Solarium med Daniella
// Allmänt, Åsikter/tankar

Varit och solat solarium med Daniella! Hon solade i 15 och jag i 20. Är så sjukt blek, klarar de inte.. måste bli lite brunare. Funderade på soldush med tanke på att solarium inte är så bra men ja nu blev de solarium iallafall.. kör på de ett tag nu bara för de är så nice! Vad tycker ni om att sola solarium?gör ni de eller inte?har ni något imot de eller solar ni och ofta tänker på hur dåligt de är före/efter eller medans ni solar?eller solar ni och skiter i riskerna helt?jag solar och tänker på att de inte är bra. Speciellt när jag solar ensam darför jag föredrar att inte göra de utan ta med en kompis! Kan även inbilla mig att jag har ont i hjärtat efter.. haha. Men jag älskar ändå att de finns något som kan ta bort blekfisken på vintern. Så jag ger en tummen upp för solarium men hade gett de en ännu större tummen upp om de inte var så farligt som de är.



Cicci

Jag solar ALDRIG solarie eftersom att risken för hudcancer är 75% högre än ute i solen och solskyddsprodukter har nästan ingen verkan i ett solarie.. Börja inte med den gumman, speciellt inte i din unga ålder! Du är inte blek och även om du skulle vara det och det är ett problem för dig så använd hellre soldusch eller brun utan sol. Puss!



URL: http://saltsockervadd.devote.se


elin och jennifer

Idag är sista dagen för att samla in röster till våran veckans blogg! Ikväll runt 20.00 avslutas den och rösterna blir räknade och vi får fram en vinnare !:-d

Lycka till !



URL: http://jelin.blogg.se


Amanda

Jag har inget emot solarium,tänker aldrig på riskerna och jag är glad att de finns solarium.



URL: http://ail.blogg.se


Anonym

hur mycket kostar de? :)



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?