Jobbigsate dagarna i mitt liv..
// Åsikter/tankar

Okej jag får knappt ut några ord när jag skriver de här. Men de va 1000 gånger värre igår då de ända jag fick fram var tårar. Av personliga anledningar har allt bara varit så grymt jobbigt och har mått så sjukt dåligt. De känns inte som att någon förstått mig. Jag har ju försökt koppla bort allt jobbigt men de har verkligen inte funkat nu. Försökt vara glad när jag varit med folk i min närhet men inte ens de har räckt till. När jag berättar varför jag mår dåligt känns de ändå inte som att någon förstår mig. Så glad att jag har Felix nu och min familj för de är seriöst de ända som verkar förstå mig nu. Min pappa ringde mig igår och bad om förlåtelse för de vi bråkat om och de gjorde min dag. Min mamma har jag pratat med en massa och sagt hur jag känner och att ingen förstår mig. De känns som att folk ser mig som en stark person och darför kan inte jag vara ledsen eller må dåligt?jag kan väl må lika dåligt som vem som helst?jag sitter och gråter när jag skriver de här. Känns verkligen som ingen förstår mig. Ska ioförsej inte dra alla över en kant, har mina underbara vänner som bryr sig, kärlek till er. Men jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till. Just nu vet jag bara att jag vill ha Felix bredvid mig, NU.



Caroline

Alting kommer att bli bra! ''If it's not okay, it's not the end''



URL: http://carolinemartin.blogg.se/


Linnéa

Om du behöver prata så kika mig Linnea.Hjelm, jag vet att vi inte känner varandra men ibland kan de vara skönt att prata med någon som står utanför allt som hänt liksom.

Det kanske inte känns så just nu men det kommer bli bättre, fokusera på det posetiva i ditt liv. När man tänker efter så är det faktiskt sjukt mycket som man tar mer eller mindre för givet som man egentligen borde vara jävligt glad över att man har. Hoppas att du mår bättre snart!



URL:


lollo

Du vet var du har mig sötnos<3 kommer alltid finnas för dig :*



URL:


KassandraPalma

vad fin blogg du har, riktigt vacker är du med!!



URL: http://kasssandra.blogg.se


TYRA

Har det också jobbigt, men det börjar bli bättre nu. Du får gärna läsa den här texten på min blogg: http://bytyra.blogg.se/2012/november/when-life-gives-you-a-hundred-reasons-to-cry-show-life-that-you-have-thousand-reasons-to-smile.html#comment
Där jag skrivit lite om hur jag mår/mått osv. Du får även maila mig om du vill ha nån att snacka med. Kan va skönt att snacka med någon som också har det jobbigt, även fast man inte känner varandra. Många kramar <3



URL: http://bytyra.blogg.se


Sally Mercedes

Fin blogg!



URL: http://sallymercedes.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?