Svar på tal
// Q/A

så har jag fattat det rätt, försöker de säga är att folk som väger betydligt mer än dig bör vara nöjda med sin kropp för att de är perfekta, men du ska gå ner för att du inte tycker att du är tillräckligt smal & snygg? Om det är de du försöker säga kan jag berätta för dig att det låter rent ut sagt jävlit idiotiskt. Makes no sense.

Svar: Nej det är inte de jag försöker säga. Den innan dig som kommenterade verkade tro att bara för att jag inte är nöjd med min kropp och skriver ut de på min blogg betyder det att alla andra ska ta illa upp osv.. Och nej de är absolut inte det de betyder. Jag är onöjd med min kropp och tänker träna + äta nyttigt för att gå ner, få mera muskler och bli nöjd med min kropp MEN de betyder inte att någon annan ska känna sig kränkt för de. Nu tänker inte jag göra flera svar på tal ang de här eftersom att de känns som folk försöker hitta fel i mina texter. Tror de flesta fattat vad jag vill komma fram till egentligen och tack till er som förstår.



Clara Borthwick

antar att du inte riktigt bryr dig, men har veckans blogg ifall du liskom, äh fan jag vet inte .. aja, men det är ju upp till var & en hur man tolkar DIN text. det viktigaste är ju att du vet vad budskapet med texten är! sen hur dom tolkar det, not your problem!



URL: http://claraborthwick.blogg.se


Anonym

Hur lång är du?



URL:


Tufwa

Hej! Vilken fin blogg du har. Skulle du vilja göra ett länkbyte med mig? Vore så snällt. Älskar verkligen sin blogg:) Ha det bra /tufwa



URL: http://Tufwa.devote.se


Anonym

Förstår precis vad du menar! Kör på tills du blir nöjd :D



URL:


Anonym

GÖR COLLAGE PÅ VAD DU ÖNSKAR DIIIGGGGG



URL:


Rebecca

Irre skit i vad alla kommenterar och det, jag tyckte det du skrev var as bra inget fel med det. Alla har ju olika åsikter!
Fortsätt med det du gör för du är grym!



URL: http://sistersdaily.blogg.se


Ellen :)

Hej Irene!
Jag undrar vart du köpte dina Hunters?
Har du adjustable black eller original gloss?
Och om dem är stora/små/normala i storleken=
Undrar detta för jag ska köpa ett par och undrar om du kunde svara på det här då jag ska ha sånna som du har då dem är mest stilrena! (sorry om jag är lite jobbig)

Fin blogg keep doing what you do ;) du kommer hamna högt pup i blogglistan!
Kram Ellen



URL:


Anonym

Kan inte du lägga upp en bild på dig utan löshår? Skulle vara sjukt kul för oss läsare att se, hur länge har du använt löshår? Använder du clips?



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?