Godnatt sweathearts
// Allmänt, Q/A

Ville bara börja med och berätta om dagen.. Har haft cup, vi vann gruppspelet. Första matchen med Tyresö handboll vann ni också, och imorgon är det slutspel! Komigen nu tjejer, vi gör vårat bästa! Även om vi inte är vana med att spela med varandra så kämpar vi och gör en bra match. Efter träffade jag iallafall Felicia, täntke bara ta upp en väldigt onödig kommentar jag fick.

Du är så fucking ful, fattar inte hur Felix kan vara tillsammans med dig. Han ser inte heller speciellt snygg ut men han är helt ok. Hur kan han vara tillsammans med en sån ful tjej som dig? Haha tycker synd om han att ha en sån ful tjej. Han förtjänar någon bättre! ;)

Svar: För det första vill jag bara säga, jag tar inte åt mig om du tycker jag är ful. Din åsikt är någon annans motsatts. Och så kommer det allid vara! Vi alla tycker olika och om du tycker jag är ful, tyck det. Du får gärna hålla dig för det själv men somsagt jag tar inte åt mig. Men tänk dig för, för någon annan kan ta åt sig. Därimot tycker jag ingen borde göra det, för kommentaren är skriven med antingen avundsjuka eller hat och vilket av det spelar ingen roll för båda delarna är lika dumma, idiotiska och onödiga. Felix inte speciellt snygg?i mina ögon är han världens snyggaste och finaste! För det andra, jag HATAR folk som säger "jag förstår inte hur han kan vara tillsammans med henne hon är så ful" eller tvärtom. Alltså komigen?någon kanske bara går på utsida medans någon annan kollar i hjärta och själ. Asså fuck din kommentar och fuck dig. No feelings. Puss på dig! :) 

Fula?jag upplever mina finaste stunder med HAN och bara HAN. 



Hanna

Ni båda är skitsnygga och ett jättefint par:)



URL:


Sara

Irre du är fin som du är!



URL: http://cheersaara.blogg.se


Anonym

Snacka om att vara avundsjuk! Bra att du inte bryr dig, den personen är bara avundsjuk och rejält dum i huvudet! Den personen kommer aldrig hitta sann kärlek om den bara tänker på utsidan! Patetiskt..



URL:


Fanny

Bra att du inte tar åt dig! Du är en jättevacker tjej och du och Felix passar jättebra tillsammans :)



URL:


ella möller

asso seriöst vadå du fuL? personen måste ju va blind eller nått -.-



URL:


AnnaMaja

bara avundsjuka!



URL:


Anonym

Det där är BARA avundsjuka. Bra att du inte tar åt dig! Du är sjukt fin och ni är hur söta som helst tillsammans :)



URL:


Towie

Seiöst!? Du är skitfin, skulle dö för att se ut som du vissa dagar! Ni är supersöta tillsammans <3



URL:


Anonym

Kan du visa mer bilder på dig och felix



URL:


Linnea

Hej! Fin blogg!
Hoppas du hade en trevlig helg och allt bra med dig?
Kram



URL: http://erne.blogg.se


Hedda

HAHA, Det patetiska me den här kommentaren e att man fattar att de e inget förutom avensjuka!

Du e så sjukt vacker och inte någonstans ful?
Ni både såå fina tillsamans! :)



URL: http://theblogyus.blogg.se


Linnea H

omg va fittig! Du är allt annat än ful asso den som skrev den där är antagligen äckligt avensjuk. du är stark som inte tar åt dig!



URL:


Just me

Måste vara säga att du är typ jordens snyggaste och Felix oh maj god vem är inte lite smått kär i han?! Tillsammans är ni ju de finaste paret!<3



URL:


Bella

Ni är skitfina tsm. Jävla fittungar som sitter och skriver sånt där. Hoppas att det håller länge, puss pårej du har bästa bloggen också <3



URL:


Felix

Är du helt jävla dum i huvudet? Irene ful?????
Hon är världens vackraste! Jordens underbaraste, att du ens kan sitta och skriva så? Avis? :*
Jag älskar henne mest av allt.



URL:


Am

HAHAHAHHAHA VILKEN DUBBELMORAL vare inte du som nyss skrev ett inlägg om att du hatade folk som tog upp anonyma kommentarer som denna i ett inlägg? du visar ju bara att du tar åt dig genom att ge respons. fett synd asså hahahaha dör av garv va pinsam due



URL:


Moa I

att du ens orkar att lägga ner din TID på att kommentera hennes blogg coh att ens läsa hennes blogg, om hon nu är så ful och allt du tycker om henne! låt henne leva livet och sluta att kommentera om du nu tycker att hon är så ful!
skit söta är ni! :)



URL:


Adam isaksso

ere sant att du är TIGHT, bitch



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?