Vanligt att tatuera ögonbrynen..?
// Åsikter/tankar

Råkade komma in på en blogg och såg att en tjej hade tatuerat ögonbrynen.. Läste jag rätt?tatuerat ögonbrynen?! Kanske är jätte vanligt men då har jag missat det helt för har aldrig hört att någon annan tatuerat ögonbrynen! Visst blev det fint men tänk om hon helt plötsligt skulle vilja ändra hårfärg eller ha ljusare ögonbryn eller en annan form.. Hur gör hon då?klart om hon vill göra det att hon ska det men jag skulle aldrig göra det! Tänk vad man kan ångra sig efteråt.. Vad tycker ni om detta?och vet ni någon som gjort det?






amanda

Har hört och sätt att de är andra som också har gjort de.:) Men skulle inte komma på tanken att göra de själv...



URL: http://ail.blogg.se


Sara

Min kompis mamma :)



URL: http://cheersaara.blogg.se


YOLO

Menar du att de är fult eller nåt sånt? De faktiskt väldigt effektivt och smart att göra så. Istället för att höra som du, typ sminkar ögonbrynen 20 min på varje? Dina ögonbryn är riktigt hemska om jag får säga de så.. Har verkligen ingenting emot dig men somsagt du har en blogg som vi ska kommentera. Bli inte upprörd över denna kommentar för de finns ingen anledning till de lilla du. Truth hurts brukade min vän alltid säga, vilket faktiskt stämmer in ganska bra. Fint utseende har du iallfall :)



URL:


Towie

Tror inte irene tykcer det blev fult, hon skrev ju "Visst blev det fint..." xD

Kan hålla med om att det blir jobbigt om man t.ex vill ändra form eller färg senare, men man gör väll som man själv vill...) Min lärare har t.ex gjort det då hon inte har något hår, utan använde peruk. Varför? Hon har en sjukdom som gör att tappade allt hår när hon var 12 år. Så det är väll bra att det finns alternativ för de som kanske inte har ögonbryn, så de slipper gå utan helt...)



URL:


Elin

min vän har gjort det några gånger och det är faktiskt inte så "grovt" som det låter! Faktiskt så försvinner det efter ett tag och då går man och "fyller i färgen" igen :) Det ser ut som om man har målade ögonbryn hela tiden och helt ärligt tycker jag att det är supersmart och man sparar tid! Ungefär som att göra ögonfransförlängning eller färga håret! :D



URL: http://withershins.blogg.se


Fanny

Till "yolo"(wtf?) : Hon har skitsnygga ögonbryn som säkert är sjukt mycket snyggare än dina.



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?