Snygga kläder från..
// Tips

Träffade en kompis till min mamma och min morbror idag, Tommy som jag nämnde tidigare! Han är som en morbror för mig, växt upp med han som en i familjen sen jag var liten. Han jobbar med företag osv och jag vet inte exakt vad han jobbar med men han får iallafall ofta gratis märkeskläder  eller får de billigare. Så nu idag bad han mig gå in på de här märket "Super dry" och kolla om jag tyckte de hade snygga kläder eller att deras stil passade mig. Jag gick in och kollade och grymt snygga kläder faktiskt! As snygga skjortor och västen skulle jag mer än allt vilja ha och koftan var jätte söt. Man kan även ha den så att luvan blir som en "krage"(?) och så är de fårull liksom. Som de är på min skinnjacka! As snyggt. De är nämligen så att han kan få gratis kläder från de märket fast de är av kollektionen som kommer ut i vår så kan ej se de kläderna men de har säkert as snygga kläder då också och hur kul är de inte att ha en tröja t.ex som ingen annan har eller ens kan köpa förns de kommer ut i butik?iallafall ville jag tipsa om de märket! Aldrig hört talats om de märket förut men grymt sygga kläder. Här hittar ni lite av deras kläder.



Fanny Wikström

trodde det var du på bilderna haha sjukt lik :o



URL: http://fannywikstrm.blogg.se


Elin

Varför har du och din pojkvän inte haft sex än? Ni har ju typ varit tillsammans as länge (bara lite nyfiken)



URL:


Denise

Har en jättefin vit- & marinblå randig piké därifrån som jag älskar! Jätteskön och bra kvalité är det på deras kläder också, haha kram :)



URL: http://deniseguelli.devote.se


Elin Holgerson

sjukt fina kläder! :o :)



URL: http://elinholgerson.blogg.se


Anonym

HAR NI GJORT SLUT!? Åhh hoppas du mår bra iallafall, kram



URL:


Anonym

Vem av er gjorde slut och varför?!?!?



URL:


Clara Borthwick

vasd tråkigt att det är slut mellan er :( men bara ni mår bra! juste, kan du hjälpa mig & sprida dom här?<3 http://claraborthwick.blogg.se/2012/december/flashback-new-cover.html



URL: http://claraborthwick.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?