Love tag - armband
// Allmänt

Har fått hem mitt superfina armband från det danska smyckes företaget Jane Koenig. Armbandet jag har fått hem kommer från deras "Love tag" kollektion där man själv kan välja vilka bokstäver eller siffror man vill ha. Perfekt smycke att ge bort i present till sin flickvän/pojkvän, familjemedlem eller en kompis om man vill att de ska bli lite extra personligt. Eller varför inte en till sig själv som jag hehe. Mina tre bokstäver står för min mamma "Maria", min bror "Venizelos" och min pappa "Manolis". Och hur najs att det inte bara är hur snyggt som helst utan också väldigt betydelsefullt? Deras love-tags smycken finns i rodierat silver, förgyllt silver, sterling silver och rosaförgyllt silver. Dem hittar ni här

Förutom deras love-tags smycken har de också t.ex badges och smycken i 18-karat guld för dem som vill lyxa till det! Armband, halsband, örhängen och ringar för att piffa upp en hel outfit. Så in och kika för att inte missa erat dröm smycke, kram!



Jenneli

Jättefint armband. Passar ju perfekt som present till någon man tycker om. :)



URL: http://www.nouw.com/Jenneli


EVELINA

Jättefint armband, och vilket bra presenttips! Tror det lutar mot att jag beställer det som present åt mig själv jag också, haha :)



URL: http://evelinawilson.blogg.se


Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fint



URL: http://www.joannahalvardsson.se


Helena

ÅH, vad fint! Ett sånt vill jag ha! Måste in och spana på hemsidan direkt.



URL: http://helenans.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?