Dagen
// Allmänt

Hej babes! Idag hade jag värsta fuldagen i skolan och var så jävla trött. Blev skit sur på min ena lärare och hade lust att döda honom. Efter skolan drog jag iallafall till gymmet med Annie och Amanda, mys att träffa de men gymmet blev ju till ett helvete när jag inte orkade göra något alls. Efter gymmet duschade jag, fixade mig osv och drog till Christopher. Vi lyssnar på musik men han vill ha datan nu så pusspuss. 



Matilda Klasson †

Fin du är gumman!



URL: http://matildaklassons.blogg.se


Ida

Så himmla vacker du är Irre. <3
Men vad heter "din förebild"? skulle vilja kolla in hennes blogg.



URL:


Mathilda Ljungberg

Heej! Tänkte bara skriva att jag tycker det är coolt att du vågar tänka smart när det gäller sex och sånt.. Ser att du ofta får väldigt mycket frågor om det och varför du är oskuld osv, men jag tycker du har helt rätt i dina svar! Känner flera tjejer som inte vågat sagt nej till killar som bara är ute efter sex och sen har tjejerna mått verkligen jättedåligt efter det. Så jag tycker det är coolt att du vågar säga ifrån för jag veet att det inte är lätt, men man känner sig stolt efter och inte lika "lätt att få" som om man inte hade sagt ifrån. Haha, förstår du vad jag menar? Aa, tänkte iaf bara säga att jag tycker det är coolt av dig som 14-åring med stor blogg som är öppen för vem som helst att kunna stå för det öppet!
Kram!



URL: http://thiisa.blogg.se


Wilma

Hej vill först och främst säga hur fin jag tycker du är! Du är en grym bloggare och därför blir jag alltid lite besviken då jag kikar in och ser att du inte uppdaterat.. hoppas allt är bra!



URL: http://nattstad.se/wilmahelene





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?