Hissar 3 things
// Allmänt

• Kors tryck är något jag har fallit för men jag vet inte riktigt varför..?helt plötsligt tycker jag bara det är jätte snyggt! De är snyggt på kläder, iphoneskal & smycken. Leggingsen till vänster är från Dmretro och de skulle jag gärna klicka hem. Det är bara de att jag vill ha väldigt mycket och jag måste prioritera, vad är viktigast?

• Skärp är en väldigt snygg detalj man kan lägga till på de flesta outifts. Synd bara att jag inte äger några skärp överhuvudtaget. Jo ett har jag men det passar bara på somrarna! Man vill ju ha några snygga olika, de nedanför är t.ex jätte snyggt! Sen vet jag att Hermes har väldigt snygga skärp också. Stort hiss för snygga skärp iallafall.

• Abercrombie swetpants är så bra att ha nu på vintern, eller är det vinter nu? De är ioförsej as bra och ha hela året och bara slappa i hemma och känna sig fresh på samma gång men tänkte på sommaren har man ju oftast shorts och annat.. Tycker iallafall det är så skönt att gå runt i mjukisar men man vill ju oftast inte ha det i skolan (det har jag ibland ändå). Men de från Abercrombie och de som också finns på Hollister kan man även ha i skolan eller en dag på stan om man vill vara chill för de är ändå snygga! Så ett stort plus för Abercrombies mjukisar, snygga och avslappnade. 



Freja

Älskar skärp, men tycker det blir för cheesy och wt med ett skärp som verkligen skyltar vilket märke det är..



URL: http://frejas.spotlife.se


u don't know me xD

haha tänkte bara säga att jag precis upptäckt din blogg! vilket jag är hur glad som helst över. :] haha kmr nog att kolla in den varje dag från o med nuu!! ^^



URL: http://ishii.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?