Jag ♥ mina bloggläsare
// Allmänt, Åsikter/tankar

Ni förstår bara inte hur glad alla dessa kommentarer gör mig! De är dessa fina och snälla komplimanger som får mig att kunna skita i alla elaka totalt. Hade jag bara fått de elaka kommentarerna tror jag de hade varit betydligt svårare att inte ta åt sig vilket är jätte enkelt för mig nu. Visst kan jag svara på de dumma men ingen av de dumma kommentarerna går rakt in i hjärtat som dessa! Blir så glad att ni uppskattar de jag gör. Jag blir så glad att jag faktiskt lyckats bli en förebild för vissa som vissa har varit/är för mig. De känns så grymt att jag kommit en liten bit närmare min dröm. Tusen tack för alla komplimanger och kommentarer. Ni är bäst! Ni är en stor del av att jag kommit dit jag kommit idag med min blogg. Massor med kärlek till alla! 



Towie

Man kan inget annat än säga grattis!
Folk är avundsjuka som tusan, men jag tycker verkligen du passade att bli länkad. Din blogg är intressant och rolig att läsa, och ha bra och välgjorda inlägg med suuperfiiiiinnna bilder! Dessutom har uppdateringen på sistone varit väldigt bra, vilket såklart bidrar till att det bli roligare att läsa =)



URL:


Dafina

Har börjat läsa din blogg sen nicole skrev det på sin blogg. Älskar dig verkligen jätte mycket. De som kritiserar dina ögonbryn "skrew de", de har fan inget liv än att sitta vid datorn och skriva elaka saker. Du är jätte gullig och min förebild. Har bloggat i 2 månader, hoppas att min blogg blir lika stor som din om några år. Puss sötis!

- Bydafina.blogg.se



URL: http://bydafina.blogg.se


Jelena - En grönögd brunetts dagbok!

Länkbyte? :)

fin blogg btw!



URL: http://nattstad.se/jelenasavurdic


Wilma Davidsson

Skulle du kunna göra en design till mig? Skulle vara super snällt! Btw din blogg är awesome



URL: http://wilmadavidsson.blogg.se


Wilhma

Tack så himla mycket att vi blev vinnare och det är så coolt att se bilden som Nora la upp i ditt inlägg :D Tack så himla mycket!



URL: http://blondpower.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?