänkas vara. Det angår inte andra. Irene tror jag också har koll på hur mkt hon klarar, på ett ungefär. Jag tror inte hon skulle tagit den där smirnoffen om det va 30% alkohol i.

Visst, hon är 14. Man ska inte dricka i en sån tidig ålder. Men har man koll och kan ta ansvar av konsekvenserna så okej. Jag tkr personligen det är okej att ta lite när man är på fest elr kanske har tjejmiddag, mm. Jag säger inte att man ska dricka säg full så man får blackouts och spyr, sedan dan efter inte kommer ihåg ett skit. Det är inte "okej". Om hon skulle gjort de, så skulle jag förstått er, men nu är inte situationen så.

Anyway, sluta ta åt er så mkt:) hennes liv, hennes val.

Btw, Jättefin blogg Irene! Följt den ett bra tag nu och den har hjälpt mig på många olika sätt faktiskt:) den har varit bättre innan, men som du sagt så ska du bli bättre med bloggandet. Men jag tkr det är väldigt smart att du tar skolan på allvar och låter arbeten och läxor gå före!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?