Svar på en kommentar
// Q/A

Det är inte det spegeln visar som spelar någon roll, det är inte siffrorna på vågen som spelar någon roll. Det som spelar roll är hur man känner sig och det kommer inifrån, INTE utifrån. Det handlar heller inte om hur mycket godis man äter eller inte, för ingenting är onyttigt i lagom mängd. Jag själv har anorexia och ligger inne på sjukhus och blir rent utav förbannad när jag läser det här inlägget. Att du ens har mage nog att säga hur mycket du väger när du påstår att du inte vill påverka hur andra tycker om sin kropp och om dom är tjocka eller inte! Du kunde åtminstonde ha hoppat över att skriva den exakta siffran! ALLA har olika kroppar och olika benstomme och det är så himla mycket som påverkar hur mycket var och en väger och ser ut. 

Ber om ursäkt om du tar illa upp, men jag kunde bara inte bläddra förbi ett inlägg som detta.

Svar: Jag har inte sagt att siffrorna på vågen spelar någon roll och de man ser på sig själv i spegeln kan påverka mycket. Jag känner mig ful och de kan jag inte göra något åt?de är vad jag känner. Visst kan man försöka "jobba upp bättre självförtroende" men om jag vet att jag kan tappa 3/4 kilon och bli nöjdare varför är de då inte okej?jag skrev min exakta vikt, ja. Jag sa ingenstans att jag var tjock utan att JAG skulle tycka de kändes bättre att gå ner. Att jag var nöjd med med min kropp som den var i somras och att jag vill bli så igen och vara glad och nöjd med den kroppen. Och vart är de fel någonstans att jag kände mig bekvämare med några kilon mindre?jag tror de är många som känner så. Jag har ingenstans kallat mig själv tjock för de vet jag att jag inte är så jag hoppas verkligen inte att någon tror att om den väger mer eller är större än mig så måste den gå ner i vikt. Om någon tagit de så så ber jag om ursäkt. För de var inte meningen! Jag tycker att alla är fina på sina sätt och har fina kroppar men med mig själv är jag "kräsen" och jag vill ha min dreambody. Bara för att jag vill ha en kropp som är snyggare enligt mig betyder de inte att någon annans kropp är ful. De spelar ingen roll vad någon annan tycker om din kropp även om du är överviktig eller underviktig, så länge du är nöjd och mår bra! Kan du inte göra något åt de får du försöka jobba på självkänslan och att börja gilla din egna kropp. Everybody is beautiful on their own way.



Louise

så har jag fattat det rätt, försöker de säga är att folk som väger betydligt mer än dig bör vara nöjda med sin kropp för att de är perfekta, men du ska gå ner för att du inte tycker att du är tillräckligt smal & snygg? Om det är de du försöker säga kan jag berätta för dig att det låter rent ut sagt jävlit idiotiskt. Makes no sense.



URL:


Elin

kanske lite privat men du har typ varit ihop med din pojkvän ett bra tag nu och varför kommer det sig att ni inte har haft sex än?



URL:


Elin

kanske lite privat men du har typ varit ihop med din pojkvän ett bra tag nu och varför kommer det sig att ni inte har haft sex än?



URL:


Hildana

Men hon får väl förfan uttrycka sig exakt som hon vill angående sin egna kropp och vikt. Så länge hon inte påpekat någon annans kropp och vikt förstår jag inte problemet? Om hon vill gå ner i vikt och det är vad hon tycker känns snyggast och bäst för JUST HENNE så borde det väl inte vara ett så jävla stort problem för de som läser vare sig de väger mer eller mindre än henne. Jag menar med tanke på att hon nämnt i tidigare inlägg att ingen bör ta illa upp ifall de väger mer och bett om ursäkt i detta inlägg. Dessutom vad är felet med att hon vill ha en vältränad kropp till sommar? Inget fel på att vara nyttig, hälsosam och bekväm i sin kropp.. eller?



URL:


Anonym

Louise gtfo-.-



URL:


Anööönym

Omgg Louise tyst bara ingen fråga



URL:


Anonym

Vad är det för skillnad på att skriva att man är tjock och att man väger HELA 58 kilo??

Svar: Att jag tyckte 58 kändes mycket då sist jag vägde mig innan den här gången så vägde jag 52/53 kg. Hade jag skrivit "58 kg är så jävla mycket, shit asså banta gärnet nu" ja då hade jag framstått som att väger man 58 är man tjock men jag skrev inte så nu eller hur. Så jag har inte kallat någon som är 58 tjock, jag är ju inte tjock och väger de så?
Irene Mantonanakis



URL:


Emma

Fin blogg! Medverka gärna i veckans blogg på min blogg! Kanske utser dig som vinnare ? :) kram



URL: http://sandquists.blogg.se


hanna

Sök på hur mycket man ska väga i din längd så ser du om du är överviktig eller underviktig:)



URL:


Stina

Hur ska man göra för att gå ner i vikt, har du några tips?



URL: http://gonerivikt.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?