Skola + träffat Thea
// Allmänt

Varit i skolan som alla andra dagar.. sen efter träffade jag Thea och vi åt på donken + köpte chips och Ben & Jerrys och kollade på PLL. Pratade en del och skratta åt gamla videos.. en ligger uppe på fb och de är sjukt hur små och sötfula vi var! Länge sen vi träffades så de var riktigt skönt att äntligen träffas faktiskt. För er som inte visste så brukar jag och Thea ha perioder då vi umgås väldigt mycket men i somras kom vi jätte nära varandra men sen hände de något och vi lutade umgås.. Sen när vi försökte träffas så missförstog vi varandra osv.. Så de var jävligt skönt att få träffa henne igen och vi ska ses redan på söndag! Men nu ringer Felix, puuss.



victoria

älskar din blogg! läser den flera ggr varje dag och du är sjukt vacker! :) dela me dig lite av din skönhet haha



URL:


Anonym

Åhh snälla fler bilder på dig och Felix! Så grymt söta ju 🙈😍😍😍



URL:


Jessica

du och felix är så underbart söta tillsammans, världens sötaste par!!
kan du inte lägga ut en bildbomd på er ? :)



URL:


Joanna Forsling

Första gången jag såg dina ögonbryn (på bild) höll jag på dö och trodde inte du var seriös! Tyckte helt ärligt de var skitfula! Men nu när man "vant" sig elelr vad man ska säga är de SKITsnygga! Unika, har inte sett nån med den formen. Loveee it. Din blogg är gryym! Du verkar så jävla sköön! Uppdatera mer :D



URL:


Sofie

Åh! Jag stör mig så sjukt mycket på två tjejer som heter Ida och Clara. Dem snor ju dina collage rakt av, Clara har skrivit EN gång att det var ditt collage, EN enda gång... :/ Aa, ville bara säga det... Jag älskar, älskar, älskar din blogg haha, skulle gärna vilja lära känna dig du är så söt! Haha, men du kan ju kolla upp deras bloggar, dem heter idey.blogg.se och jonssons.blogg.se. PUSS o KRAAAMISS!



URL: http://sofiesss.devote.se


Anonym

oj vilka hemska bryn



URL:


s

Patricia gick i min skola :O



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?