Levis demi curve
// Shopping, Tips

Köpt mina Levis jeans nu. Alltås jag hade kunnat köpt bättre jeans! Älskar de, färgen och allt. Kanske inte de bästa bilderna under men de kommer komma massa bilder då jag bär dessa eftersom de kommer bli mina favorit jeans. Det är de redan! Ni har väl inte missat att de mäter runt om rumpa/lår osv där. Det har jätte bra och har jeans som passar till alla! De kollar exakt vilken storlek du ska ha runt rumpa, lår osv.. jag testade dessa på Levis i gallerian och fick hjälp av en helt grym kille! Han var jätte bra på att hjälpa till osv.. både jag och min kompis Annamaja har nu köpt dessa jeans och jag kan nog säga att om han inte hade jobbat där och hjälpt till så pass mycket som han gjorde och tog sin tid för att vi skulle få hitta just de som vi gillade bäst så hade jag nog inte köpt de! Men tycker att alla ni som söker efter ett par lite bättre jeans och ifall de får kosta runt tusenlappen så testa de här! Just de här kostade 1000:-. 

Jag har väldigt muskliga ben men riktigt så "breda" som de ser ut att va på bilden är de nog inte.. (kan vara min dator som är fucked upp också så att allt ser mycket bredare ut på min dator och inte eran) & ja visst är de gröna nagelacket jag aldrig tagit bort från mina tånaglar fint?haha!



amanda

Skit snygga!



URL: http://ail.blogg.se


Chaterine

Snygga jeans!
Har väldigt svårt för att hitta bra jeans, är så kort hihi och hatar när de är för långa i benen!



URL: http://chaterinejonsson.blogg.se


Malva

Hej! :D Har precis dragit igång en tävling där jag lottar ut ett valfritt skal från TheMobileStore.se, kul om du ville vara med och tävla. Här är länk till tävlingen isf: http://mkdn.blogg.se/2012/september/tavling-vinn-valfritt-skal-fran-themobilestorese.html#comment



URL: http://mkdn.blogg.se


diys.blogg.se

snygga :D vad kostare? :D



URL: http://diys.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?