In the post
// Shopping

Nu har 2 av de söta basplaggen jag beställt kommit hem i min brevlåda! Har bara testat dem beige en och den satt bra på så tror den kommer andänvdas rätt mycket. Enkelt plagg och enkelt att ha till allt, en slapp dag eller en finare dag med någon fin kofta över t.ex! Kulkul..



Anonym

Du är så otroligt jävla ful. Tycker synd om Felix som måste ha en sån himla ful flickvän som dig. Han ser helt OK ut men Vafan ser du ut som ? Herregud söker likes osv på Facebook, sluta tro du är fin för du länkar din fb bild hela tiden och folk gillar herregud du e inte fin någonstans. Hur kan Felix ens va tillsammans med dig. Usch Stakars han :)



URL:


Alexandra Pettersson

Hej anonym :) kul att skriva att hon är ful när du inte ens vågar skriva ditt namn? Så grymt fegt och det visar bara hur ful DU egentligen är. Gå till närmaste optiker och kolla din syn för Irene är verkligen inte ful. Tro mig det gör dig inte snyggare för att du kallar henne ful, det märks att du bara är avundsjuk både för att hon är vackrare, har en snyggare pojkvän och större blogg än vad du någonsin kommer ha. Tack för mig!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?