Världens snyggaste bikinisar
// Mode

Ohmajgard. Det här 3 är de jag gillar mest, men tror inte ens att det här är från nya kollektionen?ärligt talat tror jag inte den nya kollektionen kommit ut en så väntar som bara den för vill se alla nya fina bikinis. Men visst är de snygga?den i mitten är ju aaas sexig och vill bara klicka hem den direkt men aldrig att jag skulle få ha på mig den för pappa. Vet inte ens om jag skulle vågat ha på mig den eftersom den är leopard mönstrad osv vilket är lite "hoe" aktigt enligt vissa. Men den är ju sjukt jävla snygg och hoppas att det kommer ut en liknande bikini men kanske något annat mönster istället för leopard. Fast ioförsej är det ju den som gör det snyggt också.. Hoppas även att den första kommer ut fast lite bättre färger istället för att ha lime grön, orange och blå, typ blått brunt och beiget eller nåt istället skulle jag gillat mer. Vilken tycker ni är snyggast?1, 2 eller 3?



Evelyn.c

Min favorit biini är ettan :)



URL: http://Baraeve.bloggplatsen.se


Matilda

Den i mitten & tredje! Så snygggaaaa



URL: http://nattstad.se/matildaforsberg


klara

trean. gud vad jag vill ha!! :)



URL: http://klarawallmans.blogg.se


Anonym

Ettan :)



URL:


agnes

ettan var skitsnygg :D



URL:


Towie

Haha vuxna -.-' hatar när pappa ba: Är inte den där kjolen lite väl kort? Du kanske ska ha leggings under?" Snälla jag är inte 10 får man lust att skrika. Btw tycker 1an hade snyggast modell men den i mitten snyggast design ^^



URL:


anonym

3:an var snyggast!



URL:


anonym

btw när ska du avsluta veckans blogg?? har du glömt bort det?;)



URL:


Amanda

2 & 3



URL:


jessica

wääää! helt snygga bikinis.. kan inte välja min favorit! Men jag tror att ettan i en annan färg hade varit så jävla snyggt :o Hur gammal är du? :)



URL: http://www.welife.blogg.se


Felicia Sjöblom

3:an lätt!



URL: http://feliciaofelicia.blogg.se


CLAUDIA LINHANFORS

Hejsan! Ville bara säga att jag har frågestund på min blogg o det skulle vara jätte guliigt av dig om du kommenterade något, det kan vara vad som helst ;)
http://ssweetdevil.blogg.se - Frågestund! Det bara o fråga på!



URL: http://ssweetdevil.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?